24 september 2010

Awarder!


Jag har sista veckorna fått tre awarder från tre så fina bloggvänner, Sirpa, Anna-Maria och Outi , tackar så mycket för dem, väljer dock att inte skicka dem vidare, har inte riktigt tid, hoppas ni inte blir för ledsna för det, ni ska veta att dem glädjer mig massor!

Tack också för alla fina goa kommentarer i förra inlägget, det är ingen som skrivit nåt elakt på bloggen utan någon kikar runt i bloggen och inte gillar det jag gör & hur vi har det, snackar och sen får mina barn försvara det och det gör mig ledsen, hade det bara handlat om mig hade jag struntat i det men nu handlar det om barnen också jaja vi får se om detta lägger sig med tiden, just nu fortsätter jag som det har varit hela tiden.

Min tjockis-skärm har strulat ett tag bla har bilden hoppat och krypit lite men igår började den knastra och lukta också så jag fick åka iväg och köpa en ny och det vart såklart en plattis och vips ser jag de rätta färgerna i bloggen även vid min dator, innan har jag fått kolla via de andra datorerna här hemma för skärmen har visat ganska mörka bilder ;o)

Bilden idag blir en bild tagen för ett par år sedan när träden tappat alla sina löv och vi var ute och hade lövkrig i parken här ute, lilla M fyllde sina händer med underbara lönnlöv, dessa höstens så vackra fäger, älskar dem, det finns bara en period på året som jag verkligen tycker är pestiga och det är januari och februari då skulle jag gärna gå i ide.....

Ha en fin helg min vän eller jag har en liten undran, vilka av er som läser min blogg kommer jag att få träffa på under bussresan till Falun nästan lördag? Vet sju som ska åka härifrån Örebro men alla ni andra då?

Nu önskar jag er en riktigt fin helg!
Kramis/LenaS

27 kommentarer:

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Godmorgon
Jag blir inte ett dugg ledsen, förstår mer än väl att du hoppar Awarderna. Grattis till alla tre också. Men vet du, jag har satt in en bild i högerkant att jag avsäger mig awarder. Kan ju vara kul ibland, men så är det det där med och skicka vidare som inte jag kan med.
Så hemskt att det finns folk som retar sig på vad du gör, är väl svenska avundsjukan som visat sig. Det har ju gått så bra för dig med all tillverkning, det måste man unna en medmänniska. Och vet du, det är så spännande och veta att du kommer sy en kudde till mig.
Jag ska inte med på bussresan, har haft alldeles för mycket runt mig ett tag. Den helgen ska jag bara sitta i soffan och slappa.... fast det blir sällan som man tänkt. Ha nu en härlig helg vännen
Varm kram
AnnaMaria

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Men, glömde ju skriva att det var ett så fint kort på din dotter, hon är så söt.
Kram
AM

Anonym sa...

Får googla på awarder.
Vilken fin jänta du har! Synd att hon alltid vinner över mig i Uno!
Ha den finaste dag!
Kraam
//Ingemar

Min Skattkammare sa...

Hallå Lena!
Vad skönt att höra att fler känner att de inte riktigt hinner med att blogga. Jag har magatarr....rys, känner mig ständigt jäktad.
Men vi vet ju att vi finns här ;o).....vi får inte ta det för allvarligt, måste ju hinna med det vardagliga också.
Dumsnutar finns överallt, man kan inte gömma sig för dem, ingen idé. Du är en fin vän, glöm inte det!
Ha en skön helg!
Kram Kicki

Roses & Angels sa...

Grattis till awarden och vilken söt tös. Å det finns då folk till allt. Avundsjuka är det och inget annat. Synd att barnen ska behöva bli inblandade. Hoppas du får en fin helg i alla fall. kram

Else´s Bod sa...

Men Lena! va ni är lika!! hehe
Trevlig helg på dig me!
Kram Lisa

Hulda sa...

Så mye fint å se i bloggen din! Jeg falt for de flotte håndklærne med monogram på. Takk for kommentaren du ga meg inne hos Romantiska Hem.

Unknown sa...

Så mycke avundsjuka det finns i vår värd. Förstår att du blir ledsen när barnen blir involverade. Vi får hoppas att det lägger sig.

Vilken fin bild på en lika fin jänta.

Ha en skön helg, kram I-B

Sirpa sa...

Hej vännen!
Grattis till de andra två Awarden!
Lilla sötis med löven!
Avundsjuka människor är jobbiga!
Hoppas jag blir inte mer sjuk så ses vi på nästa lördag! Har en mysig fredag!
Kram Sirpa

Lauras gård sa...

