22 juni 2011

Midsommar



Tänk att det snart är midsommar, om bara ett par dagar, jag är ledig på midsommarafton men sen jobbar jag helgen. Vi firar riktig Svenne-midsommar, sill och potatis till lunch och sen dansa runt midsommarstången och så tänds grillen, tror många, många med mig har den typen av firande och det är inget jag vill vara utan ;o)
Har uppdaterat pyssligheter lite och jag har fått en del förfrågningar om när jag tar beställningar igen och gardiner och monogram-kuddar kommer jag aldrig mer göra några på beställning, däremot säckarna kommer jag ta beställningar på efter sommaren men detta gäller enbart säckarna.
Jag får också förfrågningar om jag finns på FB och ja det gör jag sök på ettvitarehem@gmail.com eller lena.segel@telia.com så hittar ni mig, skriv gärna vem ni är om ni vill vara min vän där inne ;o)

Önskar er alla en riktigt härlig midsommar!!!
Kram/Lena

16 juni 2011

Vackra torsdag!


Jag är ledig några dagar nu och tänker verkligen bara vara sen jobbar jag hela sommaren eller jag är jobbar ju som alla andra inom vården varannan helg och har lediga dagar mellan varven men inte inte mer än tre dagar i ett så nu är jag sommarledig, ska se om lilla R vill ta en tur med sin mams till Nora nån dag.
För en månad sen var vi ju på invigningen av underbara Lev Vackert och då kom finaste Jessika med en så fin öppningsgåva till Petra och Ingela, hon hade planterat blommor i ett par gamla skor och jag tyckte det var urläckert. Vännen Agnetha gjorde nåt liknande och jag var inte sen att ta éfter ;o)




En underbar spegel köpte jag av Carina när vi var vid Min Skattkammare på loppisen, köpte en massa fina saker av Carina, en del har ni redan sett och fler kommer ni att få se med tiden ;o)

Önskar er en riktigt härlig dag!
Kram/Lena

12 juni 2011

Så var studenten avklarad!



Så har min förstfödda dotter tagit studenten, vilken underbar dag och vilka fantastiska vänner, grannar och familj som kom och firade dagen med oss, tack alla ni! Hade trott att jag skulle få vara ledig till veckan men så vart det inte, ska jobba, men jag klagar inte tycker bara det är så himla kul!



Så har min fina provdocka äntligen kommit, den är från Olsson & Jensen och jag köpte den från bästa inredningsbutiken Nice, de är grymma, har de inte saker i lager så nog fixar Nina alltid så att de kan ta hem, ingenting är omöjligt där, bra priser och trevlig personal och som sagt jag är inte sponsrad av dem utan detta är min personliga åsikt :o)




Nåt annat jag också lyckades hitta i torsdags på stan då de har nåt som kallas marknadsafton här i Örebro, dvs butikerna har öppet till 21.00 och har en massa erbjudanden, nu är det några år sedan jag var på den för jag tycker aldrig jag hittar nåt och det är hysteriskt med folk men i torsdags for vi upp innan lunch och hade ingen tanke på att detta var utan vi hamnade mitt i det och gjorde en massa klädfynd och så fann jag dessa underbara träskor från Inga from Sweden för en ynka 100-lapp, de är handgjorda i äkta skinn, helt underbara.
Nu ska jag snart fara till jobbet, ha en underbar vecka som kommer!
Kram/Lena

6 juni 2011

Sol både inne och ute!!!



Åh vilken sommar vi fått, jobbar bara i morgon sen är jag ledig några dagar eller ledig och ledig det är dags för min älskade R att ta studenten nu,är så stolt över henne!!! Jag trivs så himla bra på jobbet men det är såklart en stor omställning men nu lugnar det ner sig lite ;o)



I lördags var vi ju på sommarmarknaden hos goaste Kicki med Min Skattkammare och pga det fina vädret valde ju många att göra annat den dagen men det var lika trevligt som förra gången, trots att det inte var lika många besökare, men supertack Kicki för att vi återigen fick komma!!! Finaste Carina var såklart där och denna gång dök vi i hennes saker direkt hon kom, vis av förra året när vi inte alls hann med att handla av alla underbara saker som hon då hade med. Denna gång hann jag få med en massa fint, visar några av mina inköp här. Ställningen på första bilden är nåt jag letat ett tag efter likaså den underbara plåtburken, som jag letat efter en sån men de blir alltid så dyra på tradera men nu har jag en, äntligen ;o)


Denna underbara emaljhyllan med en mugg fann jag också bland Carinas saker och en hel del annat fick också följa med hem.


Jag ska försöka hinna titta in hos er alla under de närmsta dagarna för nu verkar jag äntligen kunna kommentera igen, hoppas ni alla får en riktigt härlig Nationaldag, grattis Sverige!!
Kram/Lena