30 januari 2010


Skrev ju tidigare i veckan att jag skulle ner på stan och hämta något och det var denna underbara, härliga madonnan som är drygt 70 cm hög, tycker hon är så vacker och det bästa är att jag fick henne i födelsedagspressent (i förskott, fyller i mitten av nästa månad). Har så länge velat ha en stor madonna men de har varit lite väl dyra men tidigare i veckan sprang jag i all hast förbi denna i en lite annorlunda affärs skyltfönster, såg denna och föll direkt och att det var halva priset på den gjorde ju inte saken sämre och än bättre att den blev en födelsedagspressent ;o)Sen har jag ett litet tips för er som inte bor allt för långt från Ewas Kuriosaverkstan i Månkarbo så säljer de "mina" madonnor där, http://kuriosaverkstan.blogspot.com/ och för er om inte bor i närheten av Månkarbo så har jag några madonnor klara för leverans här.
Idag står vi på loppis, hoppas bli av med en massa som rensats ut här hemma och i morgon får bli en slappdag för nu är det kallare här igen och en himla massa mer snö har kommit, inget kul.....
Ha en fin dag!Kramis/LenaS

17 kommentarer:

Livet på Berget sa...

Hej
Så vacker Madonna och vad häftigt att den är så stor! Hoppas ni får sälja ordentligt på loppisen men sätter man bara bra priser brukar det mesta gå. Här är det också kallt och snöar IGEN.
Ha de gott!
Kram
/Sara

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Vilken fin madonna, ser att hon är stor. Jämför med ljusstaken bakom. Vilken tur att du hittade henne, och snart fyller år. Idag ska vi på Loppis, ska bli jättekul!
Ha en toppenlördag vännen
Goa kramen
AnnaMaria

~Anitas Ljuva Rum~ sa...

WOW!!! Så underbar fin hon är! Tur att man fyller år då och då ;)

Kram Anita

Bestemor Drillo sa...

Den var vakker !
Kos deg med synet av den lenge!!!! Klem !

Hanna sa...

Så mycket fint.
Ha en bra helg.
Kram
Hanna

Anki sa...

Oj vilken jätte...å såå fin! Det är nåt speciellt med dom stora madonnorna, men som du säger dom brukar vara dyra! ilken lycka att få tag på en till halva priset *ler*! Den där buren är helt underbar, jag har faktiskt oxå tittat på den hos Maud...men vet inte riktigt vart jag ska ha den! Loppis är bra, jag skulle oxå behöva sälja av lite...jisses vad mycket man spar på!

Ha det gott!
Kram kram!

Jenny sa...

Hej Vännen!
Åh vilken stor och vacker Madonna! Vad bra att du fick den till halva priset:)

Hoppas ni fick sålt mycket på loppisen idag!

Ha en mysig kväll,

Kraam Jenny

Anneli Wahlstedt sa...

Hej vännen !

Håller tummarna för att loppisen gått bra ! Själv var jag ute o frös fingrarna av mig när jag fotade vyer inne i stan :-) Vilken härlig madonna, kul att Du fyndade den ! Ha det gott i helgen !

Kramis, Anneli

NICOLINAS BONING sa...

Vilken snygg bild...gillar det hallonröda bakom den vita skönheten:-)

Vilken tur att du fick den i födelsedagspresent...och även om det inte är riktigt ännu du fyller år så säger jag GRATTIS i förskott redan nu.

Kramar Birgitta

hagagården sa...

Men vilken tur du hade,halva priset är ju inte helt fel,jätte fin var hon.
kram
ninni

STENLYCKA sa...

Vilken vacker madonna en sådan stor drömmer jag också om. Det var väl kul att du hittade en till rimligt pris.
Hoppas du fick sålt mycket igår alltid skönt att rensa lite hemma, även om jag har väldigt svårt att lämna i från mig saker så blir det någon låda i bland till FA-fyndet ett loppis som Frälsningsarmén står för.
Önskar dig en fortsatt bra söndag i kylan här visar termometern på -19 grader.
Kram

Lillsnörpa sa...

Hon kommer passa utmärkt i ditt drömvita fina hem!

sv: Tack! Så snällt av dig att lämna en sån fin kommentar om födelsedagskortet jag gjort :)
På återseende!
Kram

Vita små hjärtan sa...

Hej vännen!
Underbar Madonna!!!!
Ja loppis är ju bra när man har lite röj hemma!!!
Ha en mysig kväller!
Kram Agnetha

Lantligt i stan sa...

Vilken underbar madonna! Vilken tur du hade som hittade den för halva priset! Kan tänka mig att den skulle kosta en hel del annars. Grattis i förskott!
Kram Anki

Blåbärs och smultronstället sa...

Jättefin madonna.Kul att sälja lite på loppis själv också. Vi var några tjejer som stod på loppis några gånger i höstas, vi ska göra det i vår igen, man behöver ju rensa lite för att kunna gå på loppis...
Kram Susanne

Anonym sa...

Hejsan!
Hoppas du har haft en trevlig helg och att du sålde mycket på loppisen.
Vacker Madonna.
Ha en fin måndag!
Kram Bodil
Morse Farm

Huset vid ån sa...

Åh, så fin den var...Och vilken tur att du fyller år också! Passade ju bra i förskott! Ha en skön slappardag! Myskramar Therese