30 maj 2011

Förlåt!!



Usch får så dåligt samvete att jag inte hinner inne och säga hej hos er mina bloggvänner, jag har dessutom under några dagar inte kunnat kommentera hos nån, surar och undrar när strulandet ska ta slut hos blogspot, har kunnat kommenterat hos en bloggare sen i fredags när jag hade tänkt att sätta mig och hälsa på hos er och lämna ett litet livstecken.
Minns ni den svart skänken jag köpte, några tyckte att jag skulle behålla den svart men det skulle bara sett tokigt ut här hemma och det var ingen färg som skänken från början haft utan den var ommålad, nu blev den ganska mycket vitare och passar in här hemma. Hade ett sånt stort TV-skåp från Ikea innan och det var super när jag hade en tjockis-TV men inte nu med en mer smidig TV och tänk så mycket större rummet känns nu plötsligt, är så glad för den lilla skänken ;o)
Denna vecka ska jag jobba fem dagar må-to och sö och på lördag är det dags för sommarmarknaden ute hos Kicki och Min lilla skattkammare hoppas många av er hittar dit för så fint där är och så mycket kul det kommer att finnas att shoppa ;o) Påminner också om att detta är sista veckan som ni kan beställa gardiner och mjölsäckar.....


Jag önskar dig min vän en riktigt fin vecka!
Kram/Lena

27 maj 2011

Vinnare!



Vill lova att det varit en hektisk vecka, har börjat nytt jobb, nytt jobb innebär att det tar en massa energi och tid, för att få allt att klaffa nu kräver det mycket av familjen, vi har dessutom en konfirmation på söndag, en bal ikväll, en student, en sommarmarknad framför oss men nu trivs jag när det händer mycket. Jag kommer jobba massor nu de första månaderna och sen hoppas jag kunna gå ner och jobba ca 75%, går inte det så kommer jag bli tvungen att prioritera om livet och då får jag lägga ner min lilla pysselverkstad, kommer såklart fortsätta pyssla men då enbart åt mig själv. Så ni som vill beställa gardiner och säckar har på er att göra det fram till lördag 4/6 och sen blir det ett uppehåll, hur länge det vet jag inte, kanske fram tills i höst eller för väldans lång tid framöver. Vill ni beställa hittar ni mer info här

Så vem vann gardinerna då? Hade velat ge er alla ett varsitt par men det skulle ta mig flera år att fixa dem och vinnaren blev efter att lilla M dragit en lott här hemma, en anonym bloggläsare, det går ju inte att lämna en anonym kommentar så jag har fått ett tiotal mail från personer som velat vara med men som inte bloggar och det är ju också okej fast de bara får en lott men det räckte för vinnaren är;

Marina Karlsson, Karlstad

Grattis finaste du, mailade dig ju redan igår så du har ju vetat det en liten stund! Tack alla ni andra som var med i utlottningen!!

Jag önskar er alla en finfin helg!
Kram/Lena

23 maj 2011

Ny vecka


Har en vecka med en massa saker framför mig, ska fira för jag har fått jobb ;o), en miniförsäljning, två avslutningar för barnen, möbler ska målas, saker ska stämplas och sys, konfirmation och två barnkalas så det kommer bli en vecka som kommer gå superfort. Har också haft en underbar helg med bla loppisbesök och äntligen fann jag en äldre jordglob och ytterligare en gammal resväska.



Nu är det bara ett par dagar kvar på utlottningen och det är ju helt otroligt så många som vill vara med och vinna mina gardiner, jättekul men tyvärr kommer bara en av er vinna och ni andra som vill ha måste beställa ganska omgående för sen tar jag ett uppehåll, hur länge det blir det vet jag inte än....

Önskar dig min vän en finfin vecka!
Kramis/Lena

21 maj 2011

Smygpremiären av Lev Vackert!



Igår for vi till Kristinehman, vi var ett litet gäng Örebroare som åkte för att få vara med när Petra och Ingela öppnade sin butik Lev Vackert (alls som anmält sig till deras mailinglista fick en inbjudan) och jag kan säga att dem lyckats igen, vilken underbar livsstilsbutik, här kommer ett helt gäng bilder och de får tala för sig själva ;o)







Med andra ord har tjejerna lyckats igen, helt otroliga, kommer åka hit snart igen för att få njuta av allt fint och atmosfären där!
Ha en fin lördag min vän, här står det loppis på schemat ;o)
Kram/Lena

19 maj 2011

Blev helt till mig






Igår for jag och lilla M till favvo-loppisen, hade inte alls tänkt att åka men så kom ett akut sug ju närmare öppningstiden vi kom så vi åkte iväg, nu är det några veckor sen jag sist var där. Det var sjukt mycket folk där och alltid innan brukar jag ta ett varv på utsidan och kika in genom fönstren för att kolla av läget och plötsligt såg jag den, en sån liten skänk jag drömt om i över ett år. Det är lite Ullaredvarning på loppisen för det står alltid en massa människor i kö men jag hade min lilla reptil (lilla M) med som snabbt smet fram genom folksamlingen när de öppnade och sprang för att "paxa" den vackra byrån och ja de har inte vett att ta betalt, vilket inte jag sörjer såklart, eller de tar väldans bra betalt för saker ingen vill ha de har med andra ord ingen riktig koll på . Den ska nu få bli vit och sen ska den få agera tv-möbel.




