30 april 2012

Hissgardiner på Ullared

Igår drog vi ner till Ullared, tyvärr körde jag på/över ett rådjur på väg ner men bilen gick att köra så vi fortsatte vår färd. Hittade bla så fina hissgardiner som blev så perfekta på min balkong. Ser ni det lilla akvariet, det var ett litet loppisfynd jag gjorde förra veckan, hade ett sen innan och tycker så mycket om dem, så roligt att göra små arrangemnag i dem ;o).
Ha en riktigt mysig Valborg!
Kram/Lena

Ett litet tillägg, Såg att någon kommenterat surt, och som alltid är dessa kommentarer anonyma, jag skrev inte att det var tur att bilen inte var sönder för det är den, familjen i övrigt hade sett fram mot denna resan ganska länge och först trodde vi inte att vi skulle kunna fortsätta. Inget hade ju förändrats för att vi hade vänt och åkt hem, detta är en upplevelse som jag/vi inte önskar någon, jag gjorde det jag kunde efter olyckan och både polis och jägare var involverade, vad mer kunde jag gjort? 

25 april 2012

En ny tavla

Jag shoppade ju som sagt var inget på vår Danmarksresa men när jag kom hem hittade jag denna underbara tavlan ute hos Nina på Nice, gillar den jättemassor!! För er som inte bor här i stan så kan jag tipsa om att Nina har webbutik också, ni hittar en länk från bloggen hennes ;o)
Ha en finfin helg!
Kram/Lena

18 april 2012

Balkongen 2012

Åh vad skönt det är att kunna sitta på balkongen de kvällar som solen legat på, det bästa är att solen går ner bakom skogen 18,15 vilket gör att man kan sitta där till sena kvällen på sommaren utan att dö av värmeslag och njuta av skogens ljud och dofter. Balkongen blir också som ett extrarum, ett rum där man sitter och kopplar av. Ser ni den fina fönsterbågen jag fick av vännen Annelie, hon och hennes man ska flytta från Örebro och jag har fått en massa fina ting av dem som de inte kommer att få plats med när de flyttar, tusen tack vännen!
Ha en finfin dag!
Kram/Lena

13 april 2012

Hallen

Lite förändringar har det blivit på skåpet i hallen, hotel-skylten har fått följa med hem från underbara Lev Vackert har en så tråkig hall den är 6 meter lång och 1,3 bred med tre dubbelgarderober och 7 dörrar så den är inte kul att ha med att göra, tycker det är svårt att "få till den".
Ha en riktigt trevlig helg!
Kram/Lena

10 april 2012

Danmark -Honning og Flora







Höjdpunkternas höjdpunkt på Danmarksresan är Honning og Flora en så underbar butik och så himla goa Rikke och hennes mamma är. Det finns så mycket fint där och nu när jag ser bilderna så finns det en del saker som jag inser borde fått följa med hem men som sagt inget shoppades på de tre dagarna som vi var i Danmark gick det inte ens åt 500 sek (det var vad jag åt för) så Forex fick tillbaka en del pengar när vi kom hem. Men ni som har möjlighet åk till Honning og Flora för det är väl värt ett besök!







Den så underbara fackhyllan fick följa med hem till Ninas fina butik Nice bara älskar den och det är nåt speciellt med denna grönblåaktiga färgen blir alltid helt tossig i sådana saker, en likhet Nina och jag har för jag råkar veta att hon har samma förkärlek till ting i denna färg ;o)





På lördagen var det väldans kallt i Köpenhamn men på söndan när vi kom hit sken solen och åh våren gjorde sig verkligen till känna....


Nu säljer jag ut det abslout sista inne på Pyssligheter bla en mjölsäck, ståltrådshjärtan och madonnor.


Ha en fin dag!
Kram/Lena

7 april 2012

Danmark- Stil & Stemninger





På lördagen kunde man följa med i bussen till Kronen och sen åka vidare till Stil & Stemninger, vi tog beslutet att skippa bussresan vilket jag kan ångra lite för i efterhand så inser jag att det skulle varit kul att följa med till Kronen men nu bestämde vi oss för att själva försöka hitta lite loppisar. Det var himla kallt på lördagen i Köpenhamn och vi gick bla till Stil & Stemninger som är en underbar butik, de har mycket fint till lite mer loppisvänliga priser och är så himla trevliga! Dock tog min ork slut så jag traskade tillbaka till hotellet efter besöket hos S&S


Innan resan till Danmark tänkte jag att jag skulle köpa Honning & Floras fina bok och se om jag kunde få fatt i Franske Stemninger också. Nu hade jag sån tur att jag vann Honning & Floras fina bok via lotteriet som Petra och Ingela arrangerade på bussen, vilken vacker bok och nu ser jag fram mot uppföljaren som Rikke håller på med. Franske Stemninger fann jag däremot inte men gjorde ju en liten efterlysningen här på bloggen och så glad jag blev när Pilgården-Susanne hörde av sig och kunde tänka sig att sälja sin så nu har jag bägge dessa vackra böcker som var på min vill-ha-lista. Så nu har jag lite att roa mig med ett tag ;o)


Ha en riktigt fin påskafton!!

Kram/Lena

4 april 2012

Danmark- Röde Lade







Har legat lågt med bilder från Danmarksresan för jag mådde inte alls bra under resan dels hade jag feber och rent mentalt så hade jag nog mått bättre om jag stannat hemma, för nu tillbringade jag större delen av tiden på hotellet och det var en besvikelse. Hade längtat och sett fram mot denna resa sen i november och sen blev den inte alls så som jag tänkt. Jag köpte ingenting under resan trots att det fanns mängder med fina ting, det fanns inget shoppingsug denna gång.... men lite bilder från tre av butikerna vi var vid kommer jag kunna visa dock med lite sämre kvalitet då de är tagna med iphonen. På fredagen var vi till Röde Lade som var en så fin butik med hur mycket fin som helst











Jag önskar er alla en fin Påsk helg!
Kram/Lena