26 juli 2009

Hemma igen ;o)

Utan att ni märkt av det har vi varit på semester i Skåne och Blekinge nästan en vecka ;o), en helt underbar vecka tack vare de så fina och snälla vännerna P & T som gjorde vår vecka möjlig och for omkring med oss kors och tvärs, underhöll oss om kvällarna, lånade oss sitt boende osv! Tack vänner! Och jag har inte suttit och uppdaterat bloggen under semestern trots att vi hade tillgång till datorn utan la in inläggen innan vi åkte så de skulle komma upp under veckan så ni fick se lite inlägg från mig ;o) Bilen var fullpackad till bristningsgränsen vill jag lova, med packning, täcken, kuddar mm för fem personer, lite skillnad på en Volvo kombi och en Renualt kombi men jag är så nöjd med min "lilla" bil ändå men några större loppisfynd kunde jag inte göra ;o). Körde via Småland ner i måndags men det var dåligt med loppisar öppna då, men igår när vi åkte hem så var det fler öppna men ingen av oss orkade stanna, stannade bara på Vadstena antik men därifrån får ni se bilder nästa vecka. Jag hittade nånting jag letat efter ett tag på en loppis nere i Skåne och det var en bred virkad gardinkappa som jag kan ha på kökssoffan och det hittade jag en *lycka*


Så jag var bara tvungen att fixa detta redan igår kväll efter vi kommit hem och det vart så fint, så fint ;o)

Gjorde några fler små fynd som ni kommer att få se lite senare här inne på bloggen.
Vill också säga ett litet tack till alla er andra som vi också träffade under dagarna nere i Skåne/Blekinge!

Ha en fin söndag på er alla, själv har jag en längtan efter att få åka ut till stugan och träffa mina föräldrar som varit i Prag drygt en vecka och som också kom hem igår, så det får nog bli dagen aktivitet ;o)

Kramis/LenaS

7 kommentarer:

Anonym sa...

Välkomna hem!
Kram
Maria W

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Skåne har varit populärt i sommar, och det är lätt och förstå. Mycket fint och titta på och göra där. Så jättefint det blev i soffan, det har du fixat till alldeles ljuvligt fint, wow!
Kramar AnnaMaria

hemma hos lilla mej sa...

Skåne har mycket fint att erbjuda.Vad fint det blev i din soffa .Det har du fixat alldeles ljuvligtfint.Ha en skön söndag kramizar ~~~~RITA~~~~.

Lilla hjärtat sa...

Välkommen hem!
Duken blev ju alldeles perfekt där på soffan!
Ha en skön söndag...
Kram A-K

Lauras gård sa...

Härligt att sticka i väg en vecka och se lite av vackra sommar Sverige. Det blev jätte fint på din soffa. Kul att hitta något som du verkligen har letat efter. Kram Stina

Anneli Wahlstedt sa...

Hej !

Gott att höra att Ni haft en skön semester !

Vad fint det blev med virkat på soffan.. har aldrig tänkt på att man kan använda en gardin till det :-) Nu kanske jag oxå kom på nåt liknande... hmmm... bra med fantasirika bloggar ! Tack vännen :-)

Ha det gott, kram Anneli

Anki sa...

Hejsan & Välkommen hem!
Guud vad snyggt det blev med gardinen...den ideén knycker jag nog oxå! Har faktiskt aldrig tänkt på det!
Kunde inte undgå att se den ursnygga kudden...sydd av gamla kökshanddukar, eller?? Den är bara vråååålsnygg!!
Ska bli kul att se alla fynd du gjort!

Ha en fin ny vecka! Kramis Anki