15 januari 2010

Fredag, en välbehövlig helg framför oss, första veckan sen skolorna började och vi är trötta hela familjen. Veckan har varit tung, varit på några möten (vill bara förtydliga lite att det handlar inte om jobbmöten) som jag hade sett fram mot men som ja hur ska jag beskriva dem, de vart inte som jag tänkt och trott, en viss rädsla bubblade upp, vanmakt och ytterligare en smula förvirrande ja det är nog så det känns nu så vi får ta en lugn helg att landa på innan det är ny vecka ;o)
Nästa vecka är en ny vecka en vecka med nya utmaningar, får se om jag får hem färg så ska jag börja måla väggarna, är ni fler än jag så om ni får en ide så har den liksom börjat rulla och som regel går den inte att stoppa? Jag är hopplös med detta om det är nåt jag kan göra själv, kan ju inte gärna tvinga nån annan ;o)
Lördag den 27/2 har jag och vännen Annelie http://anneli.wahlstedt.me/ tänkt att åka på en lite shoppingrunda och vidga våra vyer lite eftersom vi fastnat på nice och PK design tänkte vi nu ta och beta av ett gäng av de andra runt Örebro och är det nån av er andra som bor i närheten av Örebro sugna på att följa med så finns det plats över i bilen (vi skippar loppisarna denna dag bortsett Tysslingemöbler, utan vi kör på lite roliga inredningsbutiker istället)
Önskar dig en fin fredag och en härlig helg!
Kramis/LenaS

14 kommentarer:

hagagården sa...

Hej
Tack för titten,hoppas du får en lugn och trevlig helg trotts allt,inge roligt när det inte känns bra.
Kram o ha en go dag.
ninni

Livet på Berget sa...

Usch då vilka möten, inte kul hoppas det reder upp sig. Jag är lika dan, har jag väl bestämt mig så gnetar jag på tills jag får som jag vill. Just nu håller jag på att tjata livet ut gubbarna som renoverar här på jobbet, de har stora kabelrullar i trä som de påstår att de kanske behöver sedan och jag påstår att om de är tomma på kabel så är de JAG som behöver dem som bord ute:). Nåja vi får se hur det går, hihi.
Ha en skön helg nu!
Kram
/sara

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Det låter kul med en shopping-resa i Örebro-trakten, har läst att det finns fina butiker runt där. Du har något kul och se fram emot nu. Trist med krångel på jobbet, ingen kul start på nya året. Hoppas det löser sig. Och så fina kvarnar du har.
Ha en mysig och bra helg
Goa kramen
AnnaMaria

Bodil sa...

Hejsan!
Aldrig roligt när det krånglar på jobb.
Det är då det är viktigt att koppla av och försöka lägga det ifrån sig. Det låter ju som du kan göra det med en liten shoppingresa med väninnan, så kul!
Ha en trevlig fredag!
Kram Bodil.

Unknown sa...

Inte kul med möten som blir så.. Får försöka landa under helgen. Så du ä i målartagen? Vi ska börja här hemma också, det har vi sagt ett tag nu. Men det gäller först o främst att få hem sakerna som vi ska ha-ha inte kommit till skott ännu. Men snart.. :) Hoppas du får en helg att hämta dig på! Ha det gott. Kram Lenita

ELIN´S SHABBY ROMANTIC sa...

Hej Lena,
det lät inte alls roligt med såna möten, hoppas att det löser sig och inte är allt för allvarligt! Vila dig ordentligt nu och rensa tankarna så du samlar nya krafter för kommande vecka! Tänker på dig! Jag håller med dig när man får idéer så går det inte att hejda, har fått sugen att måla om hemma, men måste göra dem andra idéerna först innan jag startar med det projektet. Vad roligt att åka runt, hade jag bott i Örebro så hade jag gladligen hängt på så istället får jag vänta och se på dina bilder vilka fynd o massvis med roligheter ni har haft det! Lycka till!

Ha en vilsam helg! Kramar Elin.

Marita sa...

Det låter som ni har fått uppleva mer denna vecka än vad man vill...hoppas det löser sig på ett bra sätt.
Vad kul det låter med shoppingrundan!! Blir allt lite avundsjuk jag...
Själv ska jag se till att få barnbarnens kuddar klara i helgen, så måste jag baka och tvätta lite...
kram, Marita

Tess på Tilda och Mamma sa...

Åh så härligt med lite shopping, själv blir det stor stan till veckan och gamla stan.Visst har det varit en tung vecka med skolstart och allt som hör till.Ha en mysig helg.
Kram Theres

Huset vid ån sa...

Hej Lena! Låter som du haft en jobbig vecka! Skönt att det är helg så du o barnen får ta det lite lungt! Du får se fram emot Shoppingresan.....det låter jättetrevligt! Önskar dig o familjen en skön helg! Kramis Therese

Bestemor Drillo sa...

Ha en fin shoppingrunde og kos deg!
God Helg! Klem!

Jenny sa...

Hej Lena!
Tack för din fina kommentar om vårt kök:)

Låter som du haft en tung vecka, hoppas du får vila ut i helgen och tanka lite energi innan nästa veckas utmaningar!

Vad kul det lät med shoppingdag, synd att jag bor så långt från Örebro!

Sköt om dig,

Kraam Jenny

SNOWWHITE-SUSSIE sa...

Gokväll Lena mysigt med en shoppingrunda synd man inte bor närmare.. strul på jobbet är inget kul förstår usch.. önskar dig en fortsatt trevlig helg kvällskramar sussie

Inspiration i vitt sa...

Vad roligt att åka på en köp och titt runda med en väninna, härligt.Hoppas ni hittar inspiration och kanske nåt fint att köpa. Kram på dig/Ingela.

Livet på Berget sa...

Hej
Jo jag håller med om att det inte är helt praktiskt. Det kan vara himla svårt att få djuptallrikar och vanliga tallrikar att stå. Men jag har diskmaskin och diskar väldigt lite förhand så då kan man stå ut:).
Kram
/Sara