17 juli 2009

Fredag....igen....


Veckorna bara springer iväg här, tycker det är fredag mest hela tiden ;o). Hittade en massa virkade dukar i källaren häromdagen och jag har en kudde i linne som jag tyckt saknat nåt och efter att ha sett i Anna Örnbergs nya bok att de använt virkade dukar på kuddar bestämde jag mig för att göra det samma och åh vad nöjd jag blev över denna kudde! Och det kommer att bli flera kuddar, innan jag hittade mina dukar la jag bud på 36 virkade dukar på tradera som jag vann *oups* så nån brist på små virkade dukar lär jag inte få ;o)
Åh vet ni, jag har börjat städa ur och tömma köksskåp här för hur mycket saker har man inte som man inte använder?!?! Men vet ni vad jag fann? Jo ytterligare en av mina fina trådrullar i trä, undrans bara vart den sista ligger men om jag fortsätter städa kanske jag finner den osså ;0)


Ha en fin helg min vän!

Kramis/LenaS

13 kommentarer:

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Det blev fint på kudden, den ser så där gammaldags lantligt charmig ut. Efter semestern ska jag också spana lite på Tradera, där hittar man mycket kul.
Kram AnnaMaria

Mitt hem är min borg sa...

Hej hej Lena!!

Gud så fin kudden blev.. Virkat är ju så vackert.. Jag har oxå fått hem Annas bok.. Jätte mysig..

Ha en skön helg
Kram från mig!!

ELIN´S SHABBY ROMANTIC sa...

Jättefin kudde! Man kan verkligen slå samman sakerna och det blir som på nytt igen! Vad kul att du hittade fler sytrådar..ja, det är mycket man hinner samla på sig genom åren och det är lite kul å gå igenom sakerna..lite minnen dyker upp :P

Ha en trevlig fredag!
Kram
Elin

Lotta sa...

Åh,vilken fin kudde du fått till.Tänk vad man kan ha virkade dukar till mycket fint.Jag får nog börja virka igen,förr virkade jag dukar på löpande band.Och så virkade jag nya istället för att tvätta och stryka när dom blev smutsiga.SÅÅ HIMLA ENERGISKT VA...då kunde jag inte sitta vid tv:n utan att ha virkning eller stickning i händerna,men det var väl siså där en 7-8 år sedan.Jag har blitt lat och bekväm,har faktisk på senare tid skaffat dukar via TRADERA jag me.Får nog ta fram virkkroken till hösten igen.Ni är flera stycken sonm syr såå fina kuddar,så man blir ju sugen på att försöka sig på det,för sy har jag aldrig varit bra på,bara gardinlängder och enklare kappor,meen man får väl pröva.Ha en riktigt fin fredag och hoppas solen lyser på dig.Kramisar Lotta

Lilla hjärtat sa...

Åh vad fin kudden blev, vilket smart sätt att förnya!
Ha en trevlig helg
Kram a-k

Jenny sa...

Hej Lena,
Nämen oj så fin kudden blev!! Vilket bra tips att återanvända gamla dukar till kuddprydnad:)

Ha en jättebra dag,
Kram Jenny

Vita små hjärtan sa...

Ja leta på du så kommer nog den också fram! Vilken fin kudde! Bra idé.
Ha en trevlig helg Kram Agnetha

Anne sa...

Hej!
Ja veckorna springer verkligen iväg och bloggandet hos mig glöms bort :)

Jättefin kudde!

Hoppas du har en fortsatt fin helg, nu ska jag läsa ikapp allt jag missat hos dig,
Kram Anne

Huset vid ån sa...

Vilken bra ide...Ser jättefin ut! Ha en fortsatt trevlig helg! Kram Therese

Svenska inredningsbloggar sa...

ååå, vilken fin kudde du har gjort. Vad roligt när alla de där små virkade dukarna (som man aldrig vet var man ska lägga dem) kommer till nytta.... Bra tips, det ska jag komma ihåg!

Kram Evelina

Lilla huset på prärien sa...

Hej Lena!

Ja äntligen är jag tillbaka från Dalarna, det har verkligen varit underbart att vara där och slappna av lite. Vad fin din kudde är! Vilket lyft det blev med de virkade dukarna :)

Kram Jenny

Marie sa...

Vad fint det blev med den virkade duken på kudden. Kul när man kan använda saker till annat än det var tänkt från början.

Ha en bra vecka!
Kram Marie

Lauras gård sa...

Vad fin kudden blev! Kul att de gamla virkade dukarna kom till användning. Måste titta i mina gömmor om jag kan hitta små dukar... Kexburken är så fin! Jag kommer i håg då jag var liten om det fanns ett ställe på norr vid Olaus Petrikyrkan där det var fabriksförsäljning av kex. Känns som en evighet sedan... Kram Stina