19 maj 2010

Onsdag, öppet hus och bloggträff


Så var det onsdag igen, barndomens favvodag och hm det har blivit en dag jag gillar just nu också för det är favvo-loppisdags om en stund ;o) Förmiddan idag har jag och finaste Ronja tillbringat ute på Mariebergs galleria, först frukost och sen lite shopping, bla hittade jag dessa underbara små flaskorna från Miljögården hos finaste Nina med butiken Nice.
Efter det så tog jag äntligen tag i detta med att uppgradera Internetleveransen, har ett 8 år gammalt bredbandsavtal med Telia och gissa om grabbarna mobbade mig där inne när de såg hastigheten ;o), nu vart det dels trådlöst internet, det är ju inte längre bara en dator hemma som för åtta år sedan, sen behövdes ju lite mer fart på fibrerna och vi valde också att se till att få mer kanaler på TVn och det bästa av allt det vart en del billigare än innan, sånt gillar jag ;o)
Nästa lördag har jag öppet hus här hemma och det ska bli så kul att få träffa er men vet ni om att ni vill handla nåt speciellt får ni gärna redan nu maila om det, jag har som regel inte så mycket av varje sak och det finns en risk att det kan ta slut. Under nästa vecka kommer pysselbloggen uppdateras med kuddar, vimplar (både tyg och pappers), hjärtan, ljuspåsar/krukgömmor mm. Söndag den 30/5 kommer det ev vara en loppis här i området igen men jag skriver mer om det i bloggen nästa vecka i så fall.
Och så till bloggträffen, vi kör på det datumet och vad kul att så många hört av sig och är intresserade så lördag den 3/7 blir det en bloggträff här i Örebro med shopping, fika, mat och umgänge med likasinnade ;o) Jag kör ut mer info efter att jag haft öppet hus sen (märker att det är lätt att blanda ihop), bla har jag några butiker som vill vara med och ge oss lite rabbater den dagen, bra va?
Ha den finaste dagen idag!
Kramis/LenaS

11 kommentarer:

sylvia sa...

hei hei.
så nydelige bilder.
å jeg skulle gjerne ha kommet,men det er litt vel langt,
dere får det nok fantastisk.
klem fra sylvia

Photo by Maria sa...

Hoppas din dag varit så bra som det låter :-)

Kram Mia

Home No.1 sa...

Hej Lena! Ahh bloggisträffen 3/7, va synd, då står jag på Lerbäcksmarkén, ni får ta en tur dit och hälsa på! Ha det bra!!! Kram Annica.

Lantligt i stan sa...

Låter som ni haft det trevligt där på gallerian! Trevligt med öppet hus hemma hos dig och för att inte tala om bloggträffen. Fina små flaskor du köpt! Är det den nya kotten som du gjort? Så fin den är!
Kram Anki

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Bra foto, ser hur jättefin kotten är. Du har så mycket kul på gång, vilken bra idé det var med öppet hus. Och bra att du fått mera krut i datorn, det spar tid.
Ha en fin dag vännen
Kramar
AnnaMaria

Lauras gård sa...

Vilka underbara flaskor! Din kotte är ju för fin! Har du laddat upp ordentligt med dem för de kommer säkert sälja slut på ditt öppet hus. Synd att jag inte kan komma. Jag åker till Örebro veckan efter och blir där några dagar med barnen. Kram Stina

Vitt hus med svarta knutar sa...

Det skulle vara roligt att komma på öppet hus, men den dagen är jag upptagen. Jag är jättesugen att komma på bloggträffen, men jag är lite blyg;-)

Alla dina saker som du säljer är så fina, jag kikar in i din pysselblogg då och då.
Kram på dig!
Regina

Else´s Bod sa...

Räkna med mig på den träffen!!
Kram Lisa

Elzie sa...

Lät som du hade en toppendag igår. Och ska du ha träff igen?!?! Nu blir jag så lessen igen för att jag inte kan komma. Kanske kan det klaffa nån gång, hihi.

Hoppas du har en skön kväll.
Kram Elzie

Jenny sa...

Hej Lena!
Vilka söta små flaskor!

Låter jättekul med både bloggträffen o öppet hus hos dig! Du lovar väl att visa bilder här på bloggen sen för oss som bor låångt bort??;)

Kraam Jenny

Vita små hjärtan sa...

God morgon!!!!
Å där skymtas han igen, den vackra kotten!!!!! Tycker den är såååå fin!!!
Ha en bra dag och en mysig helg!
Kram Agnetha