26 februari 2010


Så var det fredag igen, sportlovet lider mot sitt slut, tack alla fina för era kommentarer i förra inlägget efter att jag fallit, är fortfarande blå och svullen men har inte mer ont än vanligt längre ;o), tack också för de fina orden om mina senaste projekt! I onsdags kväll trotsade vi vintern och tog fram grillen och grillade kycklingspett och åh så himla gott det blev! En perlagon har också fått flytta hit hade såklart velat ha en vit eller ljusrosa Mårbacka men det hade de inga så det fick bli en röd en, åh vad den symboliserar vår, börjar hoppas på ett slut på denna vinter snart.....


Denna fina tag i trä köpte jag på Nice i fredags, tycker det är så fint, från Miljögården.

Denna söta lilla plåtasken hade de på Blomterlandet, det fanns lite olika storlekar tror dessa kostade 29,50 och de större 49 eller 69 kr, tycker dem är så fina.


Sen har jag fått en utmaning av grannen Lotta med bloggen http://www.tvarsla.blogspot.com/ , en otrolig duktig tjej som skapar med allt hon hittar, grymt duktig med ullarbeten och nålbindning, kika in hos henne. Hon utmanade mig att visa min tehörna och jag har våra téer står på den trista fläktkåpan i burkar från Ikea med små tags, favvotéet är just nu fäder/champange. Om någon inte fått denna utmaning innan så får du gärna anta denna utmaning. Åh så till mina vackra liljor som pappa och styvis kom med förra helgen när jag fyllde det är fortfarande en massa outslagna knoppar kvar så jag tror den kommer stå länge till. Det roliga är att jag även fick en ny kaffebryggare (jag dricker ju inte kaffe själv och har i efterhand fått veta att min förra bryggare både bryggde kallt och äckligt kaffe) och både bryggaren och blommorna fick vara vita med tanke på mitt inredningsintresse, tyckte det var så himla härligt att de tänkt på det, tack pappa och A-M!

Om en stund ska vi fara ner till museet det var lite aktiviteter för barn där och jag behöver köpa mer garn till min pläd.

Jag hoppas ni alla får en finfin helg, Annelie och jag skulle ju varit på en shoppingtur i morgon men pga vädret så skjuter vi fram den lite men jag har några madonnor att gjuta och så har även jesusformen kommit så han kommer också snart synas i bloggen, så jag har lite annat att pyssla med ändå ;o)

Kramis/LenaS

25 kommentarer:

mamma sa...

Blir så sugen på att köpa en pelargon då jag ser din.Få se om jag hittar någon i Umeå under helg.
Ha det så gott Kram mamma

Marita sa...

Vad mycket fint du visar! Vilket makalöst bra pris på den fina plåtasken!!! Vad gulliga de är din pappa och hans livskamrat...tänker på detaljerna! Sånt uppskattar man, vita vackra blommor och en vit kaffebryggare!
Ska bli spännande att få se Jesusfiguren!
Kram,Marita

Tess på Tilda och Mamma sa...

Åh lika fina bilder som vanligt bjuder du på, åh ser att du håller på och pysslar med en pläd...Så spännande har min stickning som har blivit liggande tyvärr har ingen tid nu mera tråkigt älskar verkligen att sticka och pyssla måste nog lägga undan lite egen tid. Ha en underbar helg.
Kram Theres

Huset vid ån sa...

Tusen Tack för dina fina ord inne hos mig! Åh, vad glad man blir när man ser din fina pelargon, ett riktigt vårtecken. Och dina vita liljor ser underbara ut! Önskar dig en Trevlig o Skön helg! Fredagskramar Therese

Bestemor Drillo sa...

Riktig vår hos deg!
Pelargonier er som om våren kommer snart!!
God helg og klem fra meg;)

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Hej Lena. Jag tycker din röda pelargon är fin, den piggar upp. Och dom vita liljorna är så fina fortfarande. Skönt att det gick såpass bra när du ramlade, det lät lite otäckt. Du har mycket på gång madonnor och virkning, hoppas du hittar garn.
Ha en fin helg vännen
Kramar
AnnaMaria
Ps, jag har mailat dig.

Unknown sa...

Så mycket fint du visar!! Ja, pelargon ä ju verkligen ett vårtecken! Ha en bra helg! Kram Lenita

Vita Falkens Lantliv sa...

Hej!
Vill bara önska dig en skön helg:)
Kram Susanne

Anonym sa...

Pelargon redan! Så fint med en röd till dina hemtrevliga rödrutiga gardiner, jag har också lite rött i köket tycker det är fint, för övrigt vitt hem:)

Kram och en trevlig helg
Agneta

Helen sa...

Hej!
Vacker pelargon. Jag som trodde att vi oftast var först med att grilla men ni är visst värre.
Jag önskar er en fin helg.
Kram/Helen

Livet på Berget sa...

Hej
Så mycket fina bilder du visar, liljorna är ju bara för underbara! Härligt med pelargoner, de doftar verkligen vår! Önskar dig en trevlig helg!
Kram
/Sara

Norregård sa...

Hej!!
Kikar in och önskar trevlig Helg!!
Underbara bilder hos dig!!

Kram Kram Malin

Jenny sa...

Hej Vännen!
Vilken fin röd pelargon du köpt!

Jag gillar dina théburkar:)

Ha en trevlig helg!

Kram Jenny

Anneli Wahlstedt sa...

Tehörnan ser fin ut tycker jag, och de små etiketterna är charmiga :D Får se om jag kan visa upp nån tehörna framöver... ?

Med blommor kommer våren, härligt !
Jag ser fram emot vår lilla runda - när den är möjlig !

Ha det gott vännen och en härlig helg !


Kramis, Anneli

Marie Louise sa...

Pelargoner är ju för fina, den röda passade jättefint hos dig! Kram Marie..

Anna-Lena sa...

Hej Lena!

Vilken fin pelargon du köpt! Jag ska försöka ta in mina i helgen och se om de har överlevt... tveksamt.

Tråkigt att höra om din lilla olycka men det är bra att du är på bättringsvägen. Var rädd om dig!

Goa helgkramar Anna-Lena♥

~Anitas Ljuva Rum~ sa...

Men stackars dig att du har fått ramla så där, tur dock att du inte bröt foten. Ja nu blev jag nästan lite vårtokig då jag såg din fina pellis! Så ljuvligt fin i rött! Sparade min för en gång skull men de har nog frusit sönder för länge sedan där ute i garaget.

Kram Anita

Anki sa...

Men vännen, har du ramlat?...ajajaj det var inte bra! Jag står oxå på näsan ibland pga värken, men nu för tiden har det flyttat sig uppåt nacken, så nu blir jag yr ist!
Härliga bilder, pelargonen är så fin...jag plockade upp två av mina ur källaren och dom började växa direkt! Meeen, katten äter ju upp dom...så efter mycket funderande satte jag till slut kupor av hönsnät över...inte så vackert kanske, men kattfritt, hihi!

Ha en mysig helg!
Kram kram!

Tro hopp och vitt sa...

Jag älskar Mårbacka, de är vackra och mycket större. Men jag är usel på att övervintra dom. Jag gillar verkligen bordet som du hittade på loppis.
Kram från Jenny

Vita små hjärtan sa...

Hej Lena!
Pelargoner så härligt, man får vårkänsla!!!
Å du grejar och står i med dina Madonnor, de är ju så fina!
Ha en mysig söndag!
Kram Agnetha

Anne sa...

Äsch då, skrev ett lååångt inlägg och så gick det fel... sablarns..

Pelargoner ger jättefin vårkänsla inne, precis som mina favoriter hortensia :)

Bordet du fyndat på loppis och stegen från blocket var fina så det förslår båda två, härligt!

Kram Anne

Ofelias Hus sa...

Grattis i efterskott!
Fina presenter du fick...speciellt blommorna!

Jag är heller ingen kaffedrickare, brukar faktiskt undra hur mitt bjudkaffe smakar....fick faktiskt en esspressokokare av mina föräldrar...kanske det gav mig svaret, haha...

Tråkigt att du ramlade men det lät ju ändå som att det gick bra!

Ha det gott!

Kram,
Anette

Inspiration i vitt sa...

hoppas att du repat dig efter vurpan, stackars dig att ha så ont. Vilka fina saker du har köpt, jag var på Nice ganska nyss och besökte även Krusagården, där åkte en pigtittare från House Docktor med hem. Jag älskar oxå te och det ser inbjudande ut att ha dom i fina burkar precis som du har.
Kram på dig /Ingela.

Huset vid ån sa...

God Kväll! Hoppas att helgen varit bra, önskar dig en bra start på den nya veckan! Kram Therese

Lantligt i stan sa...

Vilken vacker pelargon! Längtar till vår och sommar nu. Sambon skottade garagetaket i helgen, ofantliga mängder snö! Otäck vurpa du gjorde, hoppas du repat dig efter den. Ha en bra start på nya veckan!
Kram Anki