24 januari 2010

Satt upp julgardiner.....

Ja ni läste rätt ;o), i torsdags tog jag och R en tur ut till vårt stora köpcentrum för att fördriva lite tid. Innan jul fann jag inga gardiner till okej pris så jag satte upp de "gamla" men på Hemtex hittade jag röd och beigerutiga gardiner men 449 kr för två längde men det var för mycket för min plånbok då jag behövt två packen. Sen sänkte de dem till 249 kr och hm jag började fundera på om jag skulle slå till så vi gick in i torsdags för att jag skulle få klämma lite och fundera men det kan jag säga att det behövdes inte för nu sålde de alla julgardiner för 49 kr. Och tidigare i veckan pimpade jag mina vita tunna gardiner med lite spets och satte upp dem men det vart för "kallt" än och köket kändes inget bekvämt liksom. Så igår satte jag upp dessa julgardinerna efter att ha fått sytt om ett par av längderna och så glad jag är för dem. De är ju inte överdrivet juliga utan det är de färgerna som är i mitt kök.

Under veckan fann jag också denna duken på Ica Maxi, också en julduk, men jag tycker man kan ha den under hela vintern och barnen tyckte inte ens att det såg ut som en snöstjärna utan en vanlig stjärna eller blommor och den kostade 9,80 och var 100*100 cm. Nu är det kul att shoppa, alla har vi fått en massa kläder och skor denna vecka som varit så mycket billigare än innan och jag fann bl a nya gympaskor på Stadium outlet för 149 kr istället för 599 kr, det är nu man ska passa på.
Var på några loppisar igår men det var dåligt med fynd, en prylhylla och ett par flaskor var det som följde med hem.
Jag har några madonnor står här och vill ha nya ägare, återigen har folk beställt och sen inte hört av sig, tråkigt så nu kommer jag ändra betalningsrutiner, kommer inte gjuta förrän jag sett pengarna på kontot, tyvärr måste jag göra så för annars får jag en massa madonnor ståendes här men ni som vet med er att ni vill ha nu med en gång så har jag några färdiga står här, kika in i pysselbloggen till höger för mer info.
Ha en fin dag mina vänner, här ska vi åka och fira finaste pappa då han fyller år i morgon men det är lättare att få ihop det idag ;o)
Kramis/LenaS

24 kommentarer:

LinnaLi sa...

Me like fynd! Jättebra att du har en lista på roliga ställen i Örebro. Ska snart ner på kurs (brukar hamna där ibland genom jobbet) och då tänkte jag försöka hitta några mysiga butiker!

Ha en bra söndag!

Linda

Hannis sa...

Trist det där med beställningarna!

Inte tycker jag att dom är så juliga, dom passar ju in tycker jag.
Och jag har också fyndat på rea=))
Har länge gått och kikat på överkast på Ikea som jag vill ha.
Men alldeles för dyra eftersom att jag ville ha flera.
Nu hade dom sänkt från 569:- till 125:- så jag högg som en kobra*skrattar*

Hoppas att du får dina fina Madonnor sålda!
Kram Hannis

Loppis Lycka sa...

Jättefina gardiner! Visst är det kul att shoppa när det är så billigt.
Avis jag blir på dig för din fina korg du fyndat på loppis i inlägget nedan!

Ha en skön söndag
Kram Josefine

minvitamin sa...

Rea är inte dumt du *blink*.

Trist när folk inte ens hör av sig....

Ha en härlig söndag.Kram/S

Anna-Lena sa...

Härligt med fina reafynd. Gardinerna passade jättefint hos dig. Tråkigt ang. beställningarna.Hoppas att det löser sig på något sätt.

Helgkramar till dig!

Anna-Lena♥

annika sa...

Visst är det kul att fynda på rean. Att de kan sätta ner priset så enormt mycket som på dina snygga gardiner? Man förstår hur mycket de lägger på.
Tråkigt att folk beställer och sen struntar i det. Men du får dem säkert sålda ändå.
Ha en mysig födelsedag hos din pappa.
Kram annika

Livet på Berget sa...

Vilka fina reafynd och så otroligt billigt. Jag tyckte det blev jätte snyggt i köket och det är som du säger inte juligal det beror vad man har för pynt till. Kul!
Ha en bra dag!
Kram
/Sara

SNOWWHITE-SUSSIE sa...

