22 september 2010

Vackra höst!

Tack för era fina ord om monogrammen! Jag såg också att jag fått frågan om när jag kommer att ta beställningar igen och jag kommer inte kunna ta fler beställningar efter de som redan ligger som situationen ser ut idag och det har med jobbsituationen som gör att jag kommer helt enkelt inte ha tid. Vi står i valet och kvalet här hemma att utveckla eller inte, vet inte heller hur jag ska göra med bloggen, älskar verkligen att blogga men vissa personers elakheter gör att jag börjar tvivla, kanske jag låser bloggen, det är mycket funderande just nu och därför känns bloggen lite tyst......
Så vackert det är ute nu i alla fall dagar som denna när solen skiner, ska ta en lång promenad sen i eftermiddag/kväll när lilla M är på sin pyssel/skaparverkstad, i övrigt står sjukhusbesök för lilla M (hon har problem med sin rygg) och sen ska jag brodera vidare på beställda monogram men på em blir det ett litet loppisbesök ;o) Detta vackra nattlinne hittade jag på tradden för ynka 2 kronor, tycker det är så fint.


Det hänger på den fina galgen jag fick av goaste Elin och samma dag som Elin var här hade jag vunnit detta nattlinnet så jag bara kände direkt jag såg galgen att på den ska det vackra nattlinnet hänga och så fick det blir ;o)

Nästa torsdag den 30/9-10 har vi öppet hus här hemma, mer info hittar ni här och kan ni inte då men vill komma förbi så hör av er så hittar vi en tid som passar oss bägge ;o)

Ha en härlig dag!
Kramis/LenaS

22 kommentarer:

Sirpa sa...

Hej vännen!
Mycket fin nattlinne och galge! Usch, vad jobbigt med sånna människor! Men om du låser så hoppas att jag får "följa" med!
Hoppas du får en skön dag med all sol som vi har där ute just nu, härligt!
Lilla M ska krya på sig! Hoppas de går bra hos doktorn!
Har en fin dag!
Kram Sirpa

Unknown sa...

Hejsan denna vackra höstdag!
Låter inte alls kul med avundsjuka, en hemsk "sjukdom".
Hoppas även att allt ska gå bra för lilla M hos doktorn.
Ha nu en skön dag kram Ing-Britt

Skogslyckan sa...

Men vad är det jag läser, finns det så elaka människor.. Jo det gör visst det. Varför inta ta tag i sitt eget liv istället. Gillar dina saker och din blogg så jag hoppas du fortsätter!
Kram Pia

Unknown sa...

Vilken tjusig särk!!

Unknown sa...

Ha en fin dag!

Kraam!

//Ingemar

Margareta sa...

Fortsätt med din blogg!Om du orkar förstås.Det är så trevligt att titta in hos dig!Jag är lite dålig på att kommentera,men jag finner mycket inspiration och glädje här.
Hoppas det går bra för er idag!
Fin särk var det!

Kram Margareta

Plupps krypin sa...

Tänk att det är så mycken avundsjuka här i världen. Tråkigt att du råkat ut för det. Hoppas att du orkar fortsätta blogga för du ger många så mycken glädje och inspiration.
Krya på kramar till tösen.
Må så gott Yvonne

Med en doft av lavendel sa...

Hej
vad tråkigt att det alltid ska finnas folk som är avundsjuka. jag hoppas verkligen att du orkar fortsätta med din blogg, den är ju så härlig.
många styrke kramar från mej.
Annika

Photo by Maria sa...

Nä vad tråkigt att läsa om att du får elaka kommentarer :-( Det är du absolut inte värd.. Jag hoppas ju att du fortsätter med bloggen men förstår om du inte är så road av det efter elakheter..

Kram Mia

Jenny sa...

Hej Lena!
Tack för din grattishälsning till Tindra:)

Jag hoppas inte du slutar blogga, du verkar så himla go o snäll o visar alltid så mycket fint! Vad är det för avundsjuka o missunsamma typer som är elaka??? Stryk ska dom ha!!!


Stor kram!
Jenny

Roses & Angels sa...

HEJ! VEM är det som är elak mot dig??? DU ska inte ge upp och sluta blogga. Elaka människor finns det gott om. Jag har fått erfara det några ggr. Tänkt också sluta men varför? varför ska man ge upp. ÄR personen i fråga följare så blockerar du bara! HOPPAS innerligt på att du inte slutar. OM du låser vill jag följa. Stor stryke kram och kämpa! KRAM

Joyforhome sa...

nämen vad är det jag läser ?! vem är det som är elak mot dig? jag hoppas verkligen inte du slutar att blogga bara för att vissa är idioter. Fortsätt med det du mår bra av och låt ingen komma ivägen för det. Annars bankar jag dem som är dumma mot dig ;)

Ett underbart linne du har hittat för ynka 2 kr :) grattis till vinsten

Kramar Malin

Vita Falkens Lantliv sa...

Så trist det låter:(
Elaka människor finns det överallt tyvärr:((( Jag hoppas att dom slutar, förstår att det är jobbigt!Jag hoppas du orkar och kan fortsätta att blogga i alla fall!

Kramiz Susanne

Viola sa...

SÅ less jag blir, tänk att en del bara måste göra livet surt för andra...hoppas att du inte tar åt dig, skulle vara tråkigt om du lade av..., kramen

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Men gumman, det här har jag missat. Har du fått elaka kommentarer? Jag förstår inte hur någon kan göra så, men har sett att många är drabbade av sk. stilpoliser. Om du låser, lova att jag får hänga med! Men samtidigt tycker jag inte du ska göra det, låt dom inte vinna så lätt. Nu vet ju inte jag vad som hänt, men hoppas att det blir bra igen. Blev så bestört så jag glömde ditt fina nattlinne, blev så fint på den galgen också.
Varm kram till dig vännen
AnnaMaria

Lotta "EnVilsenLoppa" sa...

Va tråkigt att läsa att folk är elaka , men snälla sluta inte för deras skull , stå emot .
De är bara avundsjuka på din underbara kreativitet och inspirationsförmåga .
Vilket underbart nattlinne , perfekt på