27 augusti 2010

Trevligt besök!

Tyvärr var det få som anmält intresse för öppet hus denna gång, tre hade hört av sig och två fick förhinder men finaste Elin med sin man och sin bonuskilles bonusssyster kom förbi, tack finaste för det besöket och vi måste verkligen träffas igen, tänk så kul det är i och med bloggandet, man träffar människor man annars inte skulle träffa och så mycket positivitet, tack för det!! Elin hade med en present och se så fina saker som låg i det fina paketet! Tack! Tack! Tack! Nästa öppet hus blir 29/9-10 om det kanske passar lite bättre för er som hört av er under sommaren och undrat när och om det blir fler öppet hus, kunde ni inte igår eller kan ni inte nästa gång, så är ni välkomna att komma en annan dag bara att maila, jag är inte det minsta farlig :o) Erbjudandet som jag hade i onsdags finns kvar till på söndag så spana in på pyssligheter

Finaste R har inte samma stil i sitt rum som jag valt i övrigt i lägeneheten men hon letar gärna saker till mig när hon är ute och far och nu sist kom hon hem med denna dokumenttavlan, gissa hur glad jag blev???? Tack lilla gumman för den!

Fick en fråga tidigare i veckan vart min favvoloppis är och det är Bra & Begagnat ute vid Aspholmen, jag har hittat en massa kul där men man behöver nästan vara där när de öppnar, de har öppet onsdagar och lördagar.

Här står loppisar och Noramarknad på schemat för helgen, hoppas du får en riktigt härlig helg!
Kramis/LenaS

19 kommentarer:

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Hej hopp redan fredag.
Såg att Elin varit hos dig, har aldrig träffat henne. Men ett liknande armband har jag som Elin gjort, dom är så fina. Jag använder mitt ofta, jättesnyggt ihop med armbandsuret. Fin galge fick du också, och så träffa Elin. Dokumentet från dottern var jättefint också.
Är så glad för min kudde, den blev så vacker.
Ha en härlig fredag vännen
Kramar
AnnaMaria

Det vita dårhuset sa...

Halloj gumman!
Vilket underbart dokument dottern kom med!

Jag önskar vi hade några BRA loppisar att gå på här hemma också. Loppisarna här har eskalerat enormt i pris så det är inte lika roligt längre......

Hoppas i alla fall att du kan fynda lite i helgen :)

Många kramar Erika

PS: TACK snälla för att du kikar in hos mig och ger mig lite feed. Betyder mycket!!

Ewa sa...

Hej, låter som det blir en rolig helg för er..Noramarknaden var vi ofta på förr, nu blir det Larsmäss besök varje år istället, inte så tokigt heller för en tur till Nora blir det ju då me!!Glöm inte en Noraglass, muuums!
Själva ska vi på tävlingar för islandshästar på lördag så jag hoppas vi får fint väder både i Nora o här...Ha en riktigt trevlig helg
kram
Ewa

sylvia sa...

god morgen til deg,
så hyggelig med åpent hus,
flott å gjøre det sånn,skulle gjerne bodd nær deg,
ønsker deg en herlig helg,
klem fra sylvia

Tina sa...

Vill bara titta in & höra hur du mår & önska dig en fin helg!!
Hoppas det blir fler som kan komma till öppet hus. Hade jag kunnat hade jag varit med =)
Men så kul att Elin med familj kom!! Ibland kan det vara mysigt när det inte är för många oxå =)

Ha en fin helg bästa vän.
Kram Tina

Vita små hjärtan sa...

Hej vännen!!!
Mysigt med bloggisar som träffas så där. Som man annars aldrig skulle mött!
Fin present...
Kram Agnetha

Viola sa...

Vilka fina gåvor..:-D dokumentet så vackert, så du ska ut på skattjakt igen, lycka till och ha en skön helg,

kramen

Helen sa...

Vilket fint gammalt dokument. Jag såg dina broderade vackra kuddar, helt underbara, jag älskar ju broderier och kuddar tillsammans. Jag kommer med all säkerhet att återkomma om dem. Ha en fin helg.
Kram/Helen

Unknown sa...

Vilken fin present du fick! Låter roligt med loppis, själv har jag inget planerat för helgen, men man vet aldrig, kanske blir nåt loppis. Ha en riktigt trevlig helg o önskar dig att du hittar fynd till fyndiga priser ;) Kram Lenita

Norregård sa...

Så fint ditt symaskinsbord är!!!

Ha en mysig Helg;o)
Kram Malin

NICOLINAS BONING sa...

Den tavlan är ju perfekt hemma hos dig (av vad jag har sett på din blogg alltså).
Vilken tur att R har ögonen öppna för lite shabbyshick-spaning;-)

Kul med att träffa bloggisar på riktigt och inte bara i cyberrymden...har själv inga i min omedelbara närhet så jag har inte träffat mer än Elsie som bor mååååånga mil från mig,men det är ett minne för livet iaf.

Kramar Birgitta

Jenny sa...

Hej Lena!
Låter trevligt med besök i mysiga Nora!

Vilka fina presenter du fick:)

Kraam Jenny

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Hej svejs.
Nu är jag i farten igen, har mailat dig. Hade två mailadresser, hoppas det kom fram. Skriver en kommentar så jag vet att du kikar.
Gissar att du har fullt upp, men du vet att jag väntar mer än gärna hur länge som helst.
Kramis
AnnaMaria

Vitt hus med svarta knutar sa...

Vilka fina presenter du fick=) Synd att inte så många kunde komma. Vad roligt att dottern hittade det vackra dokumentet, förstår att du blev glad!

Jag är så glad åt min vackra kudde med monogram som du har broderat och sytt och mjölsäcken är också jättefin! Gu vad du är duktig!!!

Stora dottern och jag i Nora på marknaden, oj vad jag spanade efter dig, trodde nästan att jag skulle träffa på dig, men inte.Det var väldigt många besökare. Lisa pratade jag med några gånger och även AnnBritt Krukmakeri Hemjord.

Ha det bäst!
Kram,
Regina

Livet på Berget sa...

Oj vilken fantastisk tavla!
Snäll hon är din dotter :).
Ha en skön söndag!
Kram
/Sara

Lantligt i stan sa...

Vilka fina presenter! Låter som en trevlig helg.
Kram Anki

Elzie sa...

Vad synd att ni inte blev fler, men du fick ju i alla fall träffa en härlig tjej och det är inte fy skam. Och fina presenter fick du också.

Vilken tavla du fick av dotera. Så jättefint dokument.

Hoppas du har en bra kväll.
Kram Elzie

Huset vid ån sa...

Vilka fina presenter, Hoppas att din tur till Nora blev lyckad....Det var väl marknad där i helgen? Må så gott! Kramis Therese

ELIN´S SHABBY ROMANTIC sa...

Hej gulliga Lena,
det var helt ömsesidigt känsla och mkt skratt! Det var så kul och få komma till dig å se dina fina saker, jag är så nöjd med mina köp från dig! Den där dokumentet, är helt underbart ljuvligt. R gjorde verkligen en dunderbra klipp!! Skrattet kommer då jag tänker på det hon sa om att stänga in Madonnan "ler" för det är precis vad jag har gjort nu med Madonnan bysten :) det är ju så fint!! Många kramisar, vi måste ses igen! Elin