1 februari 2013

Det våras


Ljuset, visst är det härligare att det blir allt ljusare och ljusare det ger energi och dagar som denna när solen skiner, det ger mig vårkänslor, nu är vi inne i sista vintermånaden, jag struntar i att det mycket väl kan vara snö hela mars då är det vår, det bara är så ;o)


Flyttat om och runt lite här hemma, var hos en av de goaste vännerna som finns i veckan, Agnetha och oj så mycket inspiration jag hade med mig hem från henne, hon har det så himla fint och hennes vackra skåp i köket skulle jag kunna dö för ;o) Lite förändingar i min hörna i vardagsrummet har det fått bli, baxade in korgstolen från balkongen och jag vill lova att alla älskar att sitta där och njuta. I morgon ska jag och Agnetha ta en liten loppisrunda, så skönt att ha tid för det igen ;o)

 
Dessa underbara skor fick jag fatt i på tradera, det är sällan jag hittar nåt på tradera och inte heller så ofta jag är inne där heller så det kanske inte är så konstigt ;o)
 
Februari är ingen favvomånad, som barn älskade jag den månaden, då var det snö och jag fyllde år, sen vet ni hur det blir man bryr sig inte om det så mycket och det var jag nog inne på först i år också men det är fjärde gången i livet jag fyller jämt, 40 år, har av nån anledning sett fram mot att slippa 30... så alla ni, mina vänner och släkt som vill komma och fika och få lite tårta så har jag öppet hus här hemma lördag 23/2 mellan klockan 13-18, Välkomna! (Vill ni ha tag i mig, maila mig på ettvitarehem@gmail.com)
 
Önskar er en riktigt fin helg!
Kram/Lena

14 kommentarer:

Hanna sa...

ja ljuset är underbart.
Ha en bra fredagskväll.
kram
Hanna

hemma hos lilla mej sa...

Bara så skönt med ljuset.Härliga bilder.Ha en mysig kväll.Kramar Rita ♥

Sirpa sa...

SOLEN och ljuset sååå skönt! Har en mysig fredag kväll!
Kram Sirpa

STENLYCKA sa...

Vilka vackra små skor du hittade på tradera, jag tittar in där ibland men precis som du så är det inte så ofta jag hittar något.
Visst är det härligt att vi har kommit in i februari och det blir ljusare och längre dagar.
Hoppas du får en härlig födelsedag den 23 och att många vänner kommer och firar din dag!
Önskar dig en underbar helg, jag och min man skall faktiskt på födelsedagskalas i dag, snart åka vi till Göteborg till ett syskonbarn som fyller ett år.
Kramar
Raina

Emmas vita drömmar ♥ sa...

Kikar in för att önska dig en härlig lördag!

Kram kram

Rosa i huset i vitt sa...

Härligt att det blir ljusare nu
ha en bra helg
kram Rosa

Anki sa...

Detsamma till dig!
Gillar din hörna där, mysigt:)

Kramen!

LOPPISLIV sa...

Visst är det härligt nu när dagarna blir ljusare och därmed känns längre, man blir så mycket piggare!! söta små skor du fyndat!! Ha nu en fin födelsedag, den 23:e. Kraaam Paula

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Såg att du hade hälsat på hos Agnetha, så roligt och få gå runt och titta på allt i huset. Jättefint med korgstolen du ställt in och underbara skor.
Ha det gott
Kramar
AnnaMaria

Vita Falkens Lantliv sa...

Jag tycker du har det så mysigt och fint du med :) Skorna var så charmiga!

Kram Susanne

Anki sa...

Ha en fin vecka du med vännen!
Goa kramen!

MiaMaria sa...

Hej Lena!
Hopas helgen varit bra.
Visst är det underbart att gå mot ljusare tider;)

OlgaA sa...

Jag väljer tänka precis så - våren är snart framme! :)

Ha det så fint, Lena!

kramar/Olg@

Boutique Nytt & Nött♥ sa...

Hej vännen
Håller fullt med dig Även om det kommer snö i Mars så varar det inte så länge. I Söndags när det var strålande hade vi ljust till tjugo i sex Underbart...
Härligt & komma hem till någon & få en massa energi att fixa hemma.
Önskar dig en fin vecka
Kramis
Sus