29 augusti 2013

Sensommar



Snart är augusti slut och första höstmånaden är här, känner ett visst vemod men tycker ändå om hösten. Köpte lite olika jättefina beslag på sommarlagret, jättebilliga, 10 kr/st och några använde jag till att pimpa köksstolarna lite.

 
Ett nytt skåp har hittat hit, hittade det hemma hos vännen Agnetha när hon hade loppis för några veckor sen, har jobbat galet mycket nu en period men ska nu ta tag i att ge det lite vit färg och nya beslag.
I helgen bär det av upp till Arvika och Charlottenberg, det är 17 år sedan jag var dit och det ska bli så kul att träffa kära vänner som är mina stora barns släktingar.
Ha en riktigt fin helg min vän!
Kram/Lena 

12 augusti 2013

Ett ledset bord fick lite kärlek

 
Ett litet klaffbord som jag inte kunde lämna, klaffen hade spruckigt sönder uppe vid gångjärnen och någon hade sågat i bordsskivan men vi sågade bort en bit på skivan och så fick det lite färg och blev genast lite gladare ;o)
Tänk att augusti är här, snart har halva månaden gått, plötsligt tycker jag att det blir mörkare på kvällarna och det är kyligare på nätterna vilket gör att mornarna känns råare, lite mysigt att få tända ljus och smålamporna.
Önskar dig min vän en fin vecka!
Kram/Lena