12 december 2010

Kyla.....

Tack för de fina orden och ja nu vet jag vem det är som skrev inlägget, det har kommit många mail och nån mailade och ville hjälpa mig att få fram vem det var ifrån och jag vart förvånad och ledsen när jag fick veta, familjen tycker att jag ska lägga upp i bloggen vem det var som skrev det och visst känns det lockande med tanke på att personen dessutom önskade att vi inte skulle få nån trevlig jul, funderar lite på det....Detta fina lucialinnet köpte jag av Petra förra helgen, har inte längre nåt barn som passar i det men det är fint som dekoration ;o)

Mina mamma och hennes särbo har varit här i helgen och det har varit de sista julmarknaderna men jag vet inte om det var kylan eller pangabrist som gjorde att vi inte sålde nåt vidare denna helgen men så kul att få komma ut och möta en massa härligt positiva och glada människor.

Ha en fin vecka min vän!
Kram/Lena

13 kommentarer:

Lantligt i smultronbacken sa...

Klart att du ska lägga ut vem det var som skrev det elaka till dig. Det är ett bra sätt att få någon att skämmas och sluta samt att skrämma andra att de verkligen kan bli avslöjade då de tror de är anonyma.

Kram Teres

Anonym sa...

Hej Lena..jag har postat ett litet paket till dig..kommer nog tisdag../kram Lize-Lotte

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Bra att du tog tag i det, nu vet du. Hoppas du slipper sånt här nu i framtiden. Så fint och hänga fram lusselinnet, med lite tur kanske man får se en lucia imorgon.
Kramar
AnnaMaria

Det vita dårhuset sa...

Men heej gumman!
Fy faan rent ut sagt vad tråkigt med människor som inte har en uns ödmjukhet i sig!
Den svenska avundsjukan gör sig åter igen påmind..... Bra gjort av dig att kolla upp vem i din närhet som inte unnar dig lite lycka i livet. Spelar ingen roll om du är sjukpensionär eller inte! Det betyder inte att man måste lägga sig ner för att dö.....
En hobby tar inte på krafterna som ett jobb gör utan kanske kan ge en den energi man behöver för att tycka dagarna och livet blir till en lyckligare plats.

Nä, SKÄMS på sig säger jag bara till den som inte kan ge fan i att leva andras liv!!

Många kramar till dig goaste Lena.
Du gör helt rätt i att stöpa dina vackra skapelser. We love them :-)

Pöss Erika

Härligt hemma sa...

Fiint lucialinne :). Vad tråkigt att du råkar ut för detta. Det handlar alltid om avundsjuka, fast den som skrev det aldrig skulle erkänna det, inte ens för sig själv. Men elaka kommentarer säger alltid mer om den som nämner dem än om den som blir utsatt. Håll huvudet högt och borsta bort den stackars människan.
Kramar Madeleine

Hannis sa...

Vilket fint lucia-linne!

Hoppas att du får vara i fred nu!
Det borde ju skrämma bort folk när du vet vilka det är.

Kram Hannis

Carina sa...

Hej Lena!
Jag tycker oxå att du ska lägga ut på din blogg vem det var som skrev så taskigt till dig! Jag hoppas den personen har vett att skämmas! Hoppas det lugnar ner sig nu. Sköt om dig!
Kramar Carina/Hjo
kattarsel@live.se

Vitt hus med svarta knutar sa...

Det är bra att du har tagit tag i och fått reda på vem som skrivit så nedrigt mot dig. Det är lika illa vem som än har gjort det, men jag hoppas att det inte är en människa som du har bland dina närmare bekanta, det är så tråkigt om det är någon som man uppfattat som "vän".

Vilket vackert Lucialinne du har köpt. Så fint med en broderad vers på. Jag har aldrig sett något liknande tidigare.

I dag har jag nog överträffat mig själv=D Det kommer bilder så småningom...

Ha en fin början på veckan! Många kramar till dig vännen!
Regina

Joyforhome sa...

men va är det jag läser???!! vilken idiot är det som har uttalat sig så illa?? tycker du ska framföra vem det är som har velat er så illa. Som man bäddar får man ligga. Så det har den personen förtjänat.

Hoppas ni får en underbar lucia imorgon :)

Kramar Malin

STENLYCKA sa...

Godmorgon!
En stor Kram till dig vackra Lucia!!!
Raina

Vita små hjärtan sa...

Hej Vännen!!!!
Bra att du kollade upp!!!
Så vackert Lucialinne...
Ha en fin dag.
Kram Agnetha

Tvärslå sa...

Avundsjuka är vidrigt och särskillt när personen i fråga ger sej på någon.
Nej tvi vale.
Försök skaka av dej det så gott du kan.

Sköna o Gröna Ting sa...

Tjingeling i julstugan!

TÄVLING hos mig, var med du oxå!
Julkramar ifrån mig...
Marianne