25 december 2009

Så var julen över för denna gång, skönt på ett sätt vemodigt på ett annat, jag har lite ångest då äldsta barnet är 17 år och visst finns tankarna om framtidens jular där, när de kanske inte har tid att fira med mamma längre för jag verkligen älskar julen ;o) njuter av varje jul med dem och trots att mina barn är sk skilsmässobarn har jag aldrig behövt fira julen utan dem vilket jag är otroligt glad för. Tyvärr hann vi inte få datorn innan jul eller datorer finns men jag har bestämt mig för en och väntar tills den finns i lager, tack snälla mamma och pappa för bidraget till den. Sen fick jag ett par presentkort på favvobutiken PK Design så i början av nästa vecka ska jag ner på stan och bli som Tommy och Annika i Pippifilmen när Pippi tar med dem in i godisaffären, jag ska gå länge, länge och välja ;o) Visst är buketten vacker? Fick den av min fina styvis igår, dock fick jag fota med den inbygda blixten så den vart lite överexpandrerad men ni får stå ut :o)

Visst är den söt den lilla vackra kristallkronan jag vann i Floristmästarnas fina utlottning och ni skulle bara veta hur vackert inslaget det var, hon på utlämningsstället suckade och sa att det var det vackraste paket hon sett och jag kan bara hålla med ;o) Tack Krystyna och Eva!!!
Tack alla söta ni som beställt madonnor, vi gjuter för glatta livet här hemma nu för att jag ska kunna skicka dem i början av nästa vecka. Får också besök av ett par tjejer i början av veckan som sett mina saker via nätet som ska titta förbi nästa vecka och eftersom jag sålde nästan slut på julmarknaderna så får helgen gå i pysslandets tecken men det är så kul att vara lite kreativ och det är ren avkoppling tyvärr kan jag inte behålla allt jag gör själv och jag blir så glad när andra uppskattar det jag gör osså, för det har jag själv svårt att göra som de flesta andra ;o)

Jag önskar ni alla får en fortsatt trevlig helg!

Kramis/LenaS

14 kommentarer:

hagagården sa...

Hej
Tack för titten,vilken underbart vacker bukett du har fått,den lilla kristallkronan var underbart gullig.
Ha nu en fortsatt trevlig jul.
kram
ninni

Prinsesse Elin sa...

Vel overstått jul til deg også. En nydelig bukett du har fått deg. Her planlegges middag selskap for 10 gjester i morgen. Jeg sitter her å koser meg mens jeg planlegger hvordan 2 dags bord skal se ut. I dag blir det jule junsj hos min manns familie men ikke på noen timer enda. Herlig med en stille og rolig morgen. Ha en herlig 1 juledag. Klem fra Elin:)

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Vilken vacker julbukett, och den lilla kristallkronan är helt underbar. Vilken toppenvinst!
Önskar dig en bra fortsättning på julen.
Stor julkram
AnnaMaria

Kristall & Pynt sa...

Tack för din kommentar, jag vill önska dig en god fortsättning.
Kram Sofia

hemma hos lilla mej sa...

Vilken underbar bukett.Önskar dej en god fortsättning på julen.Julkram Rita ♥

Lauras gård sa...

Jag håller med dig om att det är lite vemodigt då julen är över. Tur att det är flera lediga dagar framför oss och nyår snart. Skönt att umgås med familjen och ta det lugnt. Hoppas att du får din dator snart. Då har du lite rolig shopping att se fram emot på PK... Kram Stina

Lilla huset på prärien sa...

Tack för julhälsningen! Sänder en åter till dig och önskar en riktigt härlig och God Jul!

Kram Jenny

Anki sa...

Hej vännen!
Hoppas du haft en härlig jul och att du får en god fortsättning! Här har det varit lungt och skönt, bara jag och barnen och deras pojk och flickvän!
Nu sk jag försöka ta mig ut i snöstormen en snabb, brr!

Goa julkramen till dig!

Inspiration i vitt sa...

Hoppas din jul är fylld av mycket kärlek och massor av kramar/Ingela.

Huset vid ån sa...

Åh, Vilken underbar bukett....Hoppas du fick en bra jul! Önskar dig En God Fortsättning! Kram Therese

Anneli Wahlstedt sa...

God fortsättning på julen ! Hoppas mysstämningen fortsätter i flera dagar ! Åååh vilken underbar bukett och vacker krona ! Kul när man får saker som är vackra o roliga (som presentkort) !

Ha det gott vännen !

Kramis, Anneli W

Lantligt i stan sa...

Tack för din julhälsning! Passar på att önska en fortsatt trevlig julhelg och ett gott nytt år! Jag tar en liten bloggpaus, men är snart tillbaka!
Kram Anki

Unknown sa...

Vackert!Önskar dig en fin fortsättning och ett gott nytt år!KRam

Jenny sa...

Hej Lena!
Hoppas du haft en riktigt mysig julhelg med nära och kära:)
Vilken vacker bukett du fick!
Kul att få presentkort i julklapp, då kan man ju gå där i affären och välja ut själv vad man vill ha:)

Förstår att dina madonnor är populära, de är superfina!

Ha en trevlig söndag goa du!

kraam Jenny