4 augusti 2010

Jag har skrivit om det innan att jag har hållt på med scrapbooking under några år och då väldans intensivt, numera blir det mer sällan men under den tiden fick jag några underbara vänner eller Mia och jag vart vänner under den perioden men sista året har vi inte träffats så mycket. Men förra veckan kom hon och hennes goa lilla T förbi och med sig hade de lite kopparsaker och denna fina spegeldörren, tack så jättemycket för de fina sakerna!

Under scrapperioden kom jag också i kontakt med Anneli som jag tidigare skrivit lite om här på bloggen men det var först när jag började med min förändring här hemma som vi fann varann utanför scrappandet då Anneli också hade samma inredningsintresse ;o). Hon kikade förbi för ett par veckor sen och hade med sig denna söta lilla vimpeln och ett gäng nycklar, tackelitack för dem vännen!

Augusti är här och jag tycker det känns som höst i luften redan, hoppas vi får lite mer värme innan hösten är här på riktigt....

Om en vecka fyller finaste R 18 år, herregud, min äldsta blir myndig och är vuxen fast hon själv inte riktigt vill det ;o), men vart tog tiden vägen? i nästan halva mitt liv har hon funnits (var 19 år när jag blev mamma för första gången) Om två veckor börjar skolorna för de två yngsta, gymnasieungdomarna har några dagars längre sommarlov....jag tar nog lite paus nu några dagar, dels för att Rs födelsedag närmar sig och sen för att livet är lite allmänt tungt just nu men snart är jag tebax ;o)

Ha en riktigt härlig dag!
Kramis/LenaS

25 kommentarer:

Livet på Berget sa...

Hej Lena
Trist att livet känns tungt jus nu :(. Tur du har så fina vänner och barn det är skönt. Fina presenter du fått :).
Ha de gott och hoppas det känns bättre snart.
Kram
/Sara

Med en doft av lavendel sa...

Fina saker du har fått, ja tänk vad fort åren går när man har barn, min son blir 18 i februari. hoppas att allt känns bättre efter din paus. ta hand om dej ordentligt.
kram annika

Vitt hus med svarta knutar sa...

Hej vännen,
tänk vad åren går fort och det är ju när man tänker på hur gamla barnen är som man inser att de åren har även lagts till sin egen ålder. Hu! Men det härligt att se hur barnen utvecklas till vuxna, självgående människor, med helt egna liv. Då känner iaf jag stolthet.

Jag blir ledsen att höra att du har det tufft just nu. Hoppas det är något övergående och att du snart kommer att må bättre. Sänder styrkekramar och styrketankar till dig!
Kram,
Regina

sylvia sa...

hei.
så nydelige saker du har her,
så masse fint du har fått i gaver,ja blogg verden kan bringe med seg såå mye.
ønsker deg en fin onsdag.
klem fra sylvia

Lantligt i smultronbacken sa...

Fint med en spegeldörr lutad mot väggen. Tanken har slagit mig med men har tyvärr inte hittat rätta dörren än. Letar vidare

Kram

Anki sa...

Hej gumman!
Mm åren går minsann...min äldsta, dottern fyllde ju 25?? i maj...ujujuj är man gammal då??!, haha!
Tråkigt att det känns jobbigt nu, men det ordnar sig säkert...livet går ju upp och ner...och tro mig, här har det varit mycket ner! Men det brukar alltid ordna sig!

Sköt om dig!
Kram!

Marita sa...

Så mycket fina gåvor du har fått!! Det kan jag ju i och för sig förstå då du är en så varm och generös person, så lätt att tycka om!
Ja visst går det fort! Min yngsta, som jag fortfarande tycker är liten, fyllde 19 år i våras....alla mina barn är vuxna...kan inte riktigt fatta att det är så!
Vad trist att livet är motigt just nu...är det något du vill dela med dig av? Kan jag hjälpa dig? Vi har inte träffats så många gånger, men du och dina fina barn har på något sätt klivit in i mitt hjärta...Var rädd om dig vännen!
Massor av kramar, Marita

Photo by Maria sa...

Känns ju inte roligt att livet känns tungt just nu men jag hoppas att det snart lättar för dig..

Oj vad fina saker du fått av dina fina vänner.. Håll i de vännerna..

18 år är min son med, inte klokt att han är myndig men tur att jag inte är 18 år äldre än när han föddes ;-)

Ha det nu så bra och sköt om dig..

Kram Mia

Vita Falkens Lantliv sa...

Vad härligt med så goda vänner:)

Jag har äntligen också fått tag i en spegeldörr.

Jaså din äldste fyller 18, och min äldste fyller 17 om några dagar. Usch vad det har gått fort.....

Kram Susanne

Pia sa...

Jassåå? Att jag skulle bli en bättre (må hända?) sömmerska om jag bytte maskin? Ja, det skulle jag vilja (bli bättre - OCH byta maskin)!!! Min vän har en DATORSTYRD SYMASKIN som syr häääärliga monogram, ja, allt du befaller! Problemet är bara en: PENGAR 60 000kr)!

