18 juni 2013

Deppar


 
Ibland går inte allt enligt planerna, skrev ju i förra inlägget att jag ramlat och gjort illa handen, när 10 dagar gått tog de bort gipsskenan och jag hade väldans ont trots att jag inte skulle ha det och jag har en båtbensfraktur, den missades på första röntgen vilket är vanligt då den är svår att se vid svullnad, men mindre kul skulle räkna med 12 veckors läktid om de slipper operera....Jag känner mig rejält vingklippt, avskyr att bara vara hemma, jag vill verkligen jobba, avskyr att höra orden "vad skönt att få vara ledig" för det är det verkligen inte eller "var glad att det inte var högerhanden" prova att sätta på er behån med en hand, prova att brodera med en hand, prova att diska med en hand osv det  är inget kul så just nu känns mycket mindre kul och ja jag vet att andra har det värre än så här men jag är här och nu. Jag kan heller inte träna som jag vill så just nu är det promenader som gäller minst en mil om dagen och i söndags gick jag och älskade sonen en etapp av Bergslagsleden, min fina son som tog studenten och var så fin!
Jag önskar er alla en riktigt härlig vecka och att solen skiner på er under midsommar!
Kram/Lena

6 kommentarer:

Rosa i huset i vitt sa...

Det är så sant ..inget fungerar bra även om det inte var högerhanden ..förstår mycket väl att man blir deppad då...ha det så bra du kan
kram Rosa

Hannis sa...

Förstår att det blir tungt.
Och oavsett hur tungt andra har det så måste man ibland få ösa ur sig lite.

Hoppas att du får njuta av många,fina, långa promenader i alla fall!
Kram Hannis

Nellie sa...

Så tråkigt för dig! Hoppas att du får en fin sommar iallafall. Låter besvärligt att klara sig med en hand hela tiden. Jag har börjat min semester denna vecka och första veckan ägnar jag åt lite stök o bök lite överallt här hemma. Jag har en plan med det mesta men det ser nog lite virrigt ut för de utomstående :)! Trevlig midsommar!

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Aj,aj,aj... Det var inte bra.
Förstår mycket väl att det är svårt att vara enarmad, när man ska göra något.
Hoppas det går fort med läkningen
En Trevlig Midsommar önskar jag dig!
Kram
Marie

mitt hjärtas fröjd å glädje sa...

Nä men stackars dig!
Jag vet..jag har varit sjukskriven för utbrändhet. Jag verkligen ogillar folk som säger att " åh så skönt att vara hemma och ha det skönt" Jag svarade till slut att det hade jag oxå tyckt hade varit himla kul.. att få vara hemma och vara frisk. Det hade jag önskat mig.. De brukar bli rätt tysta då.
Krya på dig nu och kanske kommer du på lite sysselsättning som funkar med en arm.. har tyvärr inga bra tips:)
Kram Jennie

STENLYCKA sa...

Midsommarkramar till dig härliga bloggvän!
Raina