25 februari 2012

Februari 2012Ja februari 2012 är ingen månad jag kommer att se tillbaka på med glädje, inte nog med hjärtesorgen som kommer sitta som en ond tagg inom mig länge så trodde jag min sista stund var kommen för en dryg vecka sen. På fm satt jag och R i soffan och tittade på tv när jag plötsligt får en sån ond huvudvärk, ena sidan domnade bort och jag kunde inte prata. Min stackars dotter fick ringa ambulans och ja det vart kaos vill jag lova, eller det var först många timmar senare jag blev rädd. Efter en massa prover tagna så visade det sig att jag hade rejäl blodbrist och att de tror det var det som var orsaken till det som hände. Tyvärr var det inte riktigt över där men jag väljer att låta det stanna i familjen och hos de närmsta vännerna tills vi vet vad det är.

En underbar gjutjärnssoffa har fått flytta hem hit, har en plan för den men har inte fått till det riktigt än, hittade den ute på finaste butiken Nice, pläden är köpt på Ullared och kuddarna från Ohlsons tyger.

Tänk om en månad är vi i Danmark, vilka av er ska med?

Ha en finfin dag min vän!
Kram/Lena

19 kommentarer:

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Men Lena, det här var riktigt lessamt. Usch för han som gav dig sån hjärtesorg, det här skulle du ha sluppit. Och jag vet hur rädd din dotter måste ha blivit, hoppas att det "bara" är blodbrist. Nu får du vara riktigt rädd om dig, tyvärr är det nog bara tid som hjälper mot sorgen i hjärtat, det andra finns det nog piller mot. Soffan är så fin, glömde den när jag läste texten.
♥kram till dig vännen
AnnaMaria

Photo by Maria sa...

usch då.. Ta nu hand om DIG, tänk inte på någon annan för nu är du viktigast..

Massor av kramar..
Mia

Anonym sa...

Hejsan Lena!

Jag heter Cristina och bor utanför Borås och är en nörd på lantligt & vitt- inte ovanligt alls nuförtiden..Jag hittade till din blogg idag!Ledsamt att du blivit dålig:(
Hoppas det går över snart.♥
Stress kan ju ge en massa konstiga symtom.. Förresten så länkade jag din blogg på FB!!;)
Så nu blir du väl lite glad!


Krya på dig♥

Unknown sa...

Men vännen då, hur är det med dig!!?
Hoppas verkligen du blivit väl omhändertagen och får bra hjälp.
Förstår att det måste ha varit panikartat för din dotter.
Ta nu väl hand om dig så du är pigg och kry till er efterlängtade resa. Önskar såå att jag hade kunnat följa med men säger som förra ggn kanske vid nästa tillfälle :).
Många kramar Ing-Britt

Pia sa...

När man minst anar...måtte ju ha varit fruktansvärt - särkillt för dottern. Rädslan kommer till en själv först sen, när man "hinner" fundera. Jag hoppas innerligt, att det är övergående, att du har fått liga nog...

Hjärtevarma kramar till dig!
-Pia-

Blåbärs och smultronstället sa...

Hoppas verkligen att du mår bättre nu, Lena!
Ta hand om dig och kärleken kommer tillbaks ska du se:-)
Så romantsikt med soffan!
Jag och Lotta ska med på resan, jag ska bara operera foten på månd och hoppas att jag orkar följa med...
Kram Susanne

Nellie sa...

Blir så ledsen över att höra om din ohälsa!!! Hoppas att allt snart blir bra igen! Skönt att du har resan att se fram emot. Hade så gärna följt med denna gång också!!!Men min efterbehandling efter operationen ger mig tyvärr lite besvär. Så jag vågar inte åka buss så långt. Har tjatat fram o tillbaka på gubben om mitt ev åksnde eller ej. Ena veckan mår jag "-faktisk jättebra ju" och ska ringa o kolla plats. Andra veckan har jag flera yrsel o illamåendeattacker och förbannar allt. Nu har min gubbe tröttnat på tjatet om Dmk, slagit spiken i kistan o bokat en solresa; avresa 25 mars!!!! Men om jag hoppar av bussen i Gtbg så hinner jag kanske till Landvetter... :)???? Största kramen till dig vännen!

Nyanser av vitt sa...

Men Lena vad hemskt. Hoppas att det "bara" är blodbrist och inget annat obehagligt.
Sköt om dig
Kram Agneta

Anonym sa...

Tråkigt me allt Lena! Du får tänka att du blir starkare av det hela!! Super fin bänk!! Får man fråga va den kosta? Kram å ta hand om dig! / Lisa Elses bod

Unknown sa...

Förstår att du blev rädd!......... och R!! Tur att hon "har skinn på näsan"! Håller alla tummar för att det fixar sig med blodvärdesförbättring! Rött vin lär vara bra!
Önskar er en fin Helg!
Kram!
/Ingemar

Rosa i huset i vitt sa...

Låter otäckt,,klart man blir rädd,hoppas du blir bättre snart.

Kram Rosa

Anonym sa...

Men vad du varit med om mycket! Hoppas verkligen att det inte är något allvarligare än blodbrist så att du snart är pigg igen! Det kanske vänder nu, all otur du haft i och med resan till Danmark! Skönt att ha det att se fram emot! Krya på dig och massor med kramar Maria

Ewa sa...

Sänder en stoooor varm kram till Dej
Ewa

Vitt hus med svarta knutar sa...

Hoppas att du snart kommer att må bättre med både det ena och det andra...jag tar det som ett litet "friskhetstecken" att du ser fram emot Danmarksresan...jodå jag ska med också...

Soffan är underbar! Ska den stå på din balkong som du alltid inreder så vackert?

Många styrkekramar till dig!
Regina

Mormors gård sa...

Ibland blir det bara för mycket på en gång... Nu hoppas jag innerligt att du kryar på dig, det mesta brukar ordna sig till slut!

Kram, Jessica

Vita små hjärtan sa...

Fniss.....ja jag ska ju med. Ska ju sova bredvid dig!!
Kram Kram

Anonym sa...

Krya på dig!/Susanne

Anonym sa...

Ta hand om Dig! Hoppas att vårsolen muntrar upp Dig lite. Tittar ofta in för att kolla dina fina madonnor - en vacker dag beställer jag nog en :-)
Vårkramar Agneta

Inka sa...

Hej, Lena!

Ser i din önskelista att du är ute efter en järnsäng i barnmodell. Jag har en. Den är engelsk och skiftet mellan 1700- och 1800-talet. Intresserad?


Kram Inka