27 september 2009

Dåligt med loppisfynd......

...vart det igår trots att vi var på fem garageloppisar varav vid den första var det inte en levande själ, undrar varför man annonserar och sen inte är där. Jag hittade en kälke till min lycka vid en av de andra loppisarna. Stod för några veckor sen och fingrade på en på den trevliga garageloppisen vi var på då men kände att näe vad ska jag göra med den. Kom sen hem och såg bilder från mässan där nån fotat ett arrangemang med en kälke med julklappar på och åh vad jag ångrade att jag inte köpte kälken men igår fann jag denna julröda kälken som inte längre ska behöva fara ner för backarna med barn sittandes på utan får ta det lungt vid vår gran istället ;o)


En liten ängel hittade jag också, tycker den ser bister ut här på bilden vilket vi inte upplever honom som där han hänger i vardagsrumsfönstret.Icca och Moa hittade lite filmer och en väska så helt lottlösa vart vi inte men hade såklart hoppats på flera roliga fynd, jaja det är en helg med loppisar nästa helg också ;o)
Här sveper höststormarna genom träden och det är massor av gula löv på marken nu, så fort det gått sista veckan.....ska snart väcka Ronja så ska vi åka iväg och köra ett pass på gymmet innan jag ska dra igång och måla lite saker här, i morgon ska jag besiktiga bilen (något av det värsta jag vet) och jag hoppas att det inte är några större fel på den, min kära lilla bil....
Ha en fin söndag!
Kramis/LenaS

15 kommentarer:

Hannis sa...

Vad du fyndar!
Verkar finnas ett stort loppisutbud i dina trakter.

Kälken är söt!

Kram Hannis

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Den kälken blir jag avundsjuk på, precis en sån letar jag efter. Lyckost dig som hittat en, den kommer och bli så fin vid din gran. Men du var ju på många loppisar, jag var på en igår. Kom hem med lite armeringsjärn!
Ha en skön söndag
Kramar
AnnaMaria

Hanna sa...

Så söt kälke.
Hanna

Titti sa...

Hje
Vilka fynd du har gjort. Som sagt, en kälke vore inte fel att ha. Ha en skön söndag. Kram

Huset vid ån sa...

Vilken fin kälke....Den är som gjord för att ha vid granen! Lycka till med bilen....Kram Therese

Marita sa...

en sån kälke köpte jag för några veckor sedan på loppis som också är röd! funderar på att måla den vit, men jag har inte bestämt mig ännu.
kram, Marita

annika sa...

Kul med kälken. Tror att vi har en träfärgad på vinden. Bra idé att nog plocka ner den nu i höst.
annika

Jessica sa...

Vilken söt kälke

Lauras gård sa...

En sådan söt kälke! Jag hade en sådan då jag var liten hemma i Örebro. Jag skulle vilja ha en och ställa bredvid trappan på vintern. Den kommer bli jätte fin med julklappar på vid granen! Kram Stina

Lilla hjärtat sa...

Vilken fin kälke. Ser den framför mig pyntad och fin till jul....
Kram A-k

ELIN´S SHABBY ROMANTIC sa...

Vilken urgullig kälke! Fynd gjorde du verkligen! Lycka till med besiktningen! Håller tummarna!

Många kramar Elin

Jenny sa...

Hej Lena!
Åh vilken fin kälke du fick tag på! Kommer passa jättebra vid julgranen!

Besiktiga bilen tycker jag inte heller är roligt..försöker alltid få min sambo att göra det istället för mig men han säger bara "det är din bil"...:(

Ha en bra vecka,

Kramis Jenny

hemma hos lilla mej sa...

Vilken unerbar kälke.Kan se den framför mej pyntad och klar till jul.vad mysigt.Ha en bra start på den nya veckan kramizar ~~~~~RITA~~~~~.

Vita små hjärtan sa...

Hej vännen!
Å vad fin, jag vill också ha en kälke!!!!
Ha en bra dag! Jag börjar jobba kl två!
Kram på dig/Agnetha

Titti sa...

Hej
Nej inget mått ännu. Så nu är jag inte glad. Men men vi får se vad som händer. Ha en fortsatt bra dag. Kram