15 september 2013

Ny klädsel till kökssoffan


 
Har länge funderat på att sy ny "klädsel" till kökssoffan och ideerna varit många det viktiga med två små fyrbenta pojkar är att den ska hålla för deras hoppande upp och ner och vara lätt att tvätta. Sen får jag alltid mest inspiration när jag inte har tid egentligen, har jobbat nätter på gruppboendet ett tag nu och en dag när jag egentligen borde sova, kom denna till, har lekt med schabloner från Panduro.

 
Som jag skrev innan jobbar jag i stort sett bara natt just nu på gruppboendet, ett boende som jag nu gått som vikarie på i 2½ år, har trivts men det är tungt medicinskt och jag har inte kommit upp i tid, vilket nu gjort att jag också ska få börja jobba på ett annat boende som är helt annorlunda mot det jag nu är på, ska bli så himla spännande. Men tänker säkert nån av er, kör du inte lastbil och just nu gör jag inte det, det har strulat rejält med arbetsförmedligen som glömt bort och sen strulat med en praktik som jag såväl velat få så nu struntar jag i dem, kanske förklarar senare vad som hänt men just nu är jag här i livet ;o)
Ha en riktigt härlig vecka min vän!
Kram/Lena

10 kommentarer:

LOPPISLIV sa...

Spännande med få jobba på annat ställe, lycka till!! Ser att vi har likadan köksoffa du och jag :-)) fin ny klädsel.
Ha nu en finfin ny vecka!
Kraam Paula

Vitt hus med svarta knutar sa...

Vilken fin klädsel till soffan! Du är så himla kreativ! Kul att du ska få prova på ett nytt jobb, men så tråkigt att det strulat med lastbilschaufförs jobbet. Läste ditt förra inlägg... jag har ju bara bloggen och har inte provat IG, inte heller har jag FB. Kanske skulle IG vara ett alternativ eftersom jag har lite fritid och det tar ju tid att göra inlägg på bloggen, men samtidigt kanske jag skulle känna större krav på att uppdatera oftare om jag hade IG. Ja inte vet jag ;-) Ha det gott och var rädd om dig!
Kram,
Regina

Hanna sa...

snyggt.
Ha en bra dag!
Kram
Hanna

Med en doft av lavendel sa...

Vad snyggt det blev i din soffa, hoppas att allt löser sej med jobbet.
kram Annika

Tinis vita hem sa...

Det blev jättefint! Jag har samma schablon som jag använt till en kudde :)
Ha en god fortsättning på veckan!
kram Tini

annika sa...

Snyggt! Du är en riktig pysslerska. Bra att du får mer timmar men Arbetsförmedlingen verkar behöva gå en kurs!!!

Kram
annika

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Roligt att du fått ett jobb till som var lite olika det andra. Och jättefin klädsel, så snyggt med volangkanten och det du målat.
Kramar
AnnaMaria

Petra Eriksson sa...

Wow så snyggt du gjort det Lena! Något som är enkelt att säga men som faktiskt är sant är att allt löser sig så våga lita på det även om du stöter på motstånd, krraaammar till dig i massor!!

Rosa i huset i vitt sa...

Jättefint,
..Kram Rosa

susanne sa...

Det där blev ju jättesnyggt! /Susanne