24 maj 2010

Härliga pingst

Åh vilken härlig pingst trots lite regn, i lördags styrde jag bilen mot Smultrongården och efter det Min skattkammare, första besöket hos både men inte de sista ;o), ska visa vad jag hittade hos dem senare. Vi kommer besöka dem den 3/7 på bloggträffen, vi kommer också åka till Nice där jag hittade denna så underbara ängeln, visst är hon underbar?! Det blir ytterliagre ett par butiksbesök på blogg-träffen men det kommer mer info.

Igår var vi till Karlsund och trädgårdsdagen de arrangerade så mysigt, lilla M fick plantera några potatisar i köksträdgården som vi kommer att kunna följa då alla barn fick sätta en skylt med sitt namn vid det som de planterat. Jag köpte lite plantor som styvis planterade vid stugan eller ja jag rådgjorde såklart med henne innan jag köpte dem ;o) På eftermiddan var vi ute i stugan och grejjade, så himla härligt!
På lördag har jag öppet hus;
Öppet hus lördagen den 29/5-10!
Nu kör vi en repris av förra månadens öppet hus, lördag den 29/5-10 mellan kl 11-15 är ni välkomna hit, hem till oss för att titta, fika (fixar lite hembakat) och kanske handla (absolut inget köptvång). Jag kommer att ha fyllt på med både nya kuddar, vimplar, ljuspåsar och så klart de gjutna figurerna.Vi bor i ett av ytterområdena i Örebro och på andra våningen, det finns ingen hiss. Maila mig för mer info och adress lena.segel@telia.comAlla är välkomna oavsett ni varit här tidigare eller inte ;o) och kan ni inte just denna lördan så hör bara av er så kan ni komma en dag när det funkar bättre för er.

Önskar er en underbar måndag!
Kramis/LenaS

19 kommentarer:

Photo by Maria sa...

Du verkar ha haft en kanonhelg..
Ängeln är superfin, och det kan jag tänka mig att det du köpt hos de andra med är.. :-)

Ha en bra måndag..

Kram Mia

hemma hos lilla mej sa...

Vilken helskön helg du har haft.Ängeln var ju underbar,kan nästan tänka mej att det andra du fyndat är lika underbart.Önskar dej en skön måndag vännen.Kramar Rita ♥

Tina sa...

Hej vännen!!
Ååå, vilken UNDERBAR ängel!!! Jag älskar verkligen änglar!!
Låter som ni haft en fin helg.

Tack för din hälsning hos mig. Ja, det beror verkligen på Prästen. Jag va på en annan konfirmation för två veckor sedan & det va en underbar Gudstjänst! Det fanns humor, glädje, inprovisiteter & en massa kul.

Hoppas ni alla mår bra & att ni får en toppen fin Måndag!
Varm kram Tina

Unknown sa...

Vilken fin ängel!! Så härligt att få plantera ner eget så där o spännande för barnen. Ha en bra start på den nya veckan! Kram Lenita

Vita små hjärtan sa...

God morgon!
Så mysigt att få plantera själva och sen följa det...
Ängeln är ju sååå jättefin!
Ha en fin måndag!
Kram Agnetha

Roses & Angels sa...

Vilken mysig och fin helg du har haft. Underbart. Ängeln!! Vilken ängel! Wow. kram

Lotta "EnVilsenLoppa" sa...

Åh den där ängeln e ju helt underbar !!
Va roligt med allt du ska göra !
Kramar/Lotta

Hannis sa...

Vilken ängel!!
Supersnygg!

Vad du fixar och grejar med öppet hus och bloggträff.
Duktiga du=))

Kram Hannis

Mollamaja sa...

Åh. Jag är en ängel samlare och jag måste nu bekänna någonting. Jag har din blogg som en favorit men vågar inte besöka dig så ofta, därför att jag blir alldeles toksugen på allt fint jag ser här! Underbara saker.

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Förstår att du tycker det är härligt och åka till stugan, och mysigt och plantera. Du är duktig som drar igång både öppet hus och bloggträff. Men så har du mycket fint och sälja också. Din ängek du köpt är så himla fin, den föll jag för.
Ha det gott vännen
Kramar
AnnaMaria

Huset vid ån sa...

Hej vännen! Vilken trevlig o mysig helg du har haft. Bara godbitar som du besökt...Hoppas att du får en lika givande o trevlig vecka! Din ängel är såå fin! Tisdagskramar till dig! Therese

Viola sa...

Låter som en härlig helg, här har det varit full rulle, mer än vanligt men nu vänder det, slitet med trädgården är över och nu blir det mera normalt så att säga, ha en fin vecka, kram

Joyforhome sa...

Vilken härlig helg du verkar ha haft :) en sån fin ängel du lagt vantarna på :) den var verkligen vacker. Vad skoj med en bloggträff.

Ha en härlig vecka vännen

Kram Malin

nina/nice sa...

Gud vad kul att åka runt så där...
Jag har varit på Smultrongården en gång för
länge sen. Det var otroligt mysigt!
Ha en jättefin vecka!!
Kram Nina

Elzie sa...

Vi hade en toppenhelg. Varmt och soligt. Och nu är vi tillbaka till vardagen igen. Det regnar, solen skiner, blåser isande kalla vindar och det känns för j-igt!!! Nu ska det väl åtminstone vara lite vårvärme, kan man tycka.

Din ängel var verkligen vacker. Och så kliar det i fingrarna när du nämner den där träffen. Hade ju så gärna varit med.

Hoppas du har en bra dag.
Kram Elzie

Jenny sa...

Hej Lena!
Vilken fin ängel! Ser fram emot att få se dina andra inköp:)

Hoppas din dotters potatisar växer så det knakar, kul att hon kommer kunna följa hur de växer:)

Ha det gott!
Kraam Jenny

En Doft Av Lavendel sa...

Hej!
Jättefin ängel!!! Å va kul med potatis sådd, det är spännande att se hur det gror och sedan få skörda sin egna potatis. Det här ger mig roliga barndomsminnen, härligt! Tack för det =)

Ha en bra dag!
Kraam fr Benita

Min Skattkammare sa...

Hej Lena!
Vad trevligt att du öppnar upp så där hemma, det måste bli uppskattat! :o)
Och så mycket fint som du gör också......!
Lycka till med Öppethus dagen!
Kram Kicki

Huset vid ån sa...

Hej vännen! Hoppas att du haft en bra dag. Själv somnar jag snart, har suttit i en bil hela dagen till Mora tur o retur på 58 mil....Jag hade hittat ett staket på blocket, så nu vet jag vad jag ska göra i sommar..Fniss! Må så gott! Kramis Therese