30 oktober 2009


Så var det fredag igen, vart tog veckan vägen? Igår kväll var jag och lilla Moa på spökvandring på Örebro slott och hon tyckte det var läskigt men vi fick en mysig stund tillsammans, tidigare på dagen var vi till badhuset och då var storebror Oscar snart 16 år med och det busades glatt, tänk att jag får uppleva dessa underbara stunder tillsammans med de jag håller av mest av allt, dessa härliga ungar som berikat mitt liv. Såklart att även här finns tråkstunder med tjaffs och tjat men de väljer jag att blåsa långt bort direkt de är avslutade för det är fina minnen jag vill ha i min ryggsäck, för de är det mest fina jag har! Ikväll komma de två stora tjejerna hem från Arvika, igår hade de hunnit med både Åmotfors och Charlottenberg, saknar dem massor ;o)
I lördags på loppisen hittade jag en sån Ikea minibyrå som inte såg så värst kul ut så den var superbillig, målade den vit och målade sen dit ett monogram men nu när jag ser bilden så stör jag mig på rosetten, tror jag målar över den och bara låter kransen gå runt hela eller vad tror ni? Ska sätta knoppar på den också....
Ha en fin helg min vän!
Kramis/LenaS

15 kommentarer:

Jenny sa...

Hej Lena!
Spökvandring på Örebro Slott..hu det hade jag nog inte vågat hänga med på;)

Vad fin minibyrån från IKEA blev, tycker rosetten passar bra till?


Ha en härlig dag!

kram Jenny

Hannis sa...

Tycker det är fint med rosetten!
Inte kan man tro att det är en Ikeaminibyrå i alla fall.
Snyggt.

Ha en härlig helg/Kram Hannis

hagagården sa...

Det var då fasligt vilken fin liten byrå du har.
Jag vill också önska dig en trevlig helg.
kram
ninni

LjuvligtLantligt sa...

Jag har länge funderat på att sätta fart med mina ikea-mini-byråer o nu fick jag ju ett tips tack vare din fina! Tycker absolut inte du ska måla över rosetten, den är pricket över i:et liksom. Jag har 2 av deras byråer, en med 6 små lådor(som din) och en med 6 olika stora. Får bli nästa projekt..vilka knoppar har du tänkt dig? Jag funderar på indiska s små, såna som jag satte i min hall-garderob.

Kram git

hemma hos lilla mej sa...

Vilken fin liten byrå.Åhhhh spökvandring på Örebro slott.Vad mysigt.Ha en mysig fredag kramizar ~~~~~RITA~~~~.

Huset vid ån sa...

Jag tycker den ser jättefin ut...vad duktig du är! Lät spännande med spökvandring på slottet! Önskar dig en mysig helg! Kramis Therese

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Jag höll tummen över rosetten, det vete sjutton vilket som blir bäst, måla inte över för fort, för det är fint! Spökvandring låter kul, passar bra den här årstiden. Tjejerna har varit där jag håller till ibland på sommaren, ja där vi handlar mat och sånt.
Ha en bra Allhelgonahelg
Goa kramen
AnnaMaria

Livet på Berget sa...

Hej
Spökvandring lät jätte kul, det hade jag velat vara med på. Ja barnen berikar ens liv jag är så tacksam för det varje dag.
Minibyrån blev kanon fin! Ta inte bort rosetten, den är snygg!
Kram
/Sara

lottens vita och gröna sa...

hej lena! vad häftig med spökvandring, men lite läskigt va? min lille blev tokrädd i kväll då det var bus eller godis ringningar på dörren. vad fin byrå oc så fint du målat, jag skulle nog kunna tänka mig att rosetten skulle bort, den tar liksom över uppmärksamheten så man inte riktigt ser det andra superfina!!!
varmkram lotten

Lauras gård sa...

Vilken fin liten byrå! Jag tycker rosetten ska få vara kvar. Små vita knoppar kunde bli fin. De får ju inte synas för mycket. Spökvandring skulle jag också vilja gå på. Älskar att gå runt i slotten! I går fick jag bara se det från utsidan. Vi såg dock era nya fina bussar. Flickorna sken upp då de såg de lila fina bussarna!

Var ni till Karlslund i går? Vi åkte från Längbro kyrkogård då det började. Oj, vad folk det var...

Vi tänkte köpa två hingsar. Om vi tycker det är roligt kan jag tänka mig att köpa ston och få lite föl. Men vi börjar som sagt med två.

Ha det gott! Kram Stina

Lauras gård sa...

Ja, pappa ligger på Längbro. Min kompis Lena bor i Norra Oxhagen ca 100 m från kyrkan så hon tittar till graven åt mig. Vi har varit på eldfesten 2 ggr och då har det varit toppen. Trist att det inte var lika bra i år. Vet du jag har fått för mig att du bor utåt Brickebacken, men det var ju totalt fel... Karlslundsområdet är ju så fint. Jag gick på Risbergska och då var man ju mycket där. Kram Stina

Lilo sa...

Du är så duktig på att snygga till allt!!! TREVLIG HELG!!!=)

Lilla huset på prärien sa...

Hej Lena!

Hur är det? Hur går dieten för dig? Själv kämpar jag på... nu snart tre veckor. Det är så jäkla tråkigt bara... annars är det väl bra antar jag :)

Hoppas du får en härlig söndag!

Kram Jenny

STENLYCKA sa...

Hej!
Tack för tipset på de fina strutarna. Det måste jag försöka att göra några.
Ha det så gott !
Kram

Tjohalia sa...

Roligt att jag hittade din blogg för det känns inspirierat.
Jag tycker att rosetten är fin, däremot funderade jag om svart tog för mycket uppmärksamhet? Kanske är det därför? Jag tycker ändå det är så fint!
Har nyligen börjat blogga och är fortfarande nybörjare. Ha det så bra!
Tjohalia