19 december 2009

Kyla och vinnare ;o)


Usch så kallt det är, i morse när jag vaknade var det -18 vilket inte min kropp alls gillar, fick börja dagen med värktabletter, trots att vi har det riktigt varm och skönt inne så känner kroppen av denna kyla, blä, jaja nog om det för visst är det trevligt att det är ljusare ute? Det ska vända tills i morgon och åtminstonde bli varmare än -10 annars vete katten om det blir nån julmarknad för vår del i morgon.....
Julklapparna är nästan och åh vad jag önskar att alla julklappar under granen vore enhetliga men tyvärr funkar det inte här då det kommer paket från en massa olika håll men de jag ger bort de är inslagna i vanligt tråkigt brunt papper som jag fått små pikar om ;o) Har också gjort det lätt för mig i år och handlat via nätet,har bara haft några få saker som jag fått handla irl, ganska skönt att sitta hemma i lugn och ro.....


Vinnare av madonnorna då? Har allt eftersom skrivit lappar och skrev de sista i morse innan jag drog vinnarna för att göra det så smidigt som möjligt ;o). Helst skulle jag vilja skicka en madonna till var och en av er men tyvärr skulle det inte funka riktigt men till er som inte vunnit men ändå vill ha madonnorna så får ni ett erbjudande om att köpa bägge två för 200 kr inkl frakt (frakten ligger på 72 kr annars) och det priset gäller tom 27/12-09.

Vinnare denna gång är;




och




Grattis tjejer, hör gärna av er så snart som möjligt med era adresser och vilken av madonnorna ni önskar, lena.segel@telia.com , vilken ni som vill köpa också kan maila på.

Tack alla som varit med, har besök er alla och det är så kul att få komma till bloggar som är helt nya för mig, det är en av de roligare sakerna med utlottningarna, att få se era bloggar!


Ha en jättefin dag min vän!
Kramis/LenaS

14 kommentarer:

hjem hos linda sa...

gRATULERER TIL DE HELDIGE VINNERNE!!!
Og ønsker deg en flott lørdag!!
Klæm Linda

Livet på Berget sa...

Grattis till de lyckliga vinnarna! Hoppas nu värken går över så du får en fin lördag!
Kram
/Sara

Det vita dårhuset sa...

JiiiiiiiiiiiiiiiiiiPiiiiiiiiiiiiiiii :-)

Tack och Tack Gulliga du!!!!!! Tror inte mina ögon.....Har länge suktat efter en till madonna men pengarna räcker inte alltid till så det här var en ordentlig julklapp :-))))))

Vilken? Gärna den till vänster om det går bra?! Den med en krona el vad det är :-/ *ler*. Men bara om du har båda att välja emellan! Annars spelar det ingen roll!

Har du preblem med lederna när det blir kallt? Min farbror lider av reumatism och när det blir kallt har han det inte roligt..

Hoppas du klarar av de kyliga dagarna så pass att du kan njuta över julen i alla fall!
Många kramar Erika

Hannis sa...

Grattis till vinnarna!
Tror dom kommer att bli övernöjda med sina madonnor!

Vacker bild med tvättbrädan.
Fint med vimplarna som hänger där.

Kyla är det här också.
Men det gör det extra mysigt att krypa under en filt på soffan=))

Kram Hannis

Lauras gård sa...

Ett stort GRATTIS till vinnarna!

Visst är det kallt brrr... Här har det också varit under -20 grader i natt. Stackars alla djur i skogen. Jag var på stan i dag, inte så mycket folt faktiskt. Syrran var på Marieberg och det var tydligen halva Örebros befolkning sa hon. Ha en skön helg! Kram Stina

Unknown sa...

Tusen miljon tack!!! och JIIIPPPII! Jag brukar ju inte ha sån tur men oj nu hade jag det verkligen!!! Vilken julklapp till mig!! HIHI
Jag vill önska dig en riktigt fin advent! Kram petra

Det vita dårhuset sa...

Men fy bubblan vilken förlossning!
Måste fråga om dom lyssnade på dina lungor innan? Doktorn lyssnade bara och tittade i halsen idag men sa att det bara var ett virus....Vilket som fick jag cocillana och JÖSSES vilken medicin :-)))))

Jag sov som en stock med en gång ;-)

Kraaaaaaam Erika

Viveka i Bläckhornet sa...

Jättegrattis till vinnarna!

Så fint med texten på tvättbrädan. Har funderat ett tag på om jag ska skriva på min och nu blev jag sugen.

Ha en fin helg

Kram Viveka

minvitamin sa...

Grattis till dina vinnare!!Jag är bara liite avundsjuk...men jag får väl trösta mig med att de finfina madonnorna går att köpa här hos dig.Om det nu skulle va så att tomten inte kommer med en;) så återkommer jag hit...

Ha en fin 4 advent./S

Huset vid ån sa...

Grattis till vinnarna! Ja, nu har vi fått riktig kyla. Vi hade -18c hela dagen igår så det blev mest att mysa framför brasan! Lycka till i julstöket! JulKramar till dig från mig.

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Grattis till lyckliga madonna-vinnare. Och tack Lena för en fin tävling. Hoppas ni har lite varmare idag, här är det minus 9 nu. Och jag tycker det är fint med det bruna pappret.
Ha det gott
Julkram
AnnaMaria

johanna sa...

Å grattis till vinnarna! Håller tummarna att ni kunde ha julmarknaden......Stor adventskram

Millygarden sa...

Grattis till vinnarna och en stor kram till dig på fjärde advent!

Kram Marina

AkH sa...

Gratulerar till vinnarna! Hoppas värken går över så att du slipper denna! Ha en riktigt god jul! Någon dag före nyår är du välkommen till min utlottning!
Kram Anna-Karin
hemochting