1 mars 2012

Första vårmånaden är här!Vad skönt det är med ljuset och fågelkvittret, igår kom det ett gäng svanar flygandes när vi var ute och sprang, är så glad att vi inte fick en sån super sträng vinter sen vet jag att det behöver vara vinter osv att detta inte är okej för moder jord....Glömde skriva i förra inlägget och säga tack för era fina och stöttande ord, sorgen och saknaden kom av sig lite i och med att jag blev så sjuk och saknaden är ganska jobbig nu. Man träffar den där personen man saknat hela livet, jag har inte bott ihop med någon sen -97 (lilla Ms pappa och jag har aldrig haft tt seriöst förhållande) och inte velat, varit rädd för kärleken, så stod han där, den halvtokiga, kloka, trygga personen som jag gjorde allt för att inte bli förälskad i. Jag har ett enormt kontrollbehov över mig själv och mitt inre, plöstligt rasade allt och jag blev så förälskad, det var som att stå mitt i en skogsbrand, jag försökte släcka lågorna som slog upp men det resulterade bara i tusen nya typ. Sen rasade allt och han var inte den jag trodde och jag är så arg på honom för det men jag saknar det vi hade, drömmen som fanns där i åtta månader var inte sann när jag vaknade så var det bara en illusion, det gör ont...... och nån som ska ha den största tackkramen av alla är goaste, fina Agnetha!!


Lite fler nya kuddar har det blivit här hemma, återigen är det kökshanddukar som fått bli kuddar dessa kommer från Hemtex.

Ha en riktigt fin helg min vän!
Kram/Lena

13 kommentarer:

Vita Falkens Lantliv sa...

Vilken fin kudde:)

Usch och fy, tyvärr kommer det ju att ta ett bra tag innan såren läker:( Många styrkekramar till dig från lilla mig ♥

Kram Susanne

Tinis vita hem sa...

Så fin kudde du sytt! Järnsängen är oxå helt ljuvlig :)
Ha en fin helg!
kram Tini

Vita små hjärtan sa...

Men gumman vad gulligt!!! Tack!
Stor kram Agnetha

LissasVita sa...

Viktigt att du hittar glädjen i din dag,den behöver ta över dina tankar för att gå vidare...jag tycker musik är superbra att lyfta mitt humör och töja ut de må bra känslorna så mycket det bara går...älskar Spotfy....Kram Lisbeth

Unknown sa...

En sådan hjärtesorg tar tid att läka och saknaden kommer sannolikt komma och gå ihop med olika situationer i vardagen. Men jag lovar dig att en vacker dag står din rätta prins där med äkthet och öppna armar.
Ta hand om dig och se allt det fina du har runt omkrinng dig.
Många kramar Ing-Britt

Med en doft av lavendel sa...

Hej!
Jag hoppas att du snart finner lyckan igen. Så fina kuddar du har skapat. önskar dej en skön vår helg
kram Annika

Lotta sa...

Hej Lena!
När vi går genom livet,får vi stöta på olika saker. som trevliga och roliga, men tyvärr också sorgerliga och jobbiga händelser kommer i vår väg.

Du är nu inne i en tuff vandring förstår jag när jag läser vad du så fint skriver.

Jättejobbigt det förstår jag, men hoppas att du kan hitta några positiva tankar, för det är de som kan hjälpa oss ur sådana här svåra smärtsamma händelser.

Vi ses på Danmarksresan, lääängtar ska bli så kul.

Sköt om dig,och tänk på att du är värd ett bra liv, där det inte finns plats för lögnare och människor som sårar.

Kram Lotta

Blåbärs och smultronstället sa...

Hej goa Lena!
Du skriver så fint om din sorg, du kommer att må bra när du hämtar dig!
Du har dina barn och vänner, Agnetha är säkert en fin vän!!!
Hoppas jag orkar med Danmarksresan, vill såå gärna med och träffa er:-)
Ha det fint i vårsolen!
Kram Susanne

Rosa i huset i vitt sa...

Superfin kudde

Kram Rosa

Rosa i huset i vitt sa...

Superfin kudde

Kram Rosa

Jenny sa...

Vad fina saker du visar, järnsoffan är ju så läcker!

Vad tråkiga saker du fått gå igenom nu, jag önskar dig all lycka och hoppas att du får mår riktigt riktigt bra i fortsättningen.

Stor kram,
Jenny

Anonym sa...

Kramar till dig! Du har fått vara med om något helt fantastiskt har jag förstått genom allt fint du skrivit i bloggen tidigare! Så synd att det ska bli så här! Hoppas bara detta inte gör att du inte vågar satsa igen nästa gång kärleken knackar på! Kram Maria

LissasVita sa...

Hej igen..vill tipsa dig om min pilgrimsvandring som jag skriver om på min blogg,häng gärna med i vandringen! Kramen Lisbeth.