4 november 2010

Idag skiner solen igen


För ett tag sen hittade jag denna ram på en loppis och efter att ha fått lite ny färg fick den hamna i hallen, där är det megamörkt och trist och bilden är inte den bästa. Såg denna ide i förra numret av Magasinet, kul att kunna byta ut lite mellan varven ;o)
För sjutton år sedan föddes min älskade son, min enda son, precis efter midnatt den fjärde november föddes han med ett akut kejsarsnitt efter en långdragen förlossningen som var allt annat än normal, men det gick det också.
Usch vilken beslutsångest jag har med adventsljusstakarna, tur att jag har några veckor på mig att fundera lite, nackdelen är att ju mer jag letar ju fler fina hittar jag ju ;o) näe jag tror det får bli den svarta och så sprayar jag den vit och shabbar den lite.....
I morgon kommer äntligen R hem igen efter att ha varit hos farmor och farfar hela veckan, sen är vi bortbjudna på middag på lördag, så mysigt!
Ha en fin dag min vän!
Kramis/LenaS

16 kommentarer:

Stina sa...

Kul idé det där att fixa lite i en ram.;-) Kram Stina

annika sa...

Jag gillar ramen med utbytbara prylar.
Har funderat på att åka till Petra för att titta på allt fint som säljs där. Tror att det är supermysigt. Men i så fall kanske vi kan samåka...vi kan maila....det är ju några veckor kvar...
Kram
annika

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Vilken fin ram, lyste upp där på väggen. Och grattis till din 17-åring, hoppas han får en bra födelsedag. Skulle gärna besöka en julmarknad där du säljer saker, låter som du har mycket fint.
Ha det gott
Kramar
AnnaMaria
Ps, trol. har jag frågat förut, men visst har pengarna gått in på ditt konto...

Vita små hjärtan sa...

Hej Vännen.
Kan gissa att det är den ramen då du trassla för att få ner när jag var med!!!!! :)
Fint du har gjort!
Ja tänk de blir stora de små!
Kram Agnetha

Anonym sa...

Så fint..ha en härlig helg lampan på plats så också madonnan..kram Lize-Lotte

Anna-Lena sa...

Vad fint det blev med ramen! Grattis till din 17-åring! Ja, tänk vad fort tiden går. Det låter som om att du hunnit med att göra massor av fint pyssel. Synd att man inte kan komma. Fotografera mycket så vi andra får se. Lycka till med försäljningen på julmarknaderna.

Du, jag har en liten fundering. Har kommit över lite brodyrgarn men nu undrar jag hur många trådar jag ska använda till korsttygnen. Bäst att fråga proffset.

Ha en skön kväll!

Kram Anna-Lena

Vita Falkens Lantliv sa...

Grattis till sonen!!

Kul ide med ramen!!
Kram Susanne

Anonym sa...

Hej Lena.. Åh vad fin ramen blev! Kul att vara med på en julmarknad. Önskar jag bodde närmare. Grattis till din son också:) kram Linda

Lilla hjärtat sa...

Ramen är jättefin!
Låter skoj med julmarknad. Jag skulle gärna komma och handla dina fina saker!
Ha så trevligt på Lördag.
Kram A-K

Noll54/Eva-Karin sa...

Kikar bara in och önskar en skön helg!

E-K/noll54/DOMMO

Jenny sa...

Hej Lena!
Grattis till sonen, hoppas han haft en riktigt trevlig födelsedag:)

Vad snyggt det blev med ramen!

Ha en skön helg!

Kraam Jenny

ELIN´S SHABBY ROMANTIC sa...

Hej rara Lena, vilken fyndig idé med ramen! Grattis till din tonårspojke! Hälsa han så mkt från mig! Inte visste jag att Åhléns hade såna fina ljusstakar. Om du finner en svart så är det bara måla den vit :) det blir dunderfint! Tackar för din inlägg om brodering. Jag undrar om var du har fått tag på bokstäverna i större format så man ser bättre hur man ska följa mönstret?

Ha en dunderbra helg!
Kramar Elin

Ljusa vardag sa...

Hej!
Vad kul att stå på julmarknader. Skulle jag oxå vilja göra. Hade tänkt sälja mina insynsskydd och hembakt bröd hos Petra Erikssons julmarknad den andra advent (hon som har Romantiska hems blogg) men tror inte att jag hinner få allt klart. Får väl bli nästa år om hon ordnar den igen....
Lycka till med försäljningen!
Kram Anna

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Jättefin tavla! Vi ses snart... ska bli så spännande.
Kram
Marie

Joyforhome sa...

jätte fin tavla. Gjorde du bra genom att måla den. Allt du har i den passar så fint

Kramar Malin

Blueness sa...

Så fint att kunna rama in saker man tycker om. Trevlig idé!