26 juli 2010

Jag är ledsen......


över att behöva göra några av er besvikna men jag tog inga bilder på marknaden hos Marcus och Björn, vi kom dit 10,40 och det började 11.00 och redan då var det massor av folk där och jag kan säga att med de priserna på saker så gick sakerna åt fort och det var massor av människor där så jag kunde tyvärr inte fota. Men vilken upplevelse, så himla mysigt och som jag skrev riktigt superbra priser men det vart såklart supertrångt där för det var många, många som hittade dit i regnet ;o) Jag köpte inte så mycket heller fick beslutsångest och visste tillslut inte alls vad jag skulle köpa men denna stora glasburken som jag kommer ha tvättmedel i, dessa underbara krukor med härlig patina och den lilla plåthinken fick i alla fall följa med hem, var sugen på en liten skänk också men ni vet ju om man inte bestämmer sig direkt tar nån annan den.....både jag och Agnetha kände att vi gärna återkommer och det hade varit så mysigt att kunnat ta en fika ute i trädgården men nu regnade det så vi åkte in till Linköping och åt istället ;o) en toppendag trots det mindre bra vädret, vi stannade på några loppisar på väg hem men hittade inget mer av intresse.
Jag slår också ett slag för bloggmarknaden, klistrar in det som Kicki på Min skattkammare skrivit på bloggen;
Lördagen den 4 september har jag tillsammans med bloggerskan Lena S planerat en "Bloggmarknad"!
Jaha....och vad är det då?Jo, det finns ju så många duktiga bloggare som gör så mycket fint, men inte har någon egen butik, så jag tycker det skulle vara jättekul om de fick visa upp sina saker här i trädgården på en mysig bloggmarknad!Nu hänger det ju på vädret lite också, så blir det riktigt busväder får vi helt enkelt hoppa över den dagen och ev. skjuta fram det.Det kostar inget, men eget bord och stol medtages.Alla ni pyssliga bloggare häromkring....hör av er till mig på: jerle@telia.comEller till LenaS på: lena.segel@telia.comDet är jättekul om ni hör av er!!Allt från hantverk till mat eller bakverk...loppissaker är välkomna.Kalascaféet är öppet förståss också!Vi ses! :o)

Jag önskar dig min fina vän en underbar vecka!
Kramis/LenaS

20 kommentarer:

Vitt hus med svarta knutar sa...

God morgon kära vän!
Det måste har varit en upplevelse att besöka denna sommarmarknad, har läst om den flera gånger. Vilket trevligt tips att ha tvättmedel i en gammal glasburk, snyggt! Hinken är jättefin. Jag hittade en liknande fast ministorlek utan lock i Kuriosaboden, Arboga. Tack för dina rara kommentarer hos mig=) De har lovat bättre väder, men här är det fortfarande igenmulet och regn.
Ha det gott vännen, kram,
Regina

Outi sa...

Hej Lena!
Jag tänkte på er igår när regnet öste ner, men med stallet fullproppat med fina saker, så förstår jag att det var trångt :)

Kul i alla fall att du hittade något fint!

Kram, Outi

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Det var bra saker du köpte, såna krukor behöver man alltid. Inte så lätt och fota när det regnar heller, kameran blir ju alldeles blöt, roligt och höra dig berätta.
Kram från ett mulet Värmland
AnnaMaria

Norregård sa...

Hej!!
Var du där!!!!! Meeeen vilken upplevelse det måste varit!!! Synd att jag hade så långt.
Lyckliga du;o)

Kraaaaam Malin

Home No.1 sa...

Hej Lena! jag kom inte med men det märkte du kanske *fniss* vi rekade terräng för gubben ska fota brudpar och vill ha hjälp! Vet inte om det är någon ide att jag är med på bloggmarknad, kanske inte kan ha så låga priser eftersom jag har riktig butik med skatt o alla avgifter som kommer till då man har företaget, vad tror du? Titta in hos mig också där pågår en tävling där du kan vinna en mormorspläd! Kram Annica.

Mitt smultronställe sa...

Hej!!

Mycke fint du hittade ändå...
Jag vill ha massor med gamla lerkrukor... Fint tycker jag..
Hoppas du får en bra vecka, kram Camilla.

Elzie sa...

Vad synd att det blev sånt väder, men du fann ju fina saker i alla fall.

