22 februari 2010

Jag fick en idé till ett hjärta efter att ha spanat runt i olika bloggar, såg för ett tag sen att de på Nice hade stålställningar i form av ett hjärta, det är väl ca 40 cm högt, misstänker att många inredningsbutiker har det. Men istället för att klä det med blad eller nåt sånt ville jag ha tyg så jag sydde en 5 meter lång tub som jag sen trädde upp på stommen. Ja jag fick först ha en rejäl match med tången för att knipsa upp en öppning i hjärtat och i uppkant är det som en ögla fastsvetsad så där fick jag sy en bit för hand. Men himla nöjd blev jag, satte i mitt knapphjärta, en rosett och så ett par pappersrosor. Fick bli en dekoration på köksväggen där det varit lite tomt innan. Ska se om jag kan få tag i ett par mindre så ska jag göra nåt liknande till dörrarna på Tv-skåpet.

För en tid sen så visade Anna med den underbara bloggen http://mylovelythings.blogspot.com/ några vackra bilder på ett vackert trädgårdsbord hon ställt inne, då slog det mig att jag faktiskt hade ett sånt fast ett nytillverkat, ett bord som jag först tänkt ge bort. Skåpet jag hade i köket var lite för högt för att kännas bekvämt så jag har en tid letat efter nåt annat och nu visade det sig ju att jag redan hade det hemma. Är så less på den röda listen på bröstpanelen, hoppas på färgleverans denna vecka så ska den bli helvit.....

Målats har det gjorts nu några dagar, tänk att det är som att trolla när man får börja måla med vit färg, hoppas kunna visa er i nästa inlägg ;o) Har fått pippi på att ha "ljuspåsar" här och där och såklart var jag tvungen att ha en med en madonna på ;o)
Och tack ni som beställt madonnor, hoppas ni kommer trivas med dem!
Ha en fin dag min vän!
Kramis/LenaS

15 kommentarer:

Vita Falkens Lantliv sa...

Hejsan!
Bra ide med hjärtat, blev kanon snyggt!
Jag har två stål hjärtan, kanske skulle göra nåt sånt av dom:)
Ha en fin fin kväll kram Susanne

Millygarden sa...

Fint hjärta du gjort, jag har ett i vitt som jag fick av en god vän i födelsedagspresent. Tycker jättemycket om det. Fint med trädgårdsbord inne har ett jag med, men har inte hittat den rätta platsen att ställa det. Så just nu står det i tvättstugan.

kram Marina

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Vilket fint hjärta, det var ett bra pysseltips. Och ditt bord passade bra där, så bra och få idéer från andra bloggar. Ibland har man ju saker som man inte tänker på att använda.
Ha det gott
Goa kramen
AnnaMaria

Stina sa...

Så mysigt och vackert.:-) Kram

i Emmas vita hem sa...

Hej Lena! Superfint du pysslat, så smart! Vilka vackra rosor också :) Många varma kramar Emma

Livet på Berget sa...

Jätte gulligt hjärta! Du är så händig! Bordet blev ju kanon, så roligt att du hade det hemma. Visst är det bra att man kan få så många fina idéer av andra bloggare!
Ha de gott!
Kram
/sara

Ida sa...

Hejsan vännen!
Hjärtat blev verkligen toppenfint. Istället för att köpa hjärtan till dörrarna kanske du kan köpa en tjockare ståltråd och böja till såna själv. Det tror jag att du skulle klara lätt och det blir säkert billigare.

Vad bra det blev med bordet i köket. Tänk vad mkt inspiration man får genom andras bloggar. Älskar bloggvärlden.
Ha det så gott.
kram Ida

Mina Eviga påhitt sa...

Mysig blogg du har! Vilken kanonidé med hjärtat, hur snyggt som helst! Jag har lite ståltråd som ligger och väntar på att bli använd, kanske den kan bli till ett hjärta!
Bordet blev också fint. Kul med inspiration från andra bloggar!

Ha det gott!
Eva

Marita sa...

Vad fint det blev ditt hjärta! Jag gjorde ett liknande i höstas med spets som jag trädde på ett stålhjärta jag själv böjt ihop... det är så kul att prova olika sätt att fixa på...jag gillar ditt knapphjärta!
kram, Marita

Tro hopp och vitt sa...

Tjusigt hjärta! Visst blir man mycket nöjdare när man fixat till saker själv, istället för att köpa. Jag ska också hitta några ljuspåsar, det blir lite extra mys med dom.

Ha det gott / Jenny

Huset vid ån sa...

Vad fint du har gjort, och det ser så mysigt ut med ditt bord o tallrikshyllan i köket! Ha en bra Tisdag! Kram Therese

Mitt skabbiga chica hus sa...

Hej världens goaste Lena!
Underbart hjärta du gjort!! Önskar jag hade tid att kika in och kommentera här varje dag, men tiden räcker inte riktigt till just nu.
Ville bara säga att jag blir så glad av dina kommentarer hos mig.

Underbart kakfat du hittade, (visst är det härligt när man får välja själv;o)

Många kramar
Mia

Anneli Wahlstedt sa...

Det blev helt underbart, hjärtat Du gjort iordning ! Och med bordet blev det så mycket luftigare :-) Härligt att enkla saker blir otroligt vackra och gör så mycket för helheten !

Ha en fortsatt skön vecka, snöoväder till trots !


Kram vännen ! Från mig... Anneli :o)

Huset vid ån sa...

Kikar in o önskar dig en bra dag! Många Kramar till dig från mig / Therese

Anonym sa...

shit va fint hjärtat du gjort är :)

du fixar med så mkt :)

älskar din blogg!
får så många bra tips :)

Stor kram från Åsa från By