6 januari 2013

Året som gick.....2012


Ja vilket år för drygt ett år sedan såg jag fram mot detta år 2012, hade träffat den stora kärleken och såg fram mot att möta livet tillsammans med honom, så blev det inte, han var bara ett stort skämt hela han, det många av er inte vet, ni som följer mig på FB vet att detta var inte det enda tråkiga som hände....veckan efter att han svek rasade jag plöstligt ihop det blev ambulansfärd och efter div utredningar, röntgen osv så hittade de "något" i mitt i huvud och jag kan säga att de kommande tre månaderna var nåt av de tuffaste i mitt liv. Har sällan känt mig så liten och ensam som då, jag fyllde i vita arkivet, skrev testamente,skrev div avskedsbrev, löste allt runt barnen om jag skulle få ett negativt besked, när beskedet sen kom att det inte var elakartat så var det en enorm lättnad och de som fanns där som mest var mina älskade barn, min älskade syster och vännerna Susanne W och Agnetha J, ni kommer alltid ha en stor plats i mitt hjärta.
I maj fick jag plötsligt chansen att fundera på en ny yrkesväg och drömmen om att få köra lastbil kunde plötsligt bli möjlig, drömmen jag hade glömt bort eftersom den låg 20 år tillbaka i tiden kunde plötsligt uppfyllas och i juni började jag den utbildningen. Eftersom jag varit tvungen att både jobba deltid och plugga på heltid har jag försummat både familj och vänner under tiden, jag är ledsen för det men nu är det över, Jag har klarat teorin för lastbil, teorin för släpet, uppkörningen för lastbilen, uppkörningen för släpet, ADR, (YKB 140 tim) och truckutbildningen och nu är det några veckors praktik som väntar i januari. Har fått många nya underbara vänner i och med denna utbildning, vänner som jag hoppas få finnas för resten av livet.
Så i september korsades mina och Ms vägar, jag var inte alls intresserad eller redo för en ny relation egentligen och den relationen fick också ett slut, önskar att jag kunde fått slippa vissa av årets erfareneheter men nu har jag dem och får göra det bästa av att jag har dem med mig i min livsryggsäck.
Jag och barnen klarade även detta år, de har dragit ett stort lass här hemma, vi pratade mycket om det innan jag hoppade på utbildningen, att det skulle bli tufft och de är mina hjältar, jag älskar er!
Drömmar har jag såklart inför 2013 och det är att få ett jobb, att få lite mer tid med familjen, få utvecklas.....vad som väntar är min älskade sons student, äldsta dottern planerar att flytta hemifrån, jag ska till Danmark i maj och jag hoppas att hela familjen ska få komma iväg på en semseter tillsammans...

Tack för de snälla orden om kuddarna, nu blir det inga mer kuddar, de tar tid att göra och nu kommer det vara fullt upp med jobb, praktik mm tack ni som beställt!

Jag önskar dig min vän ett riktigt gott nytt 2013!
Kram/Lena

14 kommentarer:

Solstrimmor sa...

Vilken resa du gjort... på bara ett år?? Du är en stark och modig kvinna, jag blir så rörd över hur du klarat upp alla "situationer". Svek är det värsta (förutom sjukdom) som kan drabba en människa. Önskar dej ett fint 2013, fyllt med glädje!

Kramar Eva-Mari

Hannis sa...

Ibland blir livet så hårt att man nästan blir galen.
Du har kämpat!
Och jag är övertygad om att 2013 kommer att vara fyllt av medvind för dig!

Kram Hannis

mitt hjärtas fröjd å glädje sa...

Oj då jag hoppas verkligen detta året blir bättre för dig och att dina drömmar blir uppfyllda, det är du verkligen värd.
Kram Jennie

Angelica Little Corner of Crafts sa...

Det bästa av år önskar jag dig 2013! Det är du värd!!!!
Stor stor kram till dig!!!

annika sa...

Vilket tufft år du/ni har haft! Skönt att det är över. Svekfulla människor finns det tyvärr några men de får vi hoppas inte passerar din väg en gång till.Nej nu kan det bara bli bättre. Du är stark och modig Lena och det beundrar jag dig för.

Kram kram
annika

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Vilka smällar du har åkt på, jag är imponerad att du klarat det så bra. Och ditt beslut med lastbilskortet var toppen, du är superduktig. Och 2013 kommer bli ett bra år för dig och dina underbara barn.
Kramar
AnnaMaria

Jenny sa...

Vilket tufft år du haft, du har verkligen gjort en jättebragd som fixat allt detta. Hoppas att 2013 verkligen blir ditt år, ditt och dina käras.

Kram,
Jenny

Rosenhäxan sa...

Hej . Blev väldigt rörd över ditt inlägg. Livet består av så många prövningar. Vill verkligen önska dej ett underbart 2013 fullt av lycka och kärlek.
Kram Gittan

Rosa i huset i vitt sa...

Önskar dig ett bra nytt år
kram Rosa

Vitt hus med svarta knutar sa...

Du har verkligen haft ett händelserikt år med både motgångar och framgångar. Jag tycker du har varit så stark och tuff som klarat din utbildning...hatten av! Önskar att 2013 kommer att bli ditt år!

Ha det gott!
Kram,
Regina

Photo by Maria sa...

Ett år med både glädje och sorg ligger bakom, nu ett nytt oskrivet som skall fyllas.. Hoppas och tror att det blir med mest glädje..

Kram Mia

Vita små hjärtan sa...

Ja du, det var det året! Men nu är det ett nytt! Med mycke glädje och mys! Eller hur???
Ha en fin helg.
Kram Agnetha

OlgaA sa...

Oj, det var tungt att läsa genom... Och skönt på samma tid... Att du orkade, hittade krafter med hjälp av barnen och vänner... Bytte yrket mitt i allt! Jaaa, du... Inte många har jag sett i mitt liv som kunde jämföras med allt jag varit med om, men du tar första priset... Du är en Underbar Människa och jag hoppas att vi kan ses en gång i verkliga livet.. ;)

Kör försiktigt! :D

kram/Olg@

Boutique Nytt & Nött♥ sa...

Hej vännen
Sitter med tårar i ögonen
Önskar dig ett helt nytt 2013
Med glädje & bara roliga saker
Ska bli sååå kul att träffa dig i Maj
Kramisar
Sus