När jag sen började se mig omkring fann jag också detta underbara skåp, det satt ett hemskt fult tyg i dörren som jag nu tagit bort och när det fått lite vit färg på sig så kommer det att få flytta in på lilla toaletten. Är riktigt happy över dessa fynd som inte kostade många kronor ;o)

Onsdag den 25/5 serveras sopplunch i Längbro församlingshem, man får soppa, bröd, kaffe och kaka för endast 25 kr och det börjar kl 12.00 och på onsdag kommer jag stå där och sälja av mina saker inne på pyssligheter, så välkomna dit!!

Ha en fin helg min vän själv ska jag besöka Petra och Ingelas butik Lev Vackert och sen blir det kanske nån loppistur ;o)
Kram/Lena

17 maj 2011

Tack!



Tack för era tummhållningar och lyckoönskningar, vet inte än hur det gått, det kändes bra först efteråt men ju längre tiden går, ju fler alternativa svar kommer jag på, på alla de frågor jag fick och jag inser att mina svar kanske inte var de som de vill ha......
Denna fina brickan köpte jag förra veckan när jag var till Nice och hämtade sista numret av Magasinet, ska nog ev sätta nån text på den men vet inte riktigt vad jag ska skriva än ;o)

Vill också påminna att jag fortfarande har 30% på madonnorna inne på pyssligheter har alla modeller klara för leverans direkt.

Ha en fortsatt fin vecka min vän!
Kram/Lena

16 maj 2011

En del tankar just nu!


Fick ett telefonsamtal i fredags eftermiddag, ett samtal som kan ge livets bok ett nytt kapitel, redan idag, om ett par timmar ska jag på intervju, en arbetsintervju, fredagen den 13:e var en mycket speciell dag, då fanns ingen otur, bara en massa positiva, glada mail och samtal sen om jag räcker hela vägen fram idag det är en annan femma. Men jag tar det som det kommer jag är inte nervös är detta meningen så sker det jag kan bara försöka så gott jag kan, vill de ha mig så vill de ;o) eller så passar jag inte in och då är det så.......






En vän frågade i fredags om jag kanske ville ha en bur hon hade stod och när jag åkte förbi henne visade det sig att hon hade två burar som jag bara fick så där, tusen tack finaste vännen! Jag har ju en viss burkärlek som en del av er vet vid det här laget så detta var ju som julafton ;o)

Jag har också fått flera förfrågningar om vart man kan köpa mattan jag visade i förra inlägget och min köpte jag hos Nice som inte är en webbutik utan den finns här i Örebro men den kommer som sagt från Bloomingville och det måste vara flera butiker som har dem, jag köpte nämligen den sista som fanns på Nice och nu skulle det inte komma nya förrän i höst.


Jag önskar er alla en fin vecka och kom ihåg ni som kommenterade i min tävling under förra veckan att kolla så er kommentar finns kvar det försvann några i samband med bloggerstrulet i slutet av veckan.
Kram/Lena

13 maj 2011

Fredag igen

Tänk jag börjar tro att jorden plötsligt börjat snurra fortare, att sekundrarna är hälften så långa och dygnen hälften så korta för det är ju fredag nästan hela tiden, veckorna går allt fortare....
Denna vackra tavlan fick jag som en riktig överraskningspresent av snälla Nellie på loppisen i Hjo i lördags, den är så fin, så fin!!

Här är min fina matta, någon frågade om den kändes och luktade som en gjutesäck och luktar gör den tycker den luktar lite båt/hamn nån form av tjäralukt, inte så mycket att det stör och jag går barfota på den utan att den känns vass ;o) Jag har köpte den på Nice och tror jag knep den sista men ev kommer det hem fler i höst, den kommer från Bloomingville



Dessa ljusstakar köpte jag för länge sen, tyvärr hade nog någon kört dem i diskmaskinen så de var inte så fina men tänk vad lite vit färg kan göra ;o)



Den 4/6 är det sommarmarknad ute hos Min Skattkammare och vi kommer såklart vara med och kanske du också vill komma det kostar inget att stå och sälja eller så kommer du dit och kikar på vad som finns ;o) det blir ingen höstmarknad så detta blir årets ända chans hos Kicki, mer info hittar ni här



Pga att nåt strulat hos blogger sista dygnet har flera av er som kommenterat sista dagarna försvunnit alltså kommentarerna har försvunnit, ni som vill vara med i utlottningen och kommenterat denna veckan kolla så att er kommentar finns kvar annars får ni kommentera igen, hade gjort ett tidsinställt inlägg hit till bloggen som skulle publicerats i morse men det har helt raderats, så trist....