Ja, min baby fyller den 20 augusti 20 år! Och jag var "gammal"( !!! ) då jag fick henne (på riktigt)!

Härliga vänner du har! Jag samlar på nycklar, så jag vet...!

Kram på dej!
-Pia-

Rose Garden Malevik sa...

Fina presenter :)
Håkan

lottens vita och gröna sa...

hej vännen, ohhh så många vackra inlägg jag nu läst här, om er bloggträff, alla härliga sställen du varit på och dina kanonfina saker du köpt! läste att du hade det lite jobbigt, här lena kommer en stor varm kram svishhhhhhhhhhhhhh!//lotten

Viola sa...

Det är blandade känslor när ungarna växer upp, ena stunden vill man att dom ska bli vuxna..:D och i den andra så saknar man tiden när de var små...ha nu varit och installerat min yngsta i Oslo, ha det gott, kramen

Lillemor sa...

Det är för tur att man har sina barn. Att ha fina vänner att plussa på med det hjälper en när livet känns motigt ibland. Hoppas att du bloggar på om några dagar och allt känns ljusare då.
Kram Lillemor

Tina sa...

Hej fina Lena!!!
Åh, grattis till 18 åringen!!Grattis till dig med Lena för det är ju tack vare dig hon fyller 18 år =)

Jag hoppas att det vänder snart & att livet snart blir ljust igen.

Jag finns kvar här när du känner dig redo igen.

Ta hand om dig & vila & gör enbart det som får dig att må bra!!!!
varm kram till dig från din vän Tina

Jenny sa...

Hej Vännen!
Vilken fin gammal spegeldörr:)

Hoppas livet snart känns lite lättare för dig..

Grattis i förskott till din R på födelsedagen!

Sköt om dig!

Kraam Jenny

nina/nice sa...

Hej Lena!
Vilka fina presenter du har fått!
Tråkigt att du känner dig nere...
Tur att du har så fina, gulliga barn
och många fina vänner!
Hoppas det vänder snart!
Sköt om dig, och var rädd om dig!
Kram Nina

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Åh jösses vilken dörr du fått! Den var fin du, så fint du satte den mellan skåpen. Jättefint mot den röda väggen. Och nycklarna och vimpeln var ocks jättefina gåvor, så snälla vänner du har.
Ha det så gott vännen
Stor kram
AnnaMaria

Elzie sa...

Vilka presenter du fått. Den där vimpeln var festlig tycker jag.

Jaså, du är också en scrappare. Ja, jag höll på jättemycket med det för några år sen, men hur det är så har det fallit tillbaka väldigt. Ändå är det ju roligt när man väl gör det. Får väl ta tag i det igen.

Jag var också 19 när jag fick min flicka. Man är väl inte riktigt vuxen då kan jag tycka, även om vi nog var lite vuxnare på ett vis förr. Nu är det flickan bra mycket äldre än din (huga!) och har själv en tonårsdotter. Inte konstigt att man börjar bli gammal!!

Ha en bra dag.
Kram Elzie

Joyforhome sa...

vilka underbara vänner du har skaffat dig under din scrapbook period :) och givmilda sådana. Ja tiden den går ju så fort

kram Malin

Stina sa...

Stor kram Stina.;-)

Lilla Blanka sa...

Hej goa Lena!

Tack du söta! Jag skickar en styrkekram tillbaks!!

Vad härligt att få en så vacker dörr av sina vänner, jättefin!

Kram
Mia

Anneli Wahlstedt sa...

Hallå vännen !

Tack själv för den ljuvliga bloggvinsten ! Det var en fin dag när vi sågs !
Jag hoppas det blir många fina dagar framöver och med Dina goa barn är det inga bekymmer ! Strålande att Du fått sån härlig dörr med, så vackert att ha som en fond någonstans !

Önskar nu en riktigt underbar helg och må solen skina på Er alla !


Stora kramen från Din vän, Anneli

Ewa sa...

Skickar lite styrkekramar till dej nu....
jag ska själv till "dina trakter" i helgen...Järnboås och Larsmäss blir det men har jag tur ett stopp på Smultrongården o Min Skattkammare på vägen dit....o så Nora förstås!!
Vill inte missa Diversehandeln eller Noraglassen(muuuums!!)
Nästa gång jag åker ditåt vill jag gärna besöka dej o handla lite av dina fina saker....
Kram vännen
Ewa

Syster sa...

Helt sjukt att hon redan blir 18!! Jag börjar ju bli gammal på riktigt =p Tack för alla söta kommentarer du kommer med i min blogg, du är min "trognaste" kommenterare ;) Jag är inte alls lika duktig som dig på det.
Hoppas att ni mår bra, saknar dig! Hoppas att ni får en trevlig helg :) Kram