11 juni 2010

Så stolt!!

Jag skrev ju och berättade igår om Oscar och vad han varit med om och igår när vi mötte honom utanför kyrkan för att kunna fira sommarlovet med en härlig lunch tillsammans allihop så visar det sig att han fått ett stipendium av skolan. Inte för att han var bäst rent betygsmässigt utan för att han kämpat och utvecklats under de dryga tre år han gått på Engelbrektsskolan, så ett presentkort på en skiv/filmbutik här i stan fick han och den glädje och lycka jag såg hos min son kommer alltid att finns kvar hos mig. Glädjen när han berättade hur förvånad han blev när de ropade upp hans namn, detta var ju något han inte ens drömt om så ni kan tro att jag är så stolt så jag nästan spricker ;o)

Tidigare i veckan bara kände jag att lite förändringar skulle göra gott här hemma, alltså sådana små saker som att plocka runt lite på sakerna vilket jag gjorde så nu får ni stå ut med lite sådana bilder ett tag ;o)
Idag faller regnet här och skulle så göra i Norrköping så vi har laddat med lite nya filmer här och tar en dag med mysande hemma istället för Kolmården, dit vill man åka när det är fint väder ;o).
Vill också påminna att inne i pyssligheter pågår en utlottning bland de som handlar före den 20/6-10, det är en dryg vecka kvar så passa på och det gäller både er som vill komma hit och handla som er som beställer.
Påminner också om bloggträffen, vi är fram tills idag 10 anmälda och det finns plats för fler, mer info hittar ni här.

Hoppas att du min vän får en underbar helg!!
Kramis/LenaS

17 kommentarer:

nina/nice sa...

Gud va roligt Lena!
Hälsa och gratta så hemskt mycket!

Och vad fint du har gjort det, vilken vacker duk!
Ha en riktigt mysig dag!
Kram Nina

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Stort Grattis till Oscar för det fina stipendiet, det är så roligt och höra när det vänder och blir bra i livet. Ni ska vara stolta och glada bägge två, det här var han värd. Fint har du pyntat på bordet också.
Här regnar det också så vi stannar hemma denna helgen.
Kram till dig
AnnaMaria

Hannis sa...

Här sitter jag på jobbet och blir alldeles tårögd!
Vad stolt han kan vara över sig själv!
Och du över honom, hälsa och gratta!

Fint har du gjort!
I bland räcker det faktiskt med att plocka runt lite så blir det helt nytt.

Kram Hannis

Sussi sa...

Åh vad roligt för Oscar att bli så sedd och uppskattad för sitt kämpande! Hihi, jag minns när jag slutade 9an och några får ju alltid något av skolan när de slutar 9an, de har utmärkt sig på något sätt och jag var en av dem.. jag fick en .. väckarklocka.. hrm... skolan ropade upp mig framför alla nior och lärare och gav mig kärleksfullt pikande en liten väckarklocka så jag skulle komma i tid till gymnasiet.. hmm..

Härligt att förnya energin hemma bara genom att flytta om saker! Ha det gott, Kram Sussi

Helen sa...

Hej!
Vilken duktig kille. Ni har all rätt att vara stolta och han själv ska verkligen vara stolt över sig själv och njuta nu tycker jag. Ha en fin helg.
Kram/Helen

Sommerhusliv Hele Aaret sa...

Hvor er det bare dejligt....
Ja! man føler dobbelt lykke, når ens børn har det godt.
Stort Tillykke til Oscar:=))
Ha´en dejlig dag.
Knus Susi

hemma hos lilla mej sa...

Stort Grattis till din son.Vilken lycka för hans del .Hoppas att du känner dej stolt också.Vad fint du har gjort.Önskar dej en mysig dag vännen.Kramar Rita ♥

Susanne sa...

Förstår att du är stolt!!! Oj, då är jag med i utlottningen, det hade jag helt missat : ) Ha en skön helg.

tre nyanser av vitt sa...

Grattis! Såg att det var bloggträff, vill gärna följa med men ska kolla upp datumet först...hör av mig med anmälan senare, ok?
Ha de gott/Marie

Skomakartummen sa...

Nämen vad roligt, vilken lycka kram sari

Marita sa...

Åh Lena, vad fullkomligt underbart!! Jag sitter här med tårvåta kinder efter att ha läst om din fina pojke!! Så helt underbart! Min son hade samma problem i sin skola som din pojke hade...det är så hemskt att se vad ens barn utsätts för.
Du har som alltid gjort jättevackert hemma hos dig! Jag blev så helt imponerad av din underbara heminredning när jag var hem till dig förut. Du har så vackert överallt!!
kram, Marita

Huset vid ån sa...

Grattis till din duktiga son, vad roligt! Förstår att du är mycket stolt. Ha en fortsatt bra kväll! Sommarkramar till dig! Therese

Jenny sa...

Hej Lena!
Men åh vad roligt för Oscar att han fick stipendium!!Stort grattis till honom! Förstår att mamma är stolt:)

Ha en trevlig lördagkväll!

Kraam Jenny

Lönnen 13 sa...

Hej!
Förstår att du är stolt över din son, ett stort grattis till kämpen!
Kram Anneli

lottens vita och gröna sa...

ohhh vilken känsla att sin som sååå stolt och glad, grattis till honom!!!
såååååååå fint du grjesat om!!!
må väl lena, varmkram lotten

Anneli Wahlstedt sa...

WOW !!
Vad härligt att det blev så bra !
Jag är också glad och stolt - så här på avstånd ! Bra jobbat av sonen !!
Hoppas Ni haft en skön och härlig helg trots vädret !

Kramis till Dig vännen, från Anneli :-)

Helena, The Swenglish Home sa...

Ditt inlägg berör verkligen och jag gläds så med dig och din son. Kanske låter konstigt, då jag inte alls känner er, men jag tror att man när man får egna barn ibland kan empatisera på ett djupare plan om tunga respektive glädjefyllda saker som rör just barn! Hur som helst önskar jag dig en skön start på sommaren!

Varma hälsningar, Helena, The Swenglish Home