17 januari 2010

Åh vad härligt det är att se knoppar brista, första av dem jag köpt hit hem som visar sig, ser fram mot en massa härliga vårblommor här inne nu i väntan på våren ;o)

Har varit en ganska grå helg på utsidan men här inne har vi städat och rensat, umgåtts, myst, pratat och haft en härlig familjehelg. Har fått lite distans till de mysko mötena och lämnar dem bakom mig och ser framåt istället med tron om nåt bra ;o) Tack för alla fina omtänksamma kommentarer ni skrivit!
Önskar er alla en superfin vecka!
Kramis/LenaS

19 kommentarer:

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Vita krokusar det är fint det, nu är det blommor på lök som är så fina och ha. Och du har också kotavla, tror jag är den enda som inte har en.
Ha en fin söndag
Goa kramen
AnnaMaria

Anki sa...

Hej min vän!
Härligt med lökar, speciellt när det blir vackra blommor oxå! Jag köpte tazetter? (heter det det tro) före jul och dom har inte behagat visa sig än, hmm...jag har ju hört att dom kan vara svåra, men ändå!
Jättefin bild med kotavlan och skylten! Min ena hund buttade på bordet igår kväll, så mina fattigmansstakar for i golvet med ett kras...jaja, jag får spika fast möblerna, hihi!
Det är liksom nackdelen, alla "pryttlar" som lever farligt bland bufflarna...och katten!!

Kram kram!

hemma hos lilla mej sa...

Vad fint med lökar i krukor så här års .Blir lite vår.Men jag hade ju tur i fredags att få 40 st tulpaner ja 20 i varje bukett härligt.Även söt rosbukett.Ha en skön kväll varmkram Rita ♥

Anna-Lena sa...

Hej Lena!

vad fint du har arrangerat och härligt med lite fina vårlökar. Måste köpa hem lite nu i veckan. Skönt att du fått distans till dina möten. Den här veckan bjuder säkert på något bra!

Kramar Anna-Lena♥

Tant Elwira sa...

Vilken underbart vacker bild på den vita krokusen. Tänk vad fint det blir med lite nya vårlökar och blommor. Det blir genast mycket mycket hemtrevligare.
Hälsningar
Jessica

Vita små hjärtan sa...

Hej goa Lena!
Ja visst kom de, och de var sååå fina!!!
Vårlökar är väl för härligt, vacker bild!!!!
Önskar dig en go vecka!
Kram till dig från mig!

Livet på Berget sa...

Hej
Härligt våriga bilder, nu längtar vi efter ljusa kvällar, eller hur. Bra att det där myskogrejerna landat, ibland behöver man lite tid att sortera vad som egentligen hände och tänka över hur man ställer sig till saken.
Ha en bra vecka!
Kram
/Sara

Bestemor Drillo sa...

Det var et riktig vårbilde av vakre krokuser!
Kjekt at du har hatt en trivelig helg !
God ukestart til deg! Klem!

Lauras gård sa...

Vilken fin bild på förra inlägget med kaffekvarnen och pigtittaren. Det är så tacksamt att fota med en spegel bakom. Det blir sådant djup i bilden.

Trevligt att åka på shoppingrunda med en vän. Måste kolla in butikerna du skriver om då jag kommer till Örebro. Ofta är vi bara där över dagen och då hinner jag inte. Men till sommaren hoppas jag kunna stanna några dagar. Ha en fin vecka! Kram Stina

Stina sa...

Fina bilder. Ha en bra dag du söta.:-) kram Stina

me and alice sa...

Åh vilka underbara lökväxter du har! Måste skaffa mig några jag också... Underbar bild!
Längtar också efter takdropp och allt det andra våriga förutom hunbajsdoften... *fniss*
kram Susanne

Unknown sa...

Hej Vännen! Nu äntligen har jag en liten stund att svara på kommentarer, jösses det är ju helt otroligt vad dåligt med tid man har... så vackra lökar du har, nu får jag verkligen såna där vårkänslor och vill helst springa runt och piffa till det här hemma, men jösses så mkt snö det ligger kvar därute...phu, nu räcker det va? Ler. Kram Petra

Huset vid ån sa...

Vilken skön helg du haft.....Visst blir man glad när vårblommorna börjar spricka ut! Ha en fortsatt bra kväll! Kramis Therese

Inka sa...

Hej, Lena!

Mysko möten...nu blir jag riktigt nyfiken, hehe.
Ville tala om att Madonnorna kommit fram och de var både hela och JÄTTEFINA. Jag är väldigt nöjd. Tack ska du ha.

Trevlig vecka vännen



Kram Inka

Anneli Wahlstedt sa...

Min vän, vad underbart med tulpaner !

Nu får man hoppas på en vår och sol, men om man startar inomhus brukar det komma igång ute också inom kort ;-)

Vad spännande om det kommer med någon på vår runda i februari ! Ha en bra vecka och må så gott !


Kramis, Anneli

Anonym sa...

Hejsan!
Vackert med tulpaner.
Fint stilleben.
Ha en fin dag.
Kram Bodil
www.morsefarm.blogspot.com

Huset vid ån sa...

Kikar in o tackar för titten...Önskar dig en bra dag! Kramis Therese

Unknown sa...

Det är så fint med vårlökar! -som en påminnelse om den härliga tiden vi har framför oss (känns lite långt dit bara..) Ha det gott. Kram Lenita

Camilla sa...

Hej Lena!
Vilken Härlig helg ni verkar ha haft...riktigt mys! Ja nu är man allt sugen på våren & speciellt när du visar så fin bild på den vita krokusen som tittar fram...

Önskar dig en bra dag!

Kram Camilla