11 december 2009

Snart är tredje advent och lucia här, sakta fylls klapparna på under granen och vi försöker mysa, koppla av och umgås, varför är det lättare att hålla på dessa sakerna just månaden innan jul? Vi säger varje år att bara för att granen och stakarna plockas bort behöver vi väl inte tappa "myset" men det gör vi, varför? I alla fall under veckorna då man kanske egentligen skulle behöva det som mest.....
Häromdagen fick jag för mig att testa att sy en strut av ett trasigt örngott och jag vart nöjd och inte var det svårt heller.


I morgon lördag kommer vi att stå på julmarknaden i Karlslund och är det så att nån av er läsare har vägarna förbi, kom gärna fram och säg ett hej ;o)
Jättekul att så många velat vara med i utlottningen och ni som inte redan är med har lite tid på er ännu ;o) , kul också att ni som redan köpt verkar ha varit jättenöjda, tack!
Ha en jättefin helg!
Kramis/LenaS

8 kommentarer:

Jenny sa...

Hej Lena!
Vilken fin strut du gjorde av ett örngott, vad påhittig du är!

Lycka till på julmarknaden nu!

Kraam Jenny

Det vita dårhuset sa...

Hallo Lena!
Vilken underbar vimpel du hade!
Hoppas ni kan njuta nu till helgen med idol och allt :-)

Kramen Erika

SNOWWHITE-SUSSIE sa...

Hallå lena!! lycka till på julmarknaden.. sen önskar ja dig en underbar lucia helg massa kramar sussie

lottens vita och gröna sa...

hej goa lena!
vilken fantastisk vacker!
lycka till i helgen med marknaden!

en go lucia helg önskar jag dig!
varmkram lotten

Cathrin sa...

Hej!
Men visst är det konstigt att myset ofta försvinner med julgranen och allt juligt. Kanske beror det på att man inte har så mycket att se fram emot? Hela december är ju en enda lång sträcka av mys inför vad som komma skall? Sedan går lite luften ur en? Jag vet inte, men jag måste ta mig en funderare för visst är det synd. Januari och februari är mest en blöt och kall transportsträcka till mars här nere i skåne tycker jag.

Ha en fin helg och lycka till idag!

Cathrin

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Vilken fin strut, jag har inte provat och sy såna än. Skulle kanske försöka när jag ser din fina. Lycka till på marknaden idag, hoppas du säljer jättemycket.
Lussekram
AnnaMaria

iLLi sa...

Ha en fin helg du med!
Kram
Lina

Anneli Wahlstedt sa...

Hej vännen !

Jättefint med struten ! Du är så finurlig Du :-) Myset tror jag försvinner för att det är som mörkast nu och man har behov av mys och närhet. Sen när ljuset återvänder har man kanske annat för sig ?? Hoppas det har gått bra på marknaden idag !

Kramis, Anneli W