14 augusti 2009

Sol hela dagen kanske?


Åh vad härligt att vakna med solen skinandes, hela veckan har det regnat mer eller mindre varje dag, igår var det superfint på morgonen för att sen bli regn och åska. Hoppas på sol hela dagen idag så kanske vi kan komma iväg och bada ute för sista gången detta lov....
För några veckor sen kom jag på att jag skulle ta bort fler köksluckor här i köket och vilken skillnad det blir att bli av med lite luckor, köket känns genast mer luftigt och ombonat.
Nu har jag en liten undran som jag hoppas nån av er kan svara på, jag behöver få fatt i bomullstyg, rött och cerise med vita prickar för att sy kuddar till Moas rum. Hittar rött och rosa på stoff och stil men det är cerise jag vill ha och skulle vilja kunna handla bägge från samma ställe....
Ha en fin helg min vän!
Kramis/LenaS

12 kommentarer:

Lotta sa...

Så fint det blev med tyget istället för luckor.Jag brukar beställa tyg på Rosa Huset,men vet inte om dom har just det du vill ha,gå in och kolla.Ha en fin fredag och trevlig helg.Kramisar Lotta

Vita små hjärtan sa...

Hej vännen!
Så mysigt utan luckor, som omväxling!
Ha en bra dag! Kram Agnetha

ELIN´S SHABBY ROMANTIC sa...

Godmorgon! Håller med om att jag håller tummarna att solen ska stanna å inge mera regn! Vad fint det blev i köket, väldigt charmigt intryck!

Tips tygvaruhuset är ganska så stor på sortiment och jag själv handlar där! Kika in där eller ring å kolla! Hopppas att du kommer att hitta dina tyger!

Kramar Elin

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Det var ett bra sätt och få köket mer lantligt, det var jättefint. Snyggt med tyget under också. Hoppas du hittar dina prickiga tyger.
Kramis AnnaMaria

Anneli Wahlstedt sa...

Än så är det sol så det blev ju en fin dag idag !

Så mysigt det blev i köket ! Vilken skillnad det blir :-) Du är duktig Du !

Antar att Du har kollat på tygaffärerna ? Ibland kan man få tag på braiga påslakan (Ica Maxi, Ikea eller Lågprismagasinet t ex) som man sen kan använda till annat ;o

Ha det gott och trevlig helg !

Kram Anneli

Hannis sa...

Så fint utan luckor!
Dessutom kan en massa fina saker få synas.

Kram Hannis

ELIN´S SHABBY ROMANTIC sa...

Godmorgon på dig! Tack så mycket för din vänliga kommentar om mitt kök! Jag och min man kan stå utanför å beundra intrycket till köket å bara njuta, det ger en sådan varm känsla. Jag hoppas att du hittar dina tyger, det kommer att bli jättefint!

Ha en underbar lördag!
Många kramisar Elin

Sussi sa...

åhh så mysigt och fint det blev!! Kram Sussi

Lena B sa...

Jag tror att jag såg påslakan cerise med vita prickar på i H&M s katalog för heminredning för 99:-/st

Hemma hos Linda sa...

Vart lufftigt å fint utan köksluckor... och sen får man chansen att visa allt fint porslin man köpt på sig. =)

Har själv gått och funderat på om jag ska ta bort några luckor, men jag har såååå många skåp så jag kan inte bestämma mig för vilka och sen har jag en liten som ännu inte kan låta saker å ting vara ifred, så några snygga tyger ner till är inte aktuellt i nuläget. Dock har jag gjort så i min tvättstuga i stället, där lilla fröken inte kommer in.

Fortsatt trevlig helg tjejen! KRAM

Lauras gård sa...

Vilka söta syltburkar du har! Blir inte barnen lite sugna på hemmagjord sylt då burkarna är så söta? Kram Stina

Anki sa...

Bara såå snyggt! Fräscht & luftigt utan luckor, så gör det ju inget att dom snygga sakerna syns heller! Mysigt med tyget nertill...tänkte göra nåt liknande!

Ha det gott & kramis! Anki