5 juni 2009

Studentdag och vattenkoppor

Så fick Moa "äntligen" vattenkoppor, vet inte hur många gånger det gått på dagis, i skolan och bland vänner utan att hon fått men igår kom de första kopporna. Lite trist då vi ska på studentfest ikväll men pappa och Moa får mysa tillsammans istället. Tänkte visa mer av sovrummet idag....

Har haft min sänggavel i några år och det är en sån sak som kommer att följa mig resten av livet, verkligen älskar den gaveln! Överkastet köpte jag av grannen V för nästan inga pengar alls, tack Vännen! (ser att det ser rätt skrynkligt ut men det var i stort sett nytt och nu efter några dagars användande har det slätats ut)

Här ser ni jesustavlan som numera hänger över sängen, har ju väggord under den men hm jag bara ville att tavlan skulle hänga där så, så får det bli ett tag i alla fall ;o) behöver nu lite fina quiltfiltar och nåt virkat överkast kanske ska se vad jag kan finna på mina loppisvägar i sommar, gjorde ett helt annat fint litet fynd igår som jag snart kommer visa här inne.

Ha en underbar helg med student, nationaldagsfirande och kanske en tur till valurnorna ;o)!

Kramis/LenaS

5 kommentarer:

Lotta sa...

Hej,ja det är bra när "barnsjukdomarna"är avklarade,så dom slipper det i vuxenlivet.Visst är det fint med järnsängar,har själv ett par gamla som stod i ett gammalt hus mina föräldrar köpte när jag var liten.Det brukar ju finnas många fina virkade överkast,som ibland kan bli ganska billiga på TRADERA,jag har gjort en del fynd där.Ha en fin helg.Kramisar Lotta

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Den sänghimmeln har jag också kikat på, det blev jätteromantiskt. Ser så vitt och vilsamt ut. Det var synd om lilltjejen att hon missar kalasen, hoppas hon är hyfsat pigg. När sonen här fick Vattkoppor fick jag det också!! Men han var sjukare än jag. Ha det nu så bra med kalasandet.
Kramis AnnaMaria

My Lovely Things sa...

Åj Jesus tavlan är så fin..verkligne en skatt!!Har en liten bild av just den tavlan..så fin..
Va br amed vatenkopporna..min 5åring har inte haft det ännu..får ta och se till at han smittas efter vi har vart på sem i sommar..

ha det så bra..
kram anna

Anonym sa...

Vilken ljuvlig säng och så fin sänghimmel. Ser så härligt ut i ditt sovrum. Bra att hon äntligen har fått vattkoppor, fast trist att hon missar festen.
Kram

Lilla huset på prärien sa...

Ahh det där med vattenkoppor, de kommer aldrig lägligt. Jag är ju mammaledig nu så jag hade helst sett att mina tre fått det nu innan jag börjar att jobba i höst. Men det kommer ju inte att hända - de kommer att få det sen när jag börjar att jobba såklart :)

Vilket fint sängöverkast du har fått tag på!

Njut i solen!