30 mars 2013

Badrum och vinnare!
När man bor i hyresrätt får man lov att acceptera vissa delar som som de är som tex badrum och jag kan säga att det är allt andra än vackra väggar i badrummet, det var en fuktskada i huset på 90-talet och de satte som stora plattor på vissa delar av väggen med luftspalter och dessa kan man inte spika eller skruva i de är verkligen helt stumma.....Bidé, vem i hela friden kom på den och till vilken nytta? Mina tjejer har badat Barbiedockor i den när de var i den åldern i övrigt används den aldrig, den tar bara onödig plats.Det sitter väv på vissa väggar och den har jag målat vit, på en av fulväggarna har jag satt upp ett väggcitat och det är en utmaning att få till mysfaktor här inne, men jag gillar utmaningar ;o)Så nu har ni fått se mitt badrum också.

Vinnare i min lilla utlottning blev http://rosahusetivitt.blogspot.se/ , jättegrattis maila mig din adress på ettvitarehem@gmail.com så kommer ett litet paket ;o)

Hoppas ni har en härlig påskhelg!
Själv jobbar jag på gruppboendet hela helgen vilket är jättemysigt, skönt att jobba igen efter klämskadan i handen. Tack för alla kommentarer om vår lilla Molle de värmer, jag undrar vart de andra fyra valparna hamnade, de har inte reggats i JBV så de är lite svåra att spåra.....
Kram/Lena

12 kommentarer:

Anneli Wahlstedt sa...

Du skulle kunna fylla bidén med något vackert - stenar eller blommor t ex :-) Ha en glad påsk!

Hannis sa...

Tycker du har lyckats bra!
Ser fint ut!

Jag vet hur det är med hyresrätt...
Jag målar om hej vilt ändå, det är ju ändå jag som ska bo där=))

Lilla söta Molle.
Vilken tur att hamnade hos er till slut!

Kram Hannis

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Grattis till din vinnare. Så ljust och fint du har i badrummet, jättefint med förhängena till badkaret. Vi har också en bidé i badrummet, när vi hade hund drack han alltid vatten där. Nu är den bara ivägen.
Ha en fin påskdag
Kramar
AnnaMaria

Vitt hus med svarta knutar sa...

Du har verkligen lyckats skapa ett mysigt och stämningsfullt badrum!! Grattis till vinnaren i din utlottning!

Ha en fin fortsättning på påskhelgen!
Kram,
Regina

Unknown sa...

Hej vännen!
Jag tycker du har lyckats bra med att få ett mysigt badrum.
Ha en fortsatt bra påsk.
Kram Ing-Britt

Rosa i huset i vitt sa...

Vilken fint badrum du har..vad kul att jag vann, har skickat dig adressen.
ha en fortsatt bra helg
kram Rosa

Fru Lagom sa...

Tycker du fått till det fint i badrummet.
Vi brukade tvätta håret i bidén när den fortfarande fanns kvar i mitt barndomshem (den är borta nu), den är smidig att huka över när man bara ska tvätta håret men inte duscha. Rätt bra när man färgar håret också, vare sej man gör det själv eller får hjälp av syster/mamma osv.

Ha det fint!

susanne sa...

Men jag tycker allt att du har lyckats mysa till det rätt bra! Mycket bättre än mitt.../Susanne

Unknown sa...

Vilken härlig blogg du har. Bor också i hyresrätt och det där med badrummet känner jag till. Det är svårt att få till mysfaktor, verkligen en utmaning.
Kram
Lena, min blogg heter lantligtistaden finns på blogger om du vill kika in där

Sirpa sa...

Vad fint badrum du har, mysigt och ljust!
Grattis till vinnaren!
Hoppas din påsk var bra och önskar dig en fin vecka!
Kram Sirpa♥

Jenny sa...

Jag tycker att du har lyckats jättebra med badrummet! Ja, vad gör man med en bidé ... Kanske en liten fontän med fina stenar, hi hi.

Kram,
Jenny

Susanne sa...

Så kul att hitta detta inlägget eftersom jag och min man för bara några minuter sedan satt och diskuterade just "fenomenet" att bor man i hyreslägenhet gör man inget åt väggar, golv mm. Vi tycker båda att även om man inte får tillbaka vad man lagt ut i pengar vid en ev flytt är det värt att lägga ner tid, energi och lite pengar för att få det som man vill ha det.