15 juli 2011

Fredag
Fredag, har varit ledig ett par dagar men nu ligger det nio dagar framförmig med en ledig dag men det gör inget det är så himla kul att jobba fast lite dåligt samvete får jag för barnen, hoppas det inte är alltför varmt och soligt ;o) näedå vi får försöka hinna med lite bad mellan varven ändå.
Hemma står det helt stilla just nu och jag är glad att så många av er andra bloggare säger samma sak, bloggen får gå på lågfart nu under sommaren, dessutom så är det inte bara jobb och familj som tar upp tiden (ni som har mig på FB vet ju redan) mitt i allt har det dykt upp någon, en massa känslor och framtiden får utvisa vad som händer, vet bara att man inte riktigt har samma energi och ork att vara förälskad i denna ålder som i tonåren ;o) helt crazy....


Ha det så fint min vän!
Kram/Lena

16 kommentarer:

Marita sa...

Ja det blir lite si och så med bloggandet under sommaren. Att blogga ska ju bara vara kul, inte någon stressfaktor...tycker jag i alla fall.
Nyförälskad? Härligt och jobbigt! Det tar så mycket energi... Lycka till!
Kram, Marita

annika sa...

Det är ju hur härligt som helst att du får vara förälskad. Absolut att man får energi av det oavsett ålder...fast du är ju fortfarande ung.

Kramkram

tre nyanser av vitt sa...

Hej
Oj vad spännande, förälskad! Härligt! Hmm bloggen ja den får vila emellanåt här oxå...
Ha de gott
Kram Marie

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Åh, så spännande Lena, du låter så glad och lycklig. Blogga får man göra när tiden finns nu på sommaren, som idag när det regnar här.
Ha det gott
Kramar
AnnaMaria

Anonym sa...

Så spännande liv du har nu! Bloggen kan vänta! The Real Life är viktigare! Ha det så bra! Kram Maria

Johanna Stålros sa...

Så det är inte bara växtligheten som spirar, utan även kärleken- så underbart!!!! Njut på du fina, vi finns kvar här;) Kram Johanna

Vitt hus med svarta knutar sa...

Försöker att ha ledigt från jobbet lite emellanåt, men för mig blir det tvärtom, bloggen får lite mer tid än annars för energin till andra saker finns inte...

Vad härligt det låter med att vara förälskad, helt klart är det mysigt att ägna tiden till det=) Ha det gott och njuuuut!

Kram,
Regina

Vita Falkens Lantliv sa...

Mmm så mysigt att vara förälskad:) Jag drar väl på samma gubbe jag men inte så dumt det heller hahaha.

Kramar Susanne

Unknown sa...

Ååå vad härligt att vara nyförälskad, men det tar på krafterna :).
Bloggandet får man ta när tid och lust finns, ska ju inte vara ett måste utan något man gör av glädje. Verkar vara många som drar ner på bloggandet under sommaren, finns ju så mycke nnat man vill hinna.
Ha de så gott, kram Ing-Britt

Med en doft av lavendel sa...

Hej
låter som du har det härligt i ditt liv,det är du väl värd. Och blogga kan man ju gör sen, passa på och njut av sommar, sol o kärleken.
kram Annika

JACQUELINE sa...

I Love your Blog !

Thank you for the amazing photos!

greatings from switzerland
Jacqueline ♡

http://jacquelineswhitehome.blogspot.com

Madame Morell sa...

Wow! Förälskelsen är underbar. Tänk när den kommer så kan man bli buren av den och den ger så mycket energi också! Du orkar! Vad roligt tösabiten.
Kram Jessika

Pockethexan sa...

Jag e en av alla de som e me i din utlottning av boken o hoppas på att ha turen med sig!
Fast jag heter Pockethexan så läser jag även andra typer av böcker men de du har presenterat så varmt på din blogg känner jag inte till därför skulle jag bli väldigt glad om du skulle vilja vara "Gästrecensent" hos mig o berätta om dina böcker som du har här på hö. sidan i bloggen. För det är så inspirerande o sinnerligt att få läsa böcker som betyder mycket för någon o det är ju på det sättet man kan sprida läsglädje, något som kanske inte är lika påfrestande som din glädje du går igenom...<;p
Hoppas att DET slutar lyckligt!

Kramis från en bloggare som njuter av det grådaskiga väder framför datorn o hoppas på svar ifrån dig/Pockethexan själv!

PS;o om du är intresserad har jag en bokring som man kan anmäla sig till om man vill har något nytt att läsa...hur man gör läser man i min hö. kolumn. Trevlig sommar o alla är välkomna att bli Pockethexor, bokringen är öppen för alla!DS

Maritas Maskor sa...

Ibland ska man nog låta bli att kämpa så med allting och bara låta livet komma till en. Det kan vara svårt att släppa taget, men jag tror att man mår bättre om man försöker det då och då :)
Lycka till med nya kärleken!

Millygarden sa...

Samma h'r jobbar och försöker roa barnen så det blir dåligt med blogga!

Vi tar igen det till hösten.
Kram Marina

Angelica Little Corner of Crafts sa...

Nämennämen! :) Vad glad jag blir för din skull! Må, bara må nu!!! Det är du värd, fina du! Kram!!