8 september 2010

Ullared!

Vi fick en riktigt härlig dag i Ullared i måndags, jag har varit där i en timme för sju år sedan, då mamma och jag passerade vid sju på kvällen och stängde de klockan åtta, så jag har knappt varit där innan. I måndags var det i alla fall lite folk och inga köer vilket var skönt man har ju hört rena skräck-historierna innan om köer och tusentals människor ;o) Lite lampor hittade jag dels dessa söta fönsterlamporna, hade superångest för vilken modell jag skulle ha men efter att R varit med och funderat lite så tog vi denna modellen till bägge köksfönstren ;o)
Har länge letat efter en lampkrona till vardagsrummet utan att hitta rätt i all fall till ett bra pris men igår hittade jag den här som jag gillade, drömmer såklart om en riktig kristallkrona men det får bli senare nån gång när ekonomin tillåter det, den här blev jättefin här hemma ska bara fixa till elen på den för kontakten sitter för långt från lampan.
Vi har fått in en elak trojan i den nya bärbara datorn och behöver hjälp att få bort den, nån som kan tipsa om någon som är bra här i Örebro på att fixa datorer? Jag är helt nollad när det gäller datorer men vi har både virusprogram och brandväggar intstallerat men denna lilla trojanen galopperade in i allafall och ställer till en himla massa :o(
Ha en riktigt härlig dag min vän!
Kramis/LenaS

25 kommentarer:

Lauras gård sa...

Jätte söta lampor båda två! Hoppas du får din kristallkrona någon gång. Vet inte vad priserna ligger på. Jag har ärft mina. Men någon gång dyker din lampa upp! Vad mysigt att åka till Ullared. Jag har aldrig varit där, men skulle gärna åka dit. Man får väl satsa på lågsäsong för att slippa köerna. Inte kul då datorn stular och små elaka varelser smyger sig in. Vi hade samma problem med något som slog ut Internet för några veckor sedan. Vi har tur som har svågern som är duktig på datorer. I Örebro vet jag ingen. Vet inte stora tjejerna någon som kan det där. Ofta är ju de yngre bättre än oss lite äldre på tekniken. Kram Stina

nina/nice sa...

Jättefina lampor!
Vad kul att dagen i Ullared blev lyckad!
Jag vet tyvärr ingen som är duktig på
datorer, hoppas det ordnar sig!
Ha en fin dag!
Kram Nina

Elsa och Helena sa...

Jättefina fönsterlampor du handlade i Ullared! Tyvärr så ligger det alltför lånt bort ifrån mig:) Taklampan är snygg så du behöver inte alls ha bråttom med en kristallkrona:)

KRAM Helena

Unknown sa...

Vilka fina lampor. Inte visste jag att dom hade så fina saker i Ullared, kanske får åka dit en sväng. hoppas det löser sig med datorn.
Kramizar I-B

Med en doft av lavendel sa...

Hej
vilka fina lampor du har hittat. Tyvärr är jag inge bra på datorer men hoppas att det ordnar sig för dej.
kram Annika

Viola sa...

Har faktiskt aldrig varit där..och vilka lampor du fyndade, verkligen fina, här lyser solen och nu ska man bege sig hem för jobb i butiken, ha en fin dag, kramen

lottens vita och gröna sa...

ohhh såna vackra fynd lena, kronan är helt underbar!
uuuuu trojan låter läskigt, hur märkte ni det?
må väl, varmkram lotten

Photo by Maria sa...

Ullared.. Mmmmm... Ge-Kås är helt klart mi favvoaffär... Snygga lampor du hittade..

Virus är så förbaskat tråkigt att få, hoppas du får bort det..

Kram Mia

Sirpa sa...

Hej Lena!
Vilka fina lampor du köpte! Har aldrig varit på Ullared men kommer dit kanske nån gång:)
Hoppas det ordnar sig med datan! Jag känner ingen heller som skulle kunna titta på den, tyvärr!
Hoppas du får en trevlig onsdag!
Kram Sirpa

Jenny sa...

Hej Lena!
Vilka söta lampor! (tittade du på Ullaredsprogrammet i måndags förresten?:))

Hoppas det fixar sig med din dator!

kraam Jenny

Vita små hjärtan sa...

