2 december 2009


Åh vad vore julen utan hyacinter? Tål dem absolut inte och medicinerar för fullt nu för att kunna ha dem men det är ju självalt ;o) men de luktar så gott, så juligt....

Igår fick lilla M vara hemma för hon har ögoninflammation så gick vi ut i skogen och bara följde stig efter stig, hon valde, vilket underbart äventyr det är att utforska skogen tillsammans med henne och plötsligt ropade hon till av glädje, "mamma, mamma titta en sån god svamp" och visst hade hon funnit en kantarell, fick steka den åt henne senare på dagen ;o) Idag är det plötsligt 10 grader kallare än igår och solen tittar fram, två dagar i rad med sol känns underbart.
I morgon är det då dags för begravning, det är första begravningen för tre av barnen så det har varit mycket förberedande prat, men jag är övertygad om att det blir ett fint avslut och det är bara de närmaste som är med så dte blir ingen stor begravning.
Sen måste jag säga SUPERTACK för alla fina ord efter att jag hade turen att få vinna den vackra kandelabern, vet att det var många som var med och hoppades att få vinna och jag hoppas att ni alla nån gång får vinna.
Jag kommer snart starta upp ett nytt lotteri här inne, hade tänkt lotta ut ett par madonnor men mina formar är på vift, hoppas verkligen de snart hittar fram, har handlat från England, det är första gången jag gör det men tycker det tar tid, har handlat massor från USA och aldrig har det tagit sån här tid. Så, så fort de dyker upp startar jag ett lotteri här inne annars får jag hitta på nåt annat för det är så kul att få ge bort små pressenter ;o)
Ha en underdag min vän och jag hoppas att alla får lite vacker sol idag!
Kramis/LenaS

14 kommentarer:

Vita små hjärtan sa...

Hej vännen!
Så mysigt med skogspromenad, man kan ju hitta allt möjligt bra-ha...
Begravning är aldrig kul. Ska tänka på dig!
Många kramar Agnetha

Hannis sa...

En kantarell nu?!
Nu blev jag sugen på gräddstuvade kantareller=))

Lycka till med avskedet i morgon!
Hoppas att allt går bra.
Kram Hannis


Ps. Vilken turgumma du är med den fina vinsten.
Stort grattis!!!

hemma hos lilla mej sa...

Vad gott med mysig promenad i skogen.Där kan man hitta mycket bra att h saker.Lycka till med avskedet i morron ska tänka på dej,Ha en skön kväll kramizar Rita.

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Synd att du inte tål Hyacinter, men dom vita doftar minst. Men det är fint, jag ska köpa två till helgen. Nu har nog kantarellerna frusit, fast jag har hört arbetskamrater som plockat en hel del. Här var minus 9 grader idag. Hoppas du får hem din fina vinst snart så du kan göra extra julfint.
Stor kram
AnnaMaria

Livet på Berget sa...

Hej
Så underbart att vara hemma och vara ute i skogen! Men att hon hittade en kantarell, häftigt! Ja visst är det kul att ge presenter! Hoppas det går bra imorgon på begravningen.
Kram
/Sara

Jenny sa...

Hej Lena!
Vad mysigt med skogspromenad! Din M är en riktig sötnos, kul att hon hittade en kantarell:)

Hoppas det går bra på begravningen imorgon,

Stor kram,

Jenny

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Godmorgon Lena. Nej hon har ingen webb-butik, har tjatat på henne, men hon säger snart... Du kan maila henne på chic-romantiq@telia.com
Tänker på dig idag på din tunga dag
Goa kramen
AnnaMaria

hagagården sa...

Men grattis till din fina ljustake!!!
Jag det luktar underbart av dessa hyasinter.
kram o ha en go dag.
ninni

My Lovely Things sa...

Åh vann du kandelabern. Jag har en sån med i mässing..Gillar den så..

Du, jag tål inte heller hyacinter,Här medicineras för fullt med!!Det är det värt!!

Ska tänka på dig på din tunga dag..
Styre kramar Anna

LillaFlisan sa...

Vilken sötnos! och med herr kantarell och allt!

Hoppas ögoninflammationen är borta nu. det är ju så obhagligt med allt kliande!


Så spännande det låter med utlottning....
Kram

Flisan

SNOWWHITE-SUSSIE sa...

hallå lena!! grattis till din underbara kandelaber.. oj kantareller nu ja såg utslagen videung förra veckan.. tänker på dig m begravningen de är alltid tungt.. massa kramar till dig sussie

Lauras gård sa...

Tack snälla söta du för vinsten! Den kom med posten i går. Jag blev så himla glad!

Vilken söt tjej du har! Tänk att hitta svamp i skogen i december. Naturen har väl helt tappat orienteringen då det är så milt ute.

Hoppas det blir bra på begravningen. Det är ju väldigt jobbigt under själva akten, men brukar kännas skönt efter. Barn tar det så naturligt. Jag har haft mina med på pappas, farmors och fasters begravningar. Det är bra att barnen får vara med. De måste ju också få ta farväl.

Hoppas att ni får en skön helg! Kram Stina

Elzie sa...

Nog är hyacinter fina och nog blommar de vackert, men jag tror jag avstår i alla fall. Eller snarare, väljer en konstgjord sak, hihi.
Hoppas det smakade gott med kantareller för dotera.
Ha det riktigt mysigt ikväll i kylan.
Kram Elzie

ELIN´S SHABBY ROMANTIC sa...

Hej Lena,
mysigt med skogpromenader man ser så mycket fint uti naturen! Här är det oxå kallt och frossa, snart kommer väl snön, jag hoppas så det ljusnar till.

Låter spännande med Madonnor från England!

Gratulerar till vinsten, den förtjänade du verkligen! Hoppas att morgondagen kommer att bli bra och lägger en tanke på dig å din familj!

Många kramar Elin.