6 juni 2011

Sol både inne och ute!!!



Åh vilken sommar vi fått, jobbar bara i morgon sen är jag ledig några dagar eller ledig och ledig det är dags för min älskade R att ta studenten nu,är så stolt över henne!!! Jag trivs så himla bra på jobbet men det är såklart en stor omställning men nu lugnar det ner sig lite ;o)



I lördags var vi ju på sommarmarknaden hos goaste Kicki med Min Skattkammare och pga det fina vädret valde ju många att göra annat den dagen men det var lika trevligt som förra gången, trots att det inte var lika många besökare, men supertack Kicki för att vi återigen fick komma!!! Finaste Carina var såklart där och denna gång dök vi i hennes saker direkt hon kom, vis av förra året när vi inte alls hann med att handla av alla underbara saker som hon då hade med. Denna gång hann jag få med en massa fint, visar några av mina inköp här. Ställningen på första bilden är nåt jag letat ett tag efter likaså den underbara plåtburken, som jag letat efter en sån men de blir alltid så dyra på tradera men nu har jag en, äntligen ;o)


Denna underbara emaljhyllan med en mugg fann jag också bland Carinas saker och en hel del annat fick också följa med hem.


Jag ska försöka hinna titta in hos er alla under de närmsta dagarna för nu verkar jag äntligen kunna kommentera igen, hoppas ni alla får en riktigt härlig Nationaldag, grattis Sverige!!
Kram/Lena

20 kommentarer:

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Förstår att du har fullt upp nu med nya jobbet och studenten. Så fina saker du köpt, den träställningen är så fin. Och burken och hängaren är toppenfynd. Vilken jättebra loppis det var!
Ha en fin nationaldag
Kramar
AnnaMaria

Vitt hus med svarta knutar sa...

Det var en mycket trevlig dag hos Kicki=) Roligt att träffa er allihop igen. Hon har så mycket fint, Carina, tur att få ha första tjing;-)

Härligt att se din lycka över ditt jobb och allt härligt som händer dig och din familj just nu. Lycka till nu med alla förberedelser inför R:s student och krama om din duktiga tjej ordentligt från mig!

Ha en festlig Nationaldag!
Kramar,
Regina

STENLYCKA sa...

Mycket att göra är väl bara förnamnet för dig,med nytt jobb och student.
Vilka vackra saker du visar emaljhyllan var så fin.
Önskar dig en fin nationaldag!
Kram Raina

Unknown sa...

Kul att få träffa dig ännu en gång. Du är en så glad tjej att det smittar av sig, man går själv med ett leende efter att träffat dig ;).

Så fina fynd du gjorde hos Carina. Lyx att få första tjing så där.

Förstår att det är lite stressigt med nytt arbete och sen studenten uppå det med allt vad det innebär. Hoppas du får lite semester sen och kan slappa.

Ha en bra nationaldag, kram Ing-Britt

LENA sa...

Och jag fick med mej två jättefina påsar hem, från dej. En till mjöl och en till sockerpaketet. Nu får de sälla sig till samlingen av vackra påsar. Har den jag fick av O när han slutade sin praktik hos oss står på bordet ,trots att det står god jul på den. :) Kram Lena

hemma hos lilla mej sa...

Kan tänka mej att det är fullt upp .Både med nytt jobb och studenten.Men det är ju positiva saker och det brukar ju gå som en dans då.Ha nu en skön nationaldag.Kraaam Rita ♥

Lilla Lycksta sa...

Vilka fina fynd du gjorde. Denna tid är det många som har jättemycket student m.m. Önska din dotter all lycka. Till dig xtra grattis till nya jobbet. Hoppas att du haft en fin nationaldag.

Kram Camilla

Nellie sa...

Härliga tider, finfina tider! Hade gärna varit hos er också men tiden vill inte riktigt räcka till för mig just nu. Idag gjorde jag o sonen sista klädshopping-rycket inför studenten, och så köpte jag en hel lax av min svåger storfiskaren. Huset är i allafall färdigstädat inför fredagen, så nu gäller bara att hålla det så i några dagar till! :D Hoppas att din dotter får en riktigt härlig studentdag!

Jenny sa...

Visst är det härligt nu! Jag har också nyligen köpt en sån emaljhylla, tyckte den var så himla söt :)

/Jenny

liven sa...

Nydelige saker du har funnet!
Takk for titten :o)

Nyanser av vitt sa...

Så fina saker vännen. Ha en fin vecka.
Kramis Agneta

Njut Av Livets Goda Ting sa...

Hej
Vilka fina saker du visar...
Man hinner inte alltid med det som man önskar men så är det o jag tror att alla har det lite så nu, verkar det som...
Man får ta det eftersom :)
Huvudsaken man är rädd om sig själv o varandra.
Kram
Jessica

Vintage House sa...

hej
Så mycket fint du hittade gillra verkligen plåtburken..
Lycka till med allt...
kram
sandra

Petra sa...

Å så mycket fint! Den ställningen var ju väldigt praktiskt å snygg och emaljhyllan har jag kollat på länge och vill ha. Hoppas den finns kvar så ska jag nog klicka hem den!

Ha en fin kväll!

Kram Petra

Ida sa...

Åh jag vill också bo i Örebro. Du hittar alltid så mkt fint på loppisar och varje gång man hittar ngt bra på blocket så finns det i Örebro.

Vad härligt att du trivs på nya jobbet. Förstår att det kräver mkt av dig i början, det brukar vara så. I höstas började både jag och sambon varsitt nytt jobb. Vi var helt urlakade på kvällarna - så trötta.
Hoppas att du får en mysig dag.
Kram Ida

Anki sa...

Hej vännen & tack för tipset...AnnaMaria tipsade mig om samma sak för ett tag sen, men det väljer att strula lik förbannat!
Vad roligt att du trivs på jobbet, helt klart en fördel *ler* Å du, liiiite avis är jag allt på den fina ställningen du köpt, mmmmmmm!

Ha nu en fin dag & kramen!

Marie sa...

Så fina saker du köpte, plåtburken var ju underbar!

Hoppas dottern får en härlig studentdag!

Kram Marie

Elzie sa...

Vilka fina saker du hittat!
Hoppas det blev/blir (?) bra på studentdagen och ha en bra helg.
Kram Elzie

ängeln i vitt sa...

Halloj!

Testar om det går att kommentera IGEN.

Kramis Carina *ängeln*

STENLYCKA sa...

Vill bara titta in som hastigast och önska dig en fortsatt fin Pingstafton!
Kram Raina