Hej gumsan!!!!
Fina lampor du fyndade!!!
Det var kul o ses en stund idag!!!
Kram på dig

Elzie sa...

Vilka fina lampor. Och kul att det inte var så mycket folk på GeKås. Ibland har man tur.
Hoppas du har en bra kväll.
Kram Elzie

Unknown sa...

Så fina lampor du hittade! har själv den på fot ☺ Den där ljuskronan skulle jag heller inte tacka nej till ☺ svårt att hitta det man vill ha, men jag ser att du iaf. lyckades ☺ Jättefin. Ha det så gott. Kram Lenita

Anneli Wahlstedt sa...

Hej vännen !

Underbara lampor ! Perfekta till Ditt hem !

Har hört bra om Binary på Aspholmen tidigare, så man kanske kan fråga och få ett pris ??


Allt gott ! Kramis på Dig // Anneli

Vita Falkens Lantliv sa...

Vad skoj att din tripp till Ullared blev lyckad:)
Lamporna var super fina!

Kram Susanne

Vitt hus med svarta knutar sa...

Vilka underbara lampor! Jag har aldrig varit på Ullared. Har en vän som åker dit en gång om året och vilka fynd hon gör. Jag blir mer och mer sugen på att åka dit, men det är synd att det är lite långt.

Hoppas du får ordning på datorn. Ha det så bra!
Kram,
Regina

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Godmorgon.
Har arbetskamrater som fyndar väldigt mycket i Ullared, jag har varit där en gång. Då var det just såna köer du skrev om, maken skrek rakt ut. Vi vände och åkte, var ändå bara på genomresa då. Underbar ljuskrona, såna blir man glad när man hittar.
Ha en bra höstdag
Kramar
AnnaMaria

Helen sa...

Du gjorde allt lite fina fynd, vad kul. Själv har jag aldrig varit där men någon gång kanske.
Kram/Helen

Lev Vackert sa...

Hej du rara! Jag vill gärna köpa en säck av dig, hur gör jag? KRAM Petra

Hos Madeleine Hudvård & Inredning sa...

Hej Lena

Tänkte bara höra när blogg träffen kommer vara. Vet att den skulle vara någon gång i September.
Ang.datorn så finns det en duktig kille i St. Mellösa som heter Kjell Sternberg. Han har en liten firma och är jätteduktig och bra i pris.

Kram Madeleine

Anki sa...

Hej vännen!
Tack för ditt mail och tips!
Hmm, jo jag vet ju hur det är med taskiga datorer...jag har ju fått min beskärda del! Här krånglar mailen, kan inte skicka mail eller svara om jag inte kan låna sonens dator!
Iaf, jag ska kolla dina tips å se om jag hittar nåt!
Jag har blivit alldeles för slö för att penselmåla, haha...fort ska det gå!

Tack igen & kraaam!

Unknown sa...

Hej hopp!!

Ullared har verkligen super fina saker nu för tiden, till helt otroligt bra priser!! Det enda är att man blir *skral* ändå efteråt eftersom att man köper detso mer...ti-hi...=)

Lade speciellt märke till ex deras vaxdukar ala Cat Kidston, tyg servetter med spets, lampskärmar i tyg, lampfötter, påslakan med monogram etc =)

Önskar dig en underbar dag!! Många kramar Malin

Marita sa...

Vilka fina lampor du har fyndat!! Jag har ännu inte varit på Ullared, men maken bearbetas...tänkte vi skulle inhandla alla julklappar där i år. Tror han snart ger med sig... ;-D
Trist att det krånglar med datorn, tyvärr kan jag inte hjälpa dig. Är rätt kass på datorer förutom att skriva med dem! Hoppas det löser sig!
kramar, Marita

Anonym sa...

åhh vilka vackra lampor. jag har gjort en liten beställnings lista till mina föräldrar som ska åka 100 mil i helgen för att shoppa lite på Gekås så nu kan jag utöka den med lite lampor:-) tack för tipset och för en härlig blogg.
Kram Linda

Maria sa...

Å vilken fin takkrona, vad kostade den? Har en syster på väg dit snart och tänkte skicka bud =) Jag var där själv för ett litet tag sen men var så fokuserad på babyprylar att jag helt missade lamporna =)
Jättefin blogg förresten!!