28 juli 2010

En eller två skatter

I lördags var jag, min mellantjej och min fina styvmams på en miniloppisrunda och äntligen fann jag två saker som jag länge suktat efter dels en gammal skrivmaskin, nästan gratis var den dessutom.
Glassform är nåt som varit på min önskelista ett tag och det fann jag också en på en annan loppis, så kul när man lyckas hitta flera saker man velat ha ett tag på samma loppisrunda ;o)
Ha en fin dag min vän!
Kramis/LenaS

12 kommentarer:

Roses & Angels sa...

SÅ kul att du äntligen fann det du letat efter. Det är extra kul när det blir så. Skrivmaskinen är ljuvlig. Glassform? Tack då vet jag vad det är och hur den ser ut, visste inte det nämligen. Man lär sig nytt varje dag. kram

Vitt hus med svarta knutar sa...

Åååå skrivmaskinen är underbar!!! Vilken lycka! Maken har fortfarande inte hittat min skrivmaskin som han påstår att jag har, undra om han inte drömt;-) Glassformen är också fin. Du har verkligen fyndat!

Kram på dig, vännen!
Regina

sylvia sa...

hei,
åå så fine funn du har gjort,grattis med dem,
skrivemaskinen står på min ønskeliste å.
ha en herlig dag.
klem fra sylvia

hemma hos lilla mej sa...

Ååååå vad skoj att hitta det man letar efter.Vilken lycka ♥ Underbar skrivmaskin.Härligt med glassform.Önskar dej en skön dag vännen.Kram Rita ♥

Lillemor sa...

Men va kul att se att burken med lock som jag har är en glassform, jag har inte vetat vad det är.
Kul för dig att du fick tag på något som du länge velat ha.
Kram Lillemor

Anneli Wahlstedt sa...

Vad härligt med så charmiga fynd ! De var jättefina ! Du kanske inte kan blogga med skrivmaskinen ;o) men å andra sidan så kan Du skriva ett gammaldags brev på det !

Ha det gott fina vännen !


Kramis, Anneli

nina/nice sa...

Oj, vilken jättesnygg skrivmaskin!
Vad härligt att hitta det man hållit
utkik efter länge...
Glassformen är också jättefin!
Ha det bra!
Kram Nina

Sirpa sa...

Hej!
Skrivmaskinen är ju jätte snygg! Bra fynd!
Har det bra!
Kram Sirpa

Med en doft av lavendel sa...

ja visst är det kul när man äntligen finner det man söker, det var länge sedan jag var på loppis ska nog ge mej ut i helgen, för sen blir det till att börja jobba igen efter semestern . kram Annika

Stina sa...

Du hittar då fina saker du.:-) Kram Stina

ängeln i vitt sa...

Halloj Lena!

Hörru, du har ju riktiga loppisögon. Visst är det kul att hitta det man söker. Igår var jag på en loppisrunda.....sista stoppet blev Säter. Hittade en gammal träkratta som jag har suktat efter länge. Dom finns lite överallt men så svindyra så jag har väntat på rätt tillfälle och igår slog jag till med dunder och brak : ) Jag har ett antal rakspeglar sen förut men jag hittade en liten och en stor på ett fint och rent loppis och kunde inte lämna dom kvar så ...nä, jag köpte dom. Träffade även två rara bloggare oxå ( Susanne. Me and Alice och Melinda. Mig & Alice )

Jag spanade extra noga efter små dukar till mina bakelser men icke sa nicke dom jag hittade var för stora. Jag ska prova att virka istället.

Kram på dig / Carina

Joyforhome sa...

Ja det låter ju inte helt fel att fynda mycket på samma gång :P charmig skrivmaskin du fått tag på

Kramar Malin