Men!! sånt fynd du gjort med gardinerna.. så himla snyggt de blev hos dig o sen priset.. superduper fint.. soliga kramar från stockholm sussie

hemma hos lilla mej sa...

Vilket fynd du har gjort med gardinerna.Dom passade hos dej och priset var ju helt okey.Ha nu en skön söndag när ni ska fira din pappa.Varmkram Rita ♥

Marita sa...

Vilka fantastiska fynd du har gjort!!! Gardinerna är hur underbara som helst! Jag tycker inte att de synonyma med julen, min hissgardiner i köket har samma kulörer men randiga...de får sitta uppe fast det inte är jul!

Du, jag undrar om jag inte är en av de skyldiga! Jag tror att jag före jul sa att jag ville köpa madonnor av dig och sedan försvann det ur min hjärna...Förlåt. Jag vill verkligen köpa madonnor av dig, har inga och dina är superfina!
kram, Marita

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Såklart man kan ha rödrutiga gardiner nu, det är ju jättefint. Blir varmt och ombonat, det var ett superfynd du gjorde där. Och duken är jättefin, du har hittat superbilliga saker. Trist att inte dina köpare fullföljer sitt köp, men du kommer garanterat och sälja dom fina.
Ha en bra söndag
Goa kramen
AnnaMaria

Marie Louise sa...

Hejsan!
Rött o vitt är alltid fint,jättefina gardiner
du hittat. Ser mig ompå din blogg och länkar dig till mig.
Ha det bra! Marie..

Lantligt i stan sa...

Vilka fina gardiner, dom passade ju jättebra hos dig! Visst är det kul att handla när det är rea! Jag passar alltid på då.
Kram Anki

Blåbärs och smultronstället sa...

Grattis till dina fina fynd. Gardinerna är fräscha året om, snyggt med rutigt.
Ska kolla in madonnorna.
Kram Susanne

Anneli Wahlstedt sa...

Vad härligt att kunna fynda till ett bra pris ! Då blir man lycklig :-)

Synd att folk inte vill ha det dom beställer ?


Önskar en riktigt fin vecka !


Kramis vännen, från Anneli

Jenny sa...

Hej sötaste Lena!
Tack för dina fina ord hos mig och att du tänkt på oss, det värmer:)

Vilka fynd du gjort, gardinerna i rutigt är jättefina och inte så jättejuliga!

Tycker du gör helt rätt som tar betalt först innan du gör Madonnorna, dålig stil att beställa nått och sen inte fullfölja..

Ha en jättebra kommande vecka Vännen!

Stor kram Jenny

Viveka i Bläckhornet sa...

Visst kan man ha rödrutiga gardiner annat än till jul. Vilket kalas pris du fick dem till :)

Kram Viveka

Huset vid ån sa...

Hej Lena! Tusen Tack för dina vänliga o omtänksamma ord inne hos mig nu när vi haft det jobbigt....Jag hoppas allt är bra med dig! Vilka fina gardiner du fyndat, perfekt när man kan handla till halva priset! Det ser så ombonat o mysigt ut hos dig! Och duken var jättefin också, inte ett dugg julig! Ha en bra start på veckan! Många Kramar Therese

lottens vita och gröna sa...

hej lena, såååååå fyndigt med garidinerna och verkligen vackra där i köket, ger en skön värme den här årstiden, tids nog kommer det vita sirliga upp! duken med var ju superfin!
så trist att folk betställer och sen inte betalar, fyyyyyy!
varmkram lotten

Vita små hjärtan sa...

Hej vännen!
Gardinerna kan du mycke välha uppe nu! Jättefina o inte alls juliga! Duken var ju också jättefin! Vilka fynd! Jag var på Hemtex och köpte påslakan förra veckan. Två set för 150;- det var billigt!
Ha en mysig måndag!
Kram Agnetha

Stina sa...

Rött och vitt är fint året om, tycker jag.:-) Kram Stina

Bestemor Drillo sa...

Kjøkkenet ble varmt og koselig med de gardinene! Disse kan du bruke hele året! Ha en flott uke ! Kram "

VIT och PASTELL sa...

Hej! Gardinerna blev jättefina. De skapar en varmare känsla! Det passar alltid med rött i kök tycker jag det är liksom bara så!

Kram Mia

mary pernula sa...

WHERE CAN I GET A DISH DRAINER LIKE YOURS, I LOVE IT. XO MARY