30 maj 2011

Förlåt!!



Usch får så dåligt samvete att jag inte hinner inne och säga hej hos er mina bloggvänner, jag har dessutom under några dagar inte kunnat kommentera hos nån, surar och undrar när strulandet ska ta slut hos blogspot, har kunnat kommenterat hos en bloggare sen i fredags när jag hade tänkt att sätta mig och hälsa på hos er och lämna ett litet livstecken.
Minns ni den svart skänken jag köpte, några tyckte att jag skulle behålla den svart men det skulle bara sett tokigt ut här hemma och det var ingen färg som skänken från början haft utan den var ommålad, nu blev den ganska mycket vitare och passar in här hemma. Hade ett sånt stort TV-skåp från Ikea innan och det var super när jag hade en tjockis-TV men inte nu med en mer smidig TV och tänk så mycket större rummet känns nu plötsligt, är så glad för den lilla skänken ;o)
Denna vecka ska jag jobba fem dagar må-to och sö och på lördag är det dags för sommarmarknaden ute hos Kicki och Min lilla skattkammare hoppas många av er hittar dit för så fint där är och så mycket kul det kommer att finnas att shoppa ;o) Påminner också om att detta är sista veckan som ni kan beställa gardiner och mjölsäckar.....


Jag önskar dig min vän en riktigt fin vecka!
Kram/Lena

18 kommentarer:

STENLYCKA sa...

Kram på dig!
Har inte heller varit så flitig med kommentarer den senaste tiden och det beror inte på bloggstrul utan på tiden, som går alldeles för fort för mig.
Vacker skänk tycker det var helt rätt att du måla den vit.
Önskar dig en fin vecka och att marknaden blir lyckad!
kram Raina

Lappeline ♥ sa...

Et kjempe flott skap du har der......veldig flott som hvitt....heldige deg

Ønsker deg en fin uke
Klem til deg

Unknown sa...

Halloj Lena!

Vad fin skänken blev, passar så bra in i ditt vita fina hem.

Ska allt till Kicki en sväng på lördag och hoppas innerligt att inget kommer emellan denna gång ;). Vackert väder lovar dom oxå så bättre kan det nog inte bli.

Ha en bra vecka, kram Ing-Britt

.Malin sa...

Kanonfin skänk!!! =)

Unknown sa...

Inte ska du ha dåligt samvete för att du inte hinner blogga hela tiden. Kul att du har fått ett jobb som du verkar tycka om! Du kan ju vara en "hobbybloggare" bara? Det funkar det också!

Ha det GOTTAST!

Kram

//Ingemar

Margareta sa...

Så underbar din möbel blev i vitt.
Ha inte dåligt samvete för bloggen.....Ibland varken hinner man eller så är tekniken inte på topp...,men det är ju ändå så avkopplande och titta in lite till bloggvänner.

ha det gott!
kram Margareta

Ullis sa...

åh, den är ju jätte snygg i vitt!
Har också problem med bloggen och kan bara kommentera hos några... så tråkigt när det strular...
Ha en fin solig dag!
Ullis

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Så fin skänken blev! Och det var snabbt jobbat :)
Kram
Marie

annika sa...

Du är som en vessla då du byter färg på dina möbler. Jag har enbart tänkt under tiden som du har målat. Klart att du inte hinner blogga på samma sätt som tidigare nu när du arbetar. Det är kul de gånger då du kan. Blogger har ju konstrat här också men jag tog bort "fortsätt vara inloggad". Hoppas att allt gick bra med konfirmation, bal.....mm.
Vi ses på lördag...nån måste ju gå runt och kolla för alla kan ju inte sälja:))))

Kram
annika

Nellie sa...

Inte ska du ha dåligt samvete. Vi som gillar din blogg finns kvar fast det inte kommer inlägg hela tiden. Drar ju bara ut på det roliga lite... :) Jag tycker också att skänken blev fin vit. Jag överväger just nu färgvalet på postskåpet, och svart är fatiskt en kandidat!! Tror att det kommer få ta plats o-om-målat ett tag och "växa till sig" lite. Om jag har möjlighet så ska jag försöka ta mig till Min Skattkammare på lördag. Jag missade det förra gången. Kram

Vita Falkens Lantliv sa...

Kanon fint blev det vitt!!! Tiden rusar så svårt att hinna med bloggen oavsett strul eller ej, tycker jag.

Kram Susanne

Pia sa...

Alla har vi också annat för oss än bloggandet, så ta det lugnt (men jag vet...själv har jag samma problem, har inte tid för inlägg just nu..)

Jag tycker om din vita version! Visst var den otroligt snygg som svart också, men den vita passar bättre i ett vitare hem! ;)

Kramis!
-Pia-

Vita små hjärtan sa...

Hej Gumman Min!
Nu äntligen kan jag kommentera normalt igen! Det tog sin tid innan de fick rätsida på det verkar det som.
Kanonfin i vitt!!!!!
Kraam Agnetha

Anette sa...

Hej Lena
Kolla i din andra blogg o såg madonnorna ,har du såna som jag kan köpa ?
Är intresserad av bysten o kankse en till kommer inte ihåg nr nu ...kanske de va nr10 tror den kosta 119 .
Kram Anette

Jenny sa...

Nästa gång kanske du vill ha den ... orange? ;)
Självklart ska du ha den färg du vill! Irriterande när det inte gått att kommentera som man velat, just nu funkar det bra så jag hoppas det är fixat.

/Jenny

SNOWWHITE-SUSSIE sa...

Gokväll Oj såå fin byrån var kram

nina/nice sa...

Vad fin skänken blev i vitt!
Den är verkligen söt!
Hoppas dagen blev lyckad i går
hos Min skattkammare!
Ha en fin dag!
Kram Nina

Madame Morell sa...

Helt underbar skänk! Jag är också helt borta emellanåt iaf när det gäller att kommentera. Kikar in gör jag ofta hos dig vita Lena.
Ha en bra vecka
Kram Jessika