29 juni 2012

Ni är för goa!


Ni är några som hört av er och sagt att ni faktiskt gillar min blogg och inte vill att jag ska lägga ner den och det värmer, så jag har funderat lite, bloggen har gett mig otroligt mycket, bla helt underbara vänner och om jag försöker inse att det är okej att inte uppdatera så ofta och att inte få dåligt samvete för det, vi provar ett tag ;o)

Ni som följer mig på FB vet vad som hänt för er andra så berättar jag nu......en gång i tiden för sisådär 20 år sedan hade jag en dröm om att en dag få köra lastbil, min fd svärfar var åkare och min fd man körde lastbil och på den tiden kretsade mycket tid runt bilar av alla de slag. Sen kom tre barn och en skilsmässa och den den drömmen dog nästan, den hamnade långt bort och dammade igen, så nu i maj fick jag plötsligt ett erbjudande som jag inte ens vågat drömma om, erbjudandet om att det fanns en yrkesförarutbildning som kanske kunde vara nåt för mig. Var på information och vart antagen till en införkurs på två veckor (det har strulat en del innan pga att AF Ooch YA inte riktigt  kommunicerat med varann) som jag nu gått och idag fick jag beskedet att jag gått vidare, drömmen om att få köra lastbil kan uppfyllas, lagom till jul ska kursen vara avklarad och jag ska äntligen kunna köra lastbil med släp, som jag längtar efter den stunden, när jag har mitt nya körkort i handen och förhoppningsvis får ett jobb ;o) Det kommer att bli tufft med långa dagar men jag ska fixa detta!!

Jag önskar en en fin helg, jag jobbar i natt och sen är det några dagars ledighet (kursen börjar v. 29 så jag ska jobba en del på boendet där jag är timmis) då ska det målas en del möbler som väntat på nya färg ett tag nu så jag har kanske lite snart att visa här inne igen ;o)
Kram/Lena

22 kommentarer:

Ewa sa...

Blir sååå glad både för DIN skull och för alla oss som älskar din blogg....Grattis till utbildningen..Du fixar den <3 o Grattis till oss som får ha dej kvar! Blogganär du känner att du vill o orkar...vi blir glada för varje litet inlägg!
Kram till <dej från
Ewa

Vitt hus med svarta knutar sa...

Meeeen hallå! Vad kul att se ett inlägg från dig...du kan tro att jag har saknat dem! Och vad roligt att få höra att det gick vägen till slut...att du är på väg att uppfylla din dröm. Jag önskar dig massor av lycka till och så hoppas jag på fler inlägg, det skulle vara så roligt att få följa din väg mot dina nya mål=)

Ha det gott!
Kram,
Regina

Lilla Blanka sa...

Härligt att höra om sånt här, att få sin dröm uppfylld sådär! Spännande med utbildningen, stort lycka till!!!

Kraaaam
Mia

mamma lycklig sa...

Välkommen tillbaka, jag har saknat din blogg. Vilken lycka att få göra det man verkligen önskar, önskar dig ett stort lycka till. Och kör försiktigt.
Kram Nettan

Hannis sa...

Kör på i din egen takt!
Det ska vara kul att blogga=))

Och vad roligt med kursen!!Lycka till.
Jag jobbar som transportledare på en lastbilscentral med tunga transporter. Det är en härlig bransch!!

Kram Hannis

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Grattis Lena, du kommer klara utbildningen jättebra. Och så spännande och få lära sig köra en sån jättelång lastbil, jag rör till det bara av och backa med kärra. Det här var roligt, tänk att din dröm blir sann nu.
Grattiskram och trevlig helg
AnnaMaria

mysiga heestrand sa...

Lycka till med utbildningen. Så tufft av dig att våga göra det du känner så mycket för. Ha en skön sommar.
Kram Marita i Heestrand

annika sa...

Kul att du är tillbaka på bloggen. Då kanske vi får se lite bilder från dina körningar sen :). Du är ju stentuff tycker jag. Att köra en stor lastbil är för tuffa tjejer ju!
Så behöver man inte uppdatera så ofta på sin blogg. Du bestämmer själv hur ofta.
Ha en fin helg

Kram

Sockertussen sa...

Hejje =)

Just nu har jag en tävling på min sida i samarbete med OBH Nordica där du kan vinna en lyxig brödrost, Chilli Roaster =)

Kul om du vill vara med o tävla ;)

http://sockertussen.blogspot.se/2012/06/nu-ar-det-tavling-igen.html

Stina sa...

Nämen vad kul... och häftigt. PRECIS en sån där bil har Maya kört.;-) Kram

Photo by Maria sa...

Trevligt att se inlägg från dig =) Hoppas du vill fortsätta skriva och då utan att känna press att du måste skriva ofta..

Ha nu en fortsatt fin helg..

Kram Mia

MiaKvack sa...

Kul att "se dig" igen.
Kramis!
Mia

Vita Falkens Lantliv sa...

Åh så roligt och spännande!!!! Stort lycka till, vännen!


Kram susanne

susanne sa...

Men gud så kul! Lycka till med utbildningen! Jag skulle ta mckort en gång efter att jag varit ihop med en mckille - körskolefarbrorn sade att han aldrig sett någon skratta så av att bara köra runt lte sakta på en parkering först lektionen...
Och det blir så bra att du skriver på bloggen ibland, det finns väl ingen regel om att det måste vara så "Ofta". Det blir kul att läsa lite uppdateringar då och då!
/Susanne

Marie sa...

Men vad roligt Lena, ett stort lycka till! Tänk vad underbart när drömmar blir till verklighet!!!!

Stor kram
Marie

Pia sa...

Så gudomligt!!! Att våga och att leva upp sina drömmar!!!!!

En stooor grattiskraaam, tuffa, härliga DU!

-Pia-

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Men så roligt att du hittat något som du brinner för. Det kommer säkert att gå jättebra! Och tänk så mycket fint du kan köra i din lastbil sedan :))
Kram
Marie

Husprojekt Drömhus sa...

Det är så underbart att få möjlighet att uppfylla sina drömmar! Skam den som ger sig, önskar dig lycka & kämparglöd längs vägen.
Så glad för din skull!

Kram
Tiina

Nyanser av vitt sa...

Åh vad roligt lena. Roligt att du är antagen till kursen och roligt att du fortsätter att blogga. Lycka till nu.
Kram Agneta

Hannis sa...

Tänkte på dig igår.
Fotade nämligen en av dina fina madonnor=))

Hoppas att du har det bra/Kram Hannis

Nyanser av vitt sa...

Tack goa Lena
Ha det så bra
Kram Agneta

Lilla huset på prärien sa...

men du - GRATTIS! vad roligt att läsa om ditt lastbilskort. det kommer att bli verkligen toppen! du måste uppdatera oss med hur det går så vi får veta.

stor grattiskram från mig!!