28 maj 2010

Underbara sol!

Åh vad mycket lättare det är att vakna när solen skiner, man får en massa inspiration, så härligt.
Liten loppisfynd från i onsdags en underbar gammal lövkorg och ett skinn (har länge letat och för ett tag sen missade jag ett men nu var det min tur och nu är det en kamp om det här på kvällarna ;o) för alla älskar att sitta på det)


Igår var jag inne på PK Design och kom på att jag kunde ju köpa en Notredam- handduk och hänga över ryggstödet på schäslongen (Ektorp) då det så snabbt blir skitigt då alla ligger där ;o)
Sen har vi sysslat med tokigheter a la köande här, media Markt öppnade här igår, samtidigt hade Elgiganten nypremiär så redan i onsdags hade Elgiganten en sista utförsäljning där vi stod i kö i fyra timmar och gick lottlösa hem och sonen som skulle ha en minilaptop vart ganska less. Men MM skulle öppna 06.00 igår morse och jag lovade att vi kunde gå upp tidigt och åka dit då de hade himla bra priser också men när vi vaknade 04,30 och jag loggade in på datorn stod det att det var trafikkaos så vi gav upp. Sen på fm så kom jag och R på att vi åker för då var det tydligen inga bilköer i alla fall och denna gång var det inte ens kö in i varuhuset. Så nu har vi uppgraderat oss och köpt en ny TV, vi har haft en tjockis-TV fram till nu, det har absolut inte varit nåt fel på den mer än att jag kännt att TV-skåpet är stort att det skulle bara trevligare med ett smalare eller lägre skåp och nu var dessa urbilliga så då kunde vi inte stå emot. Vi fick också med en laptop, en DVD, nytt strykjärn, ny vattenkokare (helt onödigt, hade en svart som funkar men hm ville ju hellre ha en vit), tjejerna fick en efterlängtad plattång och ett stativ till kamerorna, tjohoo nu ska vi få till bättre bilder när solen inte vill ge bra ljus;o). Jag handlade med en skrivare och en mobiltelefon till mamma också och allt gick inte ens på 4500 kr vilket inte ens räckt till TVn i vanliga fall. Så nu ska jag försöka få fatt i ett bra skåp annars har jag mitt höga vackra skåp som kanske får bli TV-skåp istället ;o)
Något annat som hängt över mig under lång tid är en viktökning pga att jag ätit helt fel, slarvat med träning osv och igår skrev jag in mig hos VV har testat en massa annat men GI är inte min grej, soppor/shaker av olika slag ger en viktminskning men när jag sen börjar äta är det kört. När lilla M var liten körde jag VV och nådde till målvikten men tyvärr trodde jag att jag skulle fixa att hålla den själv men det gör jag inte så nu ska jag ner totalt 14 kilo och sen kommer jag stanna på VV för att få pepp och nån som håller koll. VV är det som passar mig bäst så det får det bli ;o)
I morgon har jag öppet hus och ni är fortfarande välkomna även om ni inte hunnit anmält er, bara maila.
På söndag står jag på loppisen med mina saker i Tornfalkgatans centrum mellan 10-13, välkomna då också!
Ha den finaste helgen!
Kramis/LenaS

11 kommentarer:

Unknown sa...

Vilka fina fynd du har gjort! Men du, ni fick mycket för pengarna! till o med en tv i det priset! Ha en trevlig helg. Kram Lenita

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Vilken energi du har, du har fixat till mycket du. Så mycket ni handlade för så bra pris, lysande! Och jag har också börjat gå ner i vikt. Kör en AnnaMaria-metod, är ganska likt GI. Men jag äter mycket gott, enda jag kommer fuska med är lite färspotatis. Har redan gett resultat, plus att min migrän blivit bättre. Lycka till nu imorgon med din dag.
Trevlig helg
Kramar
AnnaMaria

Photo by Maria sa...

Jisses vilka fynd.. 4500 för allt det är ju hur billigt som helst... Kanske tur att det inte fanns ngt till er på El-giganten ;-)

Jag började på VV (igen) för snart 3 veckor sedan, på de två första veckorna gick jag ner 3,5 kilo.. Skall bli spännande att ställa sig på vågen på måndag igen.. Det nya pro-points programmet tycker jag är lätt att följa.. Jag har nu 14 kg kvar jag med :-)

Lycka till nu..

Kram Mia

Elzie sa...

Vilka grejer du lyckas hitta hela tiden. Och så allt det för "futtiga" 4500!! Här var det också trafikkaos när MM öppnade. Folk parkerade hej vilt överallt, haha.

Skulle nog behöva gå till VV jag också. Det där med GI stämmer inte in på mig heller. Verkar inte vettigt. Men det är väl som allt annat, jag kommer mig inte för!

Hoppas du får en dundertrevlig dag med öppet hus.
Kram Elzie

nina/nice sa...

Oj, vad mycket roliga grejer ni fick
med er hem!
Och billigt kom ni undan också...
Vi skulle verkligen behöva en ny TV,
undrar om dom har några kvar? :)
Lycka till imorgon!
Varma kramar Nina

Viola sa...

Lycka till med målet..du verkar veta vad du har att sikta emot, ha en skön helg med de dina, kramen

Livet på Berget sa...

Hej
Så fina fynd och ektorpen blev ju jätte snygg med handduken på, bra idé!
Gud vilket jobb med allt köande, phu, men ni fyndade en hel del. Lycka till på VV, det kommer gå jätte bra tror jag. Ha en fin helg!
Kram
/Sara

Lyktor och Tyg sa...

oj så nycket du fick för pengarna.
Lycka till med VV. Jag har ju själv lagt om kosten sen september och gått ner 10 kilo. Jag jag har hittat ett sätt för mig som funkar hela tiden.
kram Kristina

Joyforhome sa...

Ja oj här har det hänt mycket ;) tur att ni kunde fynda så otroligt mycket till så lågt pris. OJOJOJ säger jag bara. Och lycka till med viktminskningen det klarar du :D

Ha en underbar helg

Kram Malin

Huset vid ån sa...

Åhh, Både korgen o skinnet var superfint, förstår att skinnet är populärt i familjen dom är ju såå sköna! Lycka till på loppiset o ha en mysig morsdag! Kramis Therese

Kristall & Pynt sa...

Hej!
Det var inga dåliga fynd, och billigt dessutom.
Ha det gott
Kram Sofia