28 juni 2010


Idag kommer finaste R hem, hon har varit hos farmor och farfar sen i onsdags och haft det så bra så men lilla mamma saknar henne, måste vänja mig vid att hon försvinner dröjer inte förrän hon en dag säger tack och hej mamma nu drar jag hemifrån ;o) näedå jag hoppas hon stannar hemma ett tag till....

Ibland även om det är sällan så fyndar man på tradera, älskar sådana här gamla kryddburkar men de går upp och kostar flera hundra på tradera, hittade två på en liten loppis förra sommaren för en femma styck och nu lyckades jag vinna fem kryddburkar och en gammal cigarrask för inte alls mycket vet inte riktigt varför de vart så billiga men lika glad är jag för det ;o)

Vi hade en underbar midsommar tillsammans med mina fina föräldrar, bonusbrorsan och hans familj, återigen slogs vi alla av vilken glädje den nya stugan är, det finns andra barn i stugorna runt omkring så igår försvann de yngre barnen iväg och hittade nya vänner och hade superkul. Vi vuxna kunde sitta i lugn och ro och prata och ha en trevlig kväll annars vill gärna barnen bli lite aktiverade, jag och tonårssonen hann med en lång härlig promenad i spåren som går där.

Tack för alla fina kommentarer om livbojen var lite rädd innan att någon skulle se den som rasistisk med både Svea och Sverige skrivet, därför valde jag att förklara hur jag tänkt, för rasistisk är jag inte, alla mina barn har vänner från olika kulturer och jag tycker det är så spännande och kul ;o)
Jag har äntligen målat klart lilla Ms skrivbord och nu vill hon ha nåt ord/citat skrivet på det men det står helt stilla i mitt huvud, nån som har nån ide på vad vi kan skriva, hon är nio år så det ska vara lite barnsligt kanske men inte för barnsligt ;o)
Nu det snart dags för vår lilla bloggträff här i Örebro, på lördag och är det nån mer som vill med så är det bara att maila, vi är en tapper liten skara på åtta tjejer nu som ska fara runt lite och generösa butiker som gett oss fina erbjudande den dagen som man inte vill missa ;o)

Ha en riktigt fin vecka min vän!
Kram/LenaS

19 kommentarer:

Hannis sa...

God morgon!
Fina små burkar du fyndat!
Visst är det konstigt hur vissa saker på Tradera blir svindyra.
Men det är väl kanske det att det är många som vill ha samma saker=))

Mysigt att hon kommer hem i dag.
Kan tänka mig att det blir kramkalas!

Kram Hannis

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Godmorgon.
Hör att du fick en bra midsommar, roligt att ni kan träffas i stugan och må gott. Måste erkänna att jag inte hade en tanke om det du skriver kunde missuppfattas med livbojen. Vi bor ju i Sverige, visst får man skriva Svea och Sverige, det är ju bara fint. Och fina kryddburkar har du fyndat.
Ha en bra dag
Kram till dig vännen
AnnaMaria

Lotta "EnVilsenLoppa" sa...

Ååå vilka fina burkar , min syrra skulle få dåndimpen om hon såg din skatt hon älskar gamla burkar ;-)
Ja va skriver man på ett skrivbord , vill du ha på latin finns ju många förslag här :
http://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_%C3%B6ver_latinska_ordspr%C3%A5k_och_tales%C3%A4tt
Men det kanske är roligare med något på svenska , eller varför inte bara skriva alfabetet som en bård runt om !?
Kraam/Lotta

Helena, The Swenglish Home sa...

Vilka fina kryddburkar, och framförallt, vilken otroligt fin livboj du har gjort! NU blev jag allt lite inspirerad att göra något liknande...allt jag behöver är att hitta en livboj på loppis... ;-D Verkligen jättefin!

Önskar dig en fin vecka,
kram, Helena

Marie sa...

Underbart fina kryddburkar!

Låter som ni hade en mysig midsommar, härligt!

Soliga kramar!
Marie

LillaFlisan sa...

Men vilka fynd du gjort!

såååå underbara!

Kram

Flisan

Susanne sa...

Bloggträff låter mysigt! Synd bara att det är lite långt till Örebro : ( Ha en fortsatt skön vecka / Susanne

Susanne sa...

Vad heter boken du beskriver som "Denna underbara bok bläddras det i varje dag!"?

Livet på Berget sa...

Oj då, några rasistiska tankar fick jag då inte alls av kära gamla Svea:). Man måste ju få hylla sitt land lite utan att man är rasistisk för det. Kommer inte heller på något citat som passar en liten tjej. "Att leka är att lära" kanske, nä det var nog tråkigt.
Ha de gott!
Kram
/Sara

nina/nice sa...

Vilken fin liten samling kryddburkar!
Du kan fynda du! Kul, det är ju halva
nöjet...
Vad skönt att allt känns så bra med nya
stugan, och att alla trivs...
Ha en fin vecka!
Kram Nina

Viola sa...

Härliga små burkar, älskar dessa gamla med patina, snart är det lördag..::D kramen

Hanna sa...

Söta burkar.
Kram
Hanna

tre nyanser av vitt sa...

Hej
Vilka fina kryddburkar du fått tag i. Ni får ha de så himla mysigt på bloggträffen på lördag. Jag hoppas det blir någon mer träff här i krokarna som jag kan vara med på. Vi är några tjejer/damer som ska till linköping och umgås den helgen...bo på hotell, äta, prata, drinka och dansa härligt härligt!
Må så gott//Marie

Anneli Wahlstedt sa...

Underbara kryddburkar ! Kul när man fyndar !

Oh, vad svårt med ett citat. Men kanske har hon en favoritsång som Du kan ta en strof ur ? En liten textrad som påminner om glädjen i just den låten ?

Hoppas Ni får en underbar bloggträff ! Hade önskat jag kunde följa med, men som Du vet har jag lite betänkligheter där... Jag vet ju inte förrän på lördag, egentligen :-)

Ha en fortsatt fin vecka ! Njut av underbara soliga dagar !


Kramar till Dig min vän ! // Anneli

Marita sa...

Underbaraste Lena, kryddburkarna är superfina! Grattis till dem!!
Det här med livbojen...hade inte en tanke på att det skulle kunna uppfattas rasistiskt...näe, det tror jag inte att någon har gjort. Den blev jättefin!
Jag är riktigt avundsjuk på er alla som ska ha bloggträff...hoppas jag kan nästa gång du ordnar med det, för jag gissar att det blir fler gånger??!
Kramar till dig och dina fina barn, Marita

ängeln i vitt sa...

Hallojsan!

Tusen tack för ditt mail.

Åh,vad många fina burkar du har. Jag har några stycken oxå men inte lika fina.

Hörru, är det inte lördag snart?.....längtar såååå. Jag tycker att det kunde vara lördag hela veckan : )

Ses snart

Kramiz / Carina

Vitt hus med svarta knutar sa...

Oj vad du har fyndat! Såg även sakerna du visar i ett par tidigare inlägg! Här suger det i loppistarmen, skulle var kul att göra några fina fynd;-)

Ha det så bra i värmen!
Kram,
Regina

Anette sa...

Jättefina kryddburkar! Särsklit när man kan fynda dem billigt! Kul att läsa dina andra inlägg som jag missat...är inte så ofta framför datorn nu för tiden;)
Kraaaam/Nettan

Joyforhome sa...

åhh vad jag blev kär i dina gamla kryddburkar nu :) sånna vill jag oxå ha ;)