I lördags fick vi över 100 mm regn vid husvagnen. Det regnade precis hela dan. Inget mysväder precis, men det behövdes sannerligen.

Hoppas du har en bra måndag.
Kram Elzie

Tina sa...

Hej vännen.
Va ett tag sedan jag va inne & hälsade på hos dig..förlåt, men tiden & orken har inte riktigt funnits, men det blir nog bättre nu när vardagen kommer smygande!!

Låter som du har det riktigt bra i sommaren vilket gör mig så glad!!

Önskar dig en underbar fortsättning på din vecka.
Varm kram Tina

nina/nice sa...

Hej Lena!
Jag förstår att det var mycket folk där!
Men du fyndade lite i allafall.
Ser mysigt ut med tvättmedlet i glas-
burken!
Ha det bra!
Kram Nina

Tvärslå sa...

Hello
Låter som om ni hade det trevligt.
Men hoppas du slapp betala mycket för krukorna, vi slängde ett gäng sånna som stått under diskbänken i butiken för ett par veckor sedan.
Och hinken ja det är faktiskt en liten mjölkkanna :)och bra till mycket.
Bra påminnelse jag ska kolla om jag har min kvar någonstans.

Vita små hjärtan sa...

Hejsan!!!!
Tack för igår, vilken mysig dag vi hade! Blev jättemysigt med tvättmedlet i burken!
Kram Agnetha

Anneli Wahlstedt sa...

Hallå vännen !

Vilken härlig burk Du fick tag på ! Etiketten såg också himla rar ut och så har Du en sån där fin skopa ! Mmm...suktar lite :-)

Måste ha varit roligt att vara med om hela dagen :-)


Allt gott, kramis Anneli

Huset vid ån sa...

Hej vännen!
Tack för dina alltid så gulliga kommentarer inne hos mig nu när jag varit "borta" från bloggvärlden....
Vad mycket fina inlägg du har gjort, och dina inköp ser så mysiga ut!
Må så gott! Många SommarKramar Therese

Lillemor sa...

Vilken jättefin burk att ha tvättmedel i. De fynd du gjorde var ju så fina.Roligt att du hade en så bra dag.
Kram Lillemor

Unknown sa...

Ååh dit skulle jag också velat åka! Men man kan bli lite hämmad när det är så mycket folk, kanske bra det. Du sparade du lite pengar...
Jag gillar också stora glasburkar och ditt tips var ju så bra, har också en liten skopa som jag skulle kunna ha i. Tack för dina snälla ord förresten om glasverandan och stolarna, blir så glad ska du veta:)
Kram Anna

Sirpa sa...

Hej! Du fyndade ändå fina saker!
Loppisar och marknader, låter härligt!
Har en skön dag!
Kram Sirpa

Stina sa...

Det låter mysigt med bloggmarknad.

Precis det där han skriver är ju på pricken och så är det vi andra som ställer till det.;-)
Jo, jag läser mycket om andra och har mycket med andra att göra. Hjälper också till i vissa fall där diagnosen är väldigt ny. Härliga människor är det, säger jag bara. Det är vi andra som måste lära oss lite om hur de fungerar.:-)
Kram Stina

Joyforhome sa...

vilken snygg patina krukorna har du fick tag på. Ja då gällde det verkligen att hoffa åt sig det man ville ha då :P bloggmarknad låter som en jätte bra ide. Kommer bli hur lyckat som helst ju

Kram Malin

Jenny sa...

Hej Vännen!
Vilka fina fynd du fick med dig hem!

Bloggmarknad låter spännande:)

Ha det gott!

Kraam Jenny

mamma lycklig sa...

Hejsan.
Sitter här på Smögen och tittar ut över klipphällarna och båtarna som guppar i vattnet. Det är fantastiskt vackert här på Smögen. Det är roligt att bara sitta och titta på det vackra folket i sina stoooora båtar. Din skylt är färdig och finns i butiken i fall du åker ut denna vecka tar Ulla hand om dej. Men det vore roligt om du kom när jag är hemma, det är alltid roligt att träffa bloggkompisar. Och vilka fina fynd du gjort, kalasfina. Gubben har lovat att stanna vid lite loppisar när vi far hemmåt, om han har tur så somnar jag och han kan glida förbi de flesta. Nej den här resan skall jag försöka hålla mej vaken.
Ha det bäst.
Kramis Nettan