1 juli 2009

Tvättstugan


Fortfarande så är jag billös, bilar är inte min grej tydligen och bilverkstan som den är inlämnad till kommer jag aldrig rekomendera, kommer aldrig använda den själv för en mer icke serviceminded person driver den finns inte. Hade det inte varit för att säljaren av bilen valt denna så hade jag tagit bilen därifrån och valt en annan verkstad....har garderat mig med lånebil tills i morgon för då ska jag till Nora på torgloppisen......den kan jag ju inte missa ;o)
Under tiden som vi nu fått tillbringa hemma, inne i en lägenhet i värmen så har jag börjat pula lite i tvättstugan, hittade ett lite trasigt spetslakan för ett par veckor sen på en loppis för en tia och det fick bli nytt förhänge till tvättstället inne i tvättstugan. På tradera vann jag ett par söta mammelucker för några veckor sen som jag direkt kände att dem vill jag ha på en tvättlina i tvättstugan, förra veckan hittade jag en till liten kråsskjorta till på Myrorna som också hamnade på tvättlinan, en tvättpåse som pappas faster broderat fick också sitta där ihop med de gammeldags klädnyporna jag köpt på Panduro. Tyvärr är det inte helt lätt att fota inne i den trånga tvättstugan så ni får hålla till godo, är rätt sugen på ett fast, ljuststarkt objektiv, vad har ni andra för objektiv när ni fotar inomhus?
Ha en fin dag mina vänner!
Kramis/LenaS

13 kommentarer:

Maria - Villa Krutbruket sa...

Hallå!

En till Örebroare.. Va roligt!
Vilket fint hem ni verkar ha..
Ha en bra dag i värmen! Kram Maria

Anneli Wahlstedt sa...

Tjusigt o mysigt :-) Verkligen charmigt tycker jag, bra jobbat !

Kramis från Anneli W

Lotta sa...

Hej på dej i värmen.Huga mej sikken värme!!Nää,jag bara klagar liite.Så fint du gjort i tvättstugan,jag behöver verkligen ta ett tag där,meen det får bero till svalare väder kommer.Ha en fin dag,det var väl i dag du ska på loppis också.LYCKA TILL,hoppas du gör många fina fynd.Kramisar Lotta

Lotta sa...

Jag igen.Min virrpanna,ser att det är i morgon du ska på loppis.Såå lycka till i morgon,och LADDA "LOPPISRADARN" ordentligt i dag.//Lotta

Hannis sa...

Vilken osis med bilen!
Tänkte kolla på din loppislista snart,ska ev till Nora så då måste jag ju kika på loppisar=))

Vilka söta mammelucker!!

Jag använder antingen mitt macroobjektiv eller vidvinkel när jag fotar inne.
Beror lite på vad det är jag fotar och hur mycket som ska synas på bilden.

Kram Hannis

Anonym sa...

Hejsan!

Vad fint du har gjort i tvättstugan!
Så underbart söta mameluckor, underbara!
Vi är inte riktigt färdiga med vår tvättstuga...Har målat golvet i Matildas rum idag..
På fredag ska vi till Ikea, jag längtar.....
Tyvärr kan jag inget om blixtar men vill gärna lära mig så dela med di om vad du får reda på.
Ha det gottis!
Kram Bodil.

Huset vid ån sa...

Åh, Såå fint du har det i tvättstugan...Ha en fortsatt bra vecka! Kram Therese

lottens vita och gröna sa...

hallå goa lena, vilken tvättstuga, sååå fin där kan man ju vilja va ju, fniss, min lär ni aldrig få se...lycka till med bil! vi ska hämta ny (beg) kärra på fredag, läääskigt spännande!

varmkram lotten

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Bilar..när du äntligen har en ny. Hoppas det blir bra i slutändan, och dom reparerar klart. Tur du har lånebil till Loppisen. Och så fint du gjort i tvättstugan, jag har inte tagir tag i det än här.
Ha det gott och kram
AnnaMaria

i Emmas vita hem sa...

Hej hej! Tusen tack :) Vilken fin liten tvättstuga du har, blev jättefint med de upphängda loppisfynden och påsen. Även fördraget du sytt var riktigt fint, smart när man vill dölja all tvätt man samlar på sig :)
Hoppas att du får en härlig helg! Många kramar Emma

Inka sa...

Hej Lena!

Säger bara en sak! HIT MED HELA TVÄTTSTUGAN!!! Gud så romantiskt och fint du gjort. Bara älskar mameluckerna och påsen ska vi inte ens tala om. Är det broderat på?

Ha det gött


Kram Inka

Lauras gård sa...

Vad fint du har gjort i tvättstugan! Du är ju så pysslig och duktig. Mitt stannar bara vid tanke... En dag kvar och sedan semester... Jag har fått hit tallrikshyllan nu men den är inte uppsatt och kameran är trasig så du får se senare hur det blev. Kram Stina

Vita små hjärtan sa...

Mysigt o göra fint i tvättstugen! Skulle jag också behöva! Må så gott i värmen!
Kram Agnetha