13 december 2013

Årets gottebord


Årets gottebord är fixat sedan några veckor tillbaka och som vanligt är det äldsta dottern som fått fria händer att fixa det och sen går jag och småändrar lite ;o), det nallas förhållandevis lite från detta, en del av godsakerna har hängt med några år och de låts bli, sen är det en del av det som äts upp efter jul ;o)Igår var det ett liten reportageteam här och fotade inför ett ev julrepotage i någon tidning till nästa år, har fått frågan vid ett par tillfällen innan om jag velat vara med i inredningsrepotage men tackat nej men nu tackade vi ja och det blir också det enda ;o)Tänk att vi är framme vid lucia, bara nio dagar kvar, i år har jag jobbat lite för mycket tror jag för tiden har gått lite för fort, är dock i stort sett klar med julklapparna men jag har inte riktigt hunnit stanna upp och njuta.Jag jobbar nu fem nätter på sex dygn, sen har jag bara ett eftermiddagspass kvar innan det väntar fem dagars ledighet, kommer jobba natt mellan juldag och annandag, det är fördelen som timmis att jag slipper jobba jul, kvällen innan julafton och själva julafton är verkligen heliga för mig sen kan jag jobba :o)
Önskar dig min vän en riktigt fin lucia och en härlig helg!
Kram/Lena

6 kommentarer:

mamma lycklig sa...

Åhhh så mycket gott, blir så sugen fast jag får inte åta godis har varit duktigt har nästan inte ätit något godis sedan den 25:e juli. Syndat endast två gånger.
Hoppas att du får en riktigt fin jul när du jobbat klart. Kram kram Nettan

Vitt hus med svarta knutar sa...

Vilket fantastiskt gottebord!! Jag skulle ha svårt att hålla fingrarna borta, är en riktig gottegris. Grattis till reportaget, kul att du äntligen tackade ja, du har så mycket fint att visa. Ha en riktigt fin Luciadag!
Kram,
Regina

Nellie sa...

Mysigt! Har börjat mitt nya liv med träning och diet, så julgodis kommer jag vara sparsam med i år. Är ändå mest jag som äter det sedan ändå ;) Fast det ser så mysigt ut på ditt gottebord. Hoppas att ni får en fin jul! Kram

susanne sa...

Å så gott det ser ut. Skulle aldrig kunna ha något liknande - barnen och jag skulle äta upp det i ett nafs! ;) Susanne

Vita Falkens Lantliv sa...

Kikar in och önskar dig en riktigt GOD JUL och GOTT NYTT ÅR!

Kramar Susanne

Hanna sa...

En riktigt God Jul!
Kram
Hanna