Vilket fint kort på din söta tjej! Så naturligt och fint! Trist då det är folk som lägger sig i och inte kan glädjas åt andra. Varför ska de sedan prata med barnen? Det är väl du som bloggar och inte dina barn. Hoppas du väljer att fortsätta som du gör nu. Kram STina

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Härlig bild på din lilla tjej!
SYnd bara att det finns sådana som inte kan låta bli elaksheter...
Kram
MArie

Huset vid ån sa...

Hoppas att du får styrka att fortsätta blogga....Du har fint stöd från oss bloggvänner!

Ha det så bra på resan till Falun nästa vecka!
Kram T

Vita små hjärtan sa...

Hej gumman!!!!
Ååååå lilla söta M..... Hon är en liten docka...
Jag gör lika med awarder, har faktiskt också skrivit nån gång att jag helst inte vill ha någon. Kan ändå inte välja nån att ge sen!

Ha en fin helg!
Kram Agnetha

Elzie sa...

Grattis till awarderna. Visst är det kul att få, men ett tag gick det ju inflation i dom och man visste inte vart man skulle skicka dom till slut. Så jag slutade helt enkelt att skicka dom!!

Vad go hon är den lilla tjejen. Och så fint med höstlöven i famnen.

Hoppas du får en riktigt skön och avkopplande helg.
Kram Elzie

Vita Falkens Lantliv sa...

Vilken vacker bild. Så vackert med höstfärgerna på löven!

Kram Susanne

nina/nice sa...

Vilken underbar höstbild!
Grattis till awarderna, dem är du
verkligen värd!

Ha en fin helg hela familjen!
Kram Nina

Jenny sa...

Hej Vännen!
Tråkigt med såna där missunsamma typer..o extra ledsamt att deras "avundsjuka" (som jag är säker på att det är..) går ut över dina barn..Sträck på dig o var stolt, du är jätteduktig på det du gör Lena!

Vilken fin bild på din M, vad söt hon är!

Ha en mysig helg,

Kraam Jenny

Lantligt i smultronbacken sa...

Vad kul att du ska åka på en resa till Falun nästa helg. Då tajmar ni även in Rättviksmarknad som är över den helgen. Jättestor och kanske ett stopp för att kika in hos underbara Furutorp också. Ni får smöra lite för bussis...

Ja, det är verkligen mysigt med ljus på morgonen

Kram

Sirpa sa...

God morgon!
Hoppas din helg har börjat bra! Skulle kunna önska lite bättre vädret!
Har en fin lördag!
Kram Sirpa

Home No.1 sa...

Hej Lena! tråkigt det där med att blanda in barnen, det är ju du som bloggar! Och vilken härlig höstbild. Awarder kommer till mig titt som tätt och visst blir man glad över dem men jag har valt att inte lägga pp dem för jag tycker det är svårt att välja några som ska få dem, roligare med kommentarer bara...OM man nu hinner blogga vilket jag knappt gör! Önskar dig en fortsatt fin helg! Kram Annica.

Outi sa...

Så tråkigt att dina barn ska behöva försvara något som de inte är ansvariga för. Och din blogg är ju helt underbart vacker och inspirerande, och personlig och varm och allt annat som känns positivt i både verkliga livet och bloggvärlden.

Hur du än väljer att göra, att ta en bloggpaus eller inte, att låsa eller inte, så ska du veta att vi är många fler som uppskattar det du gör och den du är, än som inte gör det!

Varma kramar och många tankar
Outi

irma´s uthus sa...

Tänk att dina barn får höra strunt, vad är det för fel på folk??
Hoppas du hade en fin dag i falun, du får komma t borlänge nästa gång:)
ha en fin vecka, irene

Jes/Vita villa vila sa...

Hej fina Lena,
Först och främst - vilken helt underbar bild!!

Vad trist att läsa att människor inte har bättre saker för sig... Sträck på dig - ert hem är suprfint. Tråkigt bara att barnen blir indragna på något så lågt som skitsnack...

Jag tycker din blogg är underbar!
Stor kram Jes ♥

Viola sa...

Hoppas helgen varit skön och vilken spännande tur ni ska på...det hoppas jag man får läsa om framöver, ha en fin vecka, kramen

Joyforhome sa...

du som är så go :) har gjort dig förtjänt av massa awarder

Pssst.. Dragit igång en tävling på min blogg välkommen att delta :)

Kramar Malin

Unknown sa...

hihi har ej bestämt mig men ta med du, för om du vill får du gärna sälja på bussen, jag kan visa upp dem och säga priser. KRAM Petra

Sirpa sa...

Hej Lena!
Tack för din snälla hälsning!
Hoppas du har haft en bra dag!
Önskar dig en trevligt onsdag!
Kram Sirpa