6 oktober 2009

Gårdagen tillbringade jag större delen av tillsammans med min underbart fina mormor, åkte till henne när jag lämnat Moa vid skolan och hade en fin dag med en massa "tjejsnack", god mat och ja, jag är bara så glad att hon är just min lilla goa mormor.


På väg hem från mormor så passerar jag en liten butik som heter Lilla Butiken och jag har innan sett att de säljer saker från tillverkare vi gillar men då har mina barn velat hem så har vi inte stannat men idag passade det så bra att jag hade inga barn med och de hade öppet så jag stannade och åh så mycket fint de hade! Blir nog snart en tur dit igen de hade en ljuskrona som jag inte riktigt kan släppa ur tankarna, men denna söta ljuslykta och hjärtat fick följa med hem idag, de kommer från "Miljögården".
Denna Lilla Butiken ligger i Kävesta, Norrköpingsvägen ut mot Sköllersta så får man denna butik på vänster sida precis efter Statoil-macken. Tyvärr har de ingen hemsida eller blogg än men det är på G sa hon som jobbade där.
Ha det fint min vän!
Kramis/LenaS
P.S. Glöm inte min lilla utlottning.....


18 kommentarer:

Hannis sa...

Mysigt med en dag med mormor!

Kul med en ny butik!
Vi får väl se då om du åker tillbaka och köper ljuskronan=))

Kram Hannis

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Alltid kul och hitta nya butiker. Både lyktan och lilla hjärtat är jättegulliga. Tror det har kommit mycket nytt fint från Miljögården. Så roligt och ha en mormor som gillar prat och god mat.
Stor kram
AnnaMaria

hemma hos lilla mej sa...

Vad skoj med ny butik.Vilken gullig lykta och hjärtanet.Vi får väl vänta åh se om du åker tillbaka och köper den fina ljuskronan.Mysigt att vara med mormor och prata och fika ,mysigt.Ha en skön kväll kramizar ~~~~RITA~~~~~.

Anneli Wahlstedt sa...

Hej vännen !

Vad underbart att få vara en dag med sin mormor ! Ljuslyktan är jättefin och precis ett sånt hjärta har jag också köpt.. på Entré.. :-)


Ha det gott, kramis från Anneli W

Lauras gård sa...

Det verkar vara en mysig butik! Synd att man inte bor kvar i Örebro... Härligt att du har din mormor! Min gick bort för många år sedan och jag tänker ofta på henne och saknar henne. Kram Stina

Anna-Lena sa...

Hej Lena!

VAd mysigt att få en sådan dag tillsammans med mormor! Man hinner ju prata mer när man är på tumanhand. Jag borde försöka komma i väg själv en sväng till min mormor med. Vilka fina saker du handlade i butiken. Jag gillar Miljögårdens produkter och priser!

Hoppas att du får en fortsatt skön vecka!

Kram Anna-Lena♥

Livet på Berget sa...

Så mysigt att vara med mormor. Jätte fina saker du köpt. Tycker du ska köpa ljuskronan, när de väl fastnar så brukar det innebära att det är rätt.
Må gott!
Kram
/Sara

Anki sa...

Åh vad härligt att mysa med mormor!
Min mormor gick bort redan när jag var 20 så det är många år sen!
Fina saker du köpte på den butiken, verkar vara ett fint ställe! Det måste jag skriva upp!

Kramis Anki

Huset vid ån sa...

Vad mysigt du haft med mormor....Vad kul att få ha mormor i livet! Jag saknar min jättemycket! Lilla Butiken har jag varit vid flera gånger o dom har ju jättemycket fint! Kramis Therese

Livet på Vestergård sa...

Vad roligt det är att hitta nya bloggar! Vilken trevlig dag du måste haft med din mormor. Jag har också glädjen att få ha min mormor kvar och det är så roligt att åka dit, sitta och prata o dricka kaffe :o) Ha en bra dag!

me and alice sa...

Hej Lena!
Åh vad mysigt det lät att du varit med din mormor. Jag hade också så nära kontakt med både min mamma och mormor!!! Tyvärr finns ingen av dom längre och just i dag är det 15 år sedan min mamma gick bort....
Vilken gullig liten butik du hittat. Mysigt när man får gå själv och strosa så där ibland...
Berättade för Alice att vi ska köpa kexchoklad och frysa den. Hon tittade på mig med en underlig blick.... *fniss*
kram Susanne

Titti sa...

Vilket fint hjärta. & vad mysigt med en dag med mormor. Jag har varken farmor, mormor , morfar eller farfar kvar i livet.Kram!

Gårdsromantik sa...

Vilken lycka att kunna umgås med sin mormor!
Läste om det där med fryst kexchoklad - lät som något för mig:-)

Nu skall jag kika på din fina tävling.

Kram Maud

Unknown sa...

Vackra bilder. Tänk så mkt inspiration det finns här i blogg världen, som en enda stor super fin inredningstidning!Det är så skoj att blogga men i bland känns det stressigt också jag är nog en sån där blogg beroende...hihi men jag brukar dock mest tassa runt hos alla och faktiskt inte kommentera så ofta... vilken tråkmåns jag är va! Jag har ju redan bloggat i fyra år nu....oopppsss, detta är min tredje blogg och jag tycker fortfarande lika mkt om det. Kram Petra

Anki sa...

Vad gullig du är som vill vara med i min tävling!
Lycka till!

Kramis Anki!

Vita små hjärtan sa...

Va kul med nya butiker här i trakterna. Dit måste jag nog kolla in när jag är till stan!
Kram o ha en fin dag! /Agnetha

me and alice sa...

TAck för omtanken Lena!!♥♥♥
kram Susanne

AkH sa...

Vilka fina saker du köpt i denna fina butik. Vad mysigt med en mormor att kunna småprata och ha det trevligt tillsammans med.
Ha en fortsatt bra vecka!
Anna-Karin
livetharochnu-akh