Önskar dig min vän en finfin helg, jag har fått en massa roligheter idag, fredag den trettonde kanske är en bra dag trots skrock, kanske jag berättar om det här inne så småningom ;o)


Kramis/Lena

11 maj 2011

Har ju dille på kökshanddukar

Jag har ju en förmåga att köpa på mig fina kökshanddukar men det är himla sällan de just används till det. När vi var i Ullared för några veckor sen fann jag dessa kökshanddukar som jag gjorde några småkuddar av, bara att vika dem på mitten och sy. Även kudden bakom är en kökshandduk som jag köpte i höstas på Åhlens.



Har ju tidigare klätt in en fotpall med en kökshadduk som jag köpte hos Kicki förra sommaren, den kommer från Bloomingville och de har mattor i samma stil som jag velat ha men hm glömt att ha nån seriös span på och för några veckor sen såg jag att Nice hade en och den fick följa med hem och bor numera på balkongen och jag hoppas att senare få hem två till som jag ska ha vid sängen.

Ha en underbar dag min vän!

Kram/Lena

8 maj 2011

En tur till Hjo!




Återigen fick jag lunginflammation och det var in i det sista oklart om jag skulle med men igår morse vid 8 ringde jag Agnetha och sa att vi skulle med, jag och min R och även hennes dotter M var med, då hade jag ca en halvtimme på mig innan jag skulle sitta i bilen på väg mot platsen där vi skulle mötas för att åka sista biten ner tillsammans. Vi kom ner till Marie ca tjugo minuter innan det skulle öppna och redan då var det Ullaredsstämning dvs köer men så kul att det dök upp så mycket folk tyvärrr hann jag inte riktigt med så några stora fynd fick jag inte med hem men lite smått och gott som jag visar senare.




Det fanns såklart en massa fint jag glömde att fota så precis innan vi for så tog min R lite kort



Som sagt det var fullt i Mareis trädgård, tyvärr är jag dålig på att känna igen folk och eftersom jag inte visat nån bild på mig själv är det inte så lätt men några av er som var med till Danmark fick jag ju träffa och en tjej som har en hel del av mina madonnor hann jag också träffa ;o)


Åh vilken vacker säng det stor i Maries trädgård om någon av er har en barnsäng står som ni kan tänka er att sälja får ni gärna höra av er, allra helst skulle jag vilja ha en spjälsängsmodell i järn men eftersom de är rätt hopplösa att få fatt i här uppe om man inte är himla rik så kan jag tänka mig denna modell också.


Senare ska jag som sagt visa några fynd men även den överraskningspresenten jag plötsligt fick av Nellie
Jag hoppas ni alla får en riktigt fin söndag!
Kram/Lena

2 maj 2011

Utlottning!!


Så var det dags för en liten utlottning här, har ju fyllt 2 år som bloggare, passerat 60000 besökare sen 1/7-10, jag trodde jag skulle kanske nå upp till 50000 på ett år är så glad för er alla som besöker mig trots att jag inte alltid är en bra bloggkompis.





Vad lottar jag ut då? Jo ett par gardiner, ni väljer själv text/färg mer info om dem hittar ni här och för att vara med skriver ni en kommentar och vill ni ha dubbla vinstchanser så länkar ni med nån av bilderna hit till min blogg.
Om ni beställt/beställer och sen vinner betalar jag givetvis tillbaka det dem kostat. Utlottning pågår tom onsdag den 25/5-11 och i och med det förlänger jag sista beställningsdag på gardinerna till 31/5-11 för er som inte vinner men kanske vill ha, sen gör jag sommaruppehåll ev kanske jag inte gör fler alls, vi får se vilken väg livet tar ;o)


Lycka till!
Kram/Lena

1 maj 2011

Lite loppisfynd!


Idag for jag och vännen Annelie iväg på en liten loppisrunda (för er som bor i Örebrotrakterna är det många loppisar nästa helg tänkte lägga upp dem jag vet här i bloggen i slutet av veckan) och gjorde lite små fynd. En äldre dockvagn fick jag fatt i, en äldre kvinna kom fram och strök på den och berättade att hon haft en liknande som barn, nu är denna renoverad, någon har sytt en ny suflett och innertyg i den, men det gör inget det hör till vagnens historia, dess egen hemlighet.




Äntligen har jag funnit ett par ballerinaskor, vart så lycklig, för jag har väl letat i ett par år och nu var det min tur ;o)



Min malm-krona har äntligen fått nya skärmar, alla mina små fynd kom från en och samma säljare, hon hade en massa fint men jag måste hejda mig lite ska ju loppa nästa helg också ;o) Nån mer som vill med från Örebro till Hjo på lördag?

Önskar dig min vän en fin vecka som kommer!
Kram/Lena

P.S Ursäkta alla mellanrum men nu är det tydligen min tur att drabbas av detta med de stora radmellanrummen nån som vet hur man får bort dem?