21 april 2010

Onsdag, dagen mitt i veckan, veckodagen som jag älskade som barn för då var det ridning, det var veckans bästa dag ;o) Idag tycker jag onsdan är okej men bästa dagen är fredan, vilken är din favoritdag?
Här närmar sig lördag och öppethus sig snabbt ni är faktiskt ganska många som mailat och vill komma, vet att vissa tycker det är jobbigt att åka hem till någon så där så jag är glad att ni i alla fall är uppe på 12 anmälda till på lördag, ska bli så kul att träffa er! Jag kommer ju ha en till den 29/5 ha öppet hus igen och då har jag fått hem fler madonnaformar (två minimadonnor till och en som är ca 23 cm) och en "kotte" men den 1/5 kommer jag att höja priserna lite på madonnorna, de tar ganska mycket tid att få till, värst är de i betong, det är inte bara att blanda till och tömma i formarna för dels ska de stora formarna ställas i sand och sen måste man under några timmar vara där och skaka lite på dem regelbundet för att bli av med så mycket luftbubblor som möjligt, så passa på att beställa eller komma hit innan 1/5 ;o) Kan du inte komma på lördag så går det bra att komma en annan dag också, bara hör av er!

I helgen såg jag ett underbart påslakanset på Hemtex, lite för dyrt för min plånbok då jag vill ha nya underlakan och extra örngott också men i måndags när vi var ute på Marieberg så var de på rean och dessutom var det ta 3 betala för 2 så gissa om jag var snabb att handla, sen var jag över till Ikea och köpte underlakan och örngott, nu är de tvättade och i natt ska jag sova i dem för första gången, nästan så jag redan längtar efter kvällen ;o)

I eftermiddag blir det en loppissväng och skoköp med lilla M, önskar dig en underbar dag!
Kramis/LenaS

17 kommentarer:

me and alice sa...

Tjingeling!
Vilka naggande söta fynd du gjorde nedan... och nya påslakan är lyxigt. Köper jag aldrig... Det är sånt man glömmer bort! Ska faktiskt unna mig nya påslakan i egen födelsedagspresent i helgen...
Förstår att det är mycket jobb att göra madonnorna som har så mycket mönster och vrår över allt. Vet bara hur kruxigt det är att göra krukor i betong...*fniss*
Klart du måste få rejält betalt för dom!!!
Kramis Susanne

Tina sa...

Hej vännen!
men va roligt att det är så många som kommer hem till dig =) Ni kommer att få jätte kul!!! Önskar jag kunde komma.. suck.. men du får skriva om er träff så jag få ta del av den härigenom =)
Min favodag är oxå Fredag =))
Önskar dig en underbar Onsdag med massor av loppis fynd.
Varm kram Tina

Elzie sa...

God förmiddag! Åh vad det låter härligt att få träffas på det viset. Jag skulle så gärna ha kommit också, men det är lite långt. Dessutom börjar ju vårsäsongen så då är det inte att tänka på att göra något annat på helgerna än åka till husvagnen, haha.

Min favvodag är också fredag - när jag är ledig helg. Annars är det dagen efter helg!!
Hoppas du hittar mycket fint idag.
Kram Elzie

Sussi sa...

Du så söta de påslakanen var och vad roligt att se en större bild/sammanhang av ditt hem! Härligt med fyndpriset osså! och du, ett tips, eftersom du bara är en som sover i sängen kan du ha ett stort täcke och påslakan, tror det blir billigare i längden, även om de är dyrare än enkelpåslakan så bör det bli billigare än att köpa två enkla. och det är GÖTT att ha ett stort mysigt täcke :-) Hoppas du får en jättetrevlig öppet-hus-dag, kanske bakar du kanelbullar och bjuder på kan jag tänka mig, och du gör HELT rätt i att höja priset på dina fina madonnor för det är ju nånstans både ansträngande, tungt och kul att göra dem och du verkar bli mer och mer poppis som madonna-försäljare! Ha det bra vännen!

Boutique Nytt & Nött♥ sa...

Hej vännen...
Ser härligt ut & får krypa ner..
Nya lakarn finns inget skönare...
Hoppas du får en riktigt givande dag.
Fredag är min bästa dag åxå. Tur snön töade bort igen. Som sagt nu vill man ha sol & värme
Kramisar
Sus

Ewa sa...

Visst är det mysigt att bädda med nya fina påslakan...o skönt att krypa ner i!!
Skulle gärna komma på lördag men det går inte så jag blev såå glad när du skrev att jag kan höra av mej om vi är i trakterna..vore såå kul att träffas!
Hoppas o tror ni får en jättemysig lördag hos dej.
Kram
Ewa

Jenny sa...

Hej Lena!
Vad härligt att lägga sig i nya lakan, vad fina de var! (gillar din järnsäng oxå!)

Vad kul att så många anmält sig till på lördag:)

Ha det gott!
Kram Jenny

Photo by Maria sa...

Vad kul att du fått ihop lite gäster till ditt öppna hus.. Hade jag bott i närheten hade jag ju velat komma..

Så fina påslakan, de kommer du att sova gott i i natt..

Kram Mia

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Hallå vännen. Det blir mycket folk hos dig på lördag, hoppas inte alla kommer på en gång. Att det är mycket jobb med madonnorna kan jag förstå, jag fattar inte ens att du kan göra så fina. Jättefina påslakan, där hade du tur och fick dom till bra pris. Lycka till på loppisen.
Stor kram
AnnaMaria

Viola sa...

Ett härligt sovrum ni har, och du den där lördagen kommer att bli så trevlig, är jag övertygad om, kramen

Marie sa...

Vilka fina påslakan du har köpt, tänk så härligt du kommer att sova inatt.

Vad kul att så många kommer när du har öppet hus, spännande!

Kram Marie

Livet på Berget sa...

Så mysiga sängkläder! Ser så skönt ut att krypa ner där. Sov så gott!
Kram
/Sara

Anki sa...

Hej vännen!
Det låter mysigt det där och kommer säkert att bli skitkul! Det är klart att du ska ta ordentligt betalt för dina madonnor, det är ju inte bara att slänga ihop en...å dom är ju helt underbart fina och välgjorda!
Snygga påslakan, det är oxå nåt jag skulle behöva köpa men det blir ju inte av liksom!

Kramisen till dig!

Marie Louise sa...

Ja, man skulle allt behöva köpa till lite nya sängkläder, det är sånt som inte blir så prioriterat, ändå är det så ljuvligt att få bädda med lite nytt. Kram Marie

Anneli Wahlstedt sa...

Hej vännen !

Vad fina påslakan Du fick tag på ! Har hela tiden tänkt att jag ska komma förbi på lördag, men det är lite osäkert just nu.. Får se om lyckas ! Jag önskar en god fortsättning på veckan och tror att Din lördag blir alldeles perfekt !


Kram på Dig :-)

http://frkerlandsson@blogger.com sa...

Åh vilken mysig blogg du har och vad fint påslakanet var! :) Kram Izabell<3

Malin sa...

Så lyxigt att krypa ner i splitternya lakan. Själv har jag lyxat till det idag genom att använda splitternya wettex trasor till diskbänken, det är riktig lyx tycker jag hehe

kram Malin