3 februari 2010

Åh vilket busväder som dragit in över landet, vaknade flera gånger i natt av att nån blåste på mig, trodde jag, men det blåste från fönstren så nu har jag ringt bovärden så de får komma och täta fönstren där inne ;o) . Varken jag eller barnen hade nån lust att gå ut i morse men tillslut enades vi om att jag skulle skjutsa dem, alla fyra går på olika skolor i stan och ja jag tror hela Örebro valt att ta bilen idag för vi hamnade i enorma bilköer, såklart kom inte lilla M i tid men det är första gången det händer och det var ingen fara sa fröken ;o) Och när man läser om hur ni längre söder ut i vårt land har det så ska jag inte klaga.....
Visst är det är söt liten madonna (är nog en liten madonnoman tror jag eller i alla fall en samlare för jag har fler än tre ;o) ) hittade den där jag var och hämtade den stora, kostade bara 25 kr vilket var ett himla bra pris ;o)

Idag roar jag mig med att sy ljuspåsar har fått några beställningar sen julmarknaderna och lovade att leverera dem ikväll och det är inte alltid jag har så bra framförhållning så nu fick jag i sista minuten sätta mig och sy men det är ju så himla kul att göra dem och det går fort så det är ingen större fara Har gärna virkat sista tiden men när jag kom till garnaffären i måndags för att köpa mer garn var det slut!!! Jag höll på att smälla av och det tar minst en vecka till innan mina färger kommer in igen men det gör att jag hinner pyssla med lite annat emellan ;o)
Ha en fin dag min vän!
Kramis/LenaS

17 kommentarer:

Marie Louise sa...

Ja, du är nog en riktig pysslare du, hittar på så mycket fint jämt! Visst är det frusterande när man håller på med något och så fattas det matrial. Kram Marie..

STENLYCKA sa...

Akta dig så du inte får nackdrag när det blåser ifrån fönstret. Vilket busväder vi har, här är det jätteproblem att ta sig fram på vägarna och plogbilarna kör så fort de hinner.
Vacker madonna och det passar väl bra att pyssla en sådan här snödag.
Ha det gott vännen!Kram

Stina sa...

Ja, fy för detta väder alltså. Man får hålla sig inne. Det verkar vara kaos i Sverige just nu.
Kram Stina

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Ja, här är det ett riktigt busväder... Detblåser jättemycket och snöar kraftigt... Snart tar vi oss nog inte ut...
Vilken fin madonna, du hittat... Och vilket pris sedan! Oj så billigt!
Kram
Marie

Huset vid ån sa...

Godmiddag! Ja, nu får det verkligen räcka med all snö, jag är glad att jag inte behöver ut nånting idag! Ha en fortsatt bra dag! Vinterkramar Therese Ps. Jättläcker madonna!

Bestemor Drillo sa...

Nydelig madonna !
Vi er litt bekymret for været der borte i Ørebro for vi har vårt sommarstelle der så vi må kanskje åka dit en tur og titta etter!
Ha en fin vinterdag ! Kram!

Lauras gård sa...

Vilken underbar ljuspåse. Har inte sett någon bild på en sådan som lyser. Du är så himla duktig med både barn och pyssel. Du verkar vara i gång hela tiden.

Hoppas du får fönstren tätade snart, det verkar inget vidare att ligga i drag. Varm kram Stina

Tess på Tilda och Mamma sa...

Åh snöare det något mer hos oss nu så går jag i ide. Här har det snöat senaste veckan vi skottar varje dag och temperaturen låg på -28grader när barnen skulle till skolan. Tur man har vårkänslor innen i alla fall.
Ha en bra dag.
Kram Theres

Vita Falkens Lantliv sa...

Vilken fin ljuspåse:)
Gillar dina madonnor skarpt!! Funderar mycket om jag inte ska ta och beställa en.....har inte en enda nämligen...hmmm.... men återkommer om det:)
Tack för din snälla kommentar:)))
Ha en fin fin kväll kram Susanne

Livet på Berget sa...

Hej
Ja du är nog en riktig samlare:) Men så fin hon är din senaste madonna. Jätte söta ljuspåsar!
Ha de gott i snöyran.
Kram
/Sara

Lyktor och Tyg sa...

Hej på dig. Ljuspåsarna är underbara. Så vackra när de lyser. Och det kan vi behöva nu lite ljus i tillvaron när snön bara vräker ner. Kan inte vara lätt att köra i Örebro idag. På jobbet körde vi fast med minibussen två gånger i Askersund.
Ha det bra.
Kram Kristina

Jenny sa...

Hej Vännen!
Ja, det är tokigt mycket snö i hela landet nu verkar det som:)

Vilken vacker Madonna och en sån söt ljuspåse du gjort!

Ha en trevlig torsdag,

Kraam Jenny

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Nu har det slutat blåsa och snöa, det är allt tur det! Nu får det inte komma mer snö. Vilken fin madonna, och så billig. Vilka bra fynd du gör.
Ha en toppendag
Goa kramen
AnnaMaria

Vita små hjärtan sa...

Hej vännen!
Vilken fin Madonna!!!!
Å du syr och fixar, du är duktig du! Jag tycker inte jag hinner med nåt just nu!
Önskar dig en mysig dag!
Kram Agnetha

Vitt o Vältummat sa...

Jättefin ljuspåse! Du är duktig!
Kram
Åsa

Huset vid ån sa...

Kikar in o Tackar för titten...Hoppas att du haft en bra dag! Kram Therese

Inspiration i vitt sa...

Vad du är pysslig Lena, grejar och står i.
Ljuspåsar är alltid fint och madonnor tröttnar jag inte heller på. Ha en trevlig helg och kram på dig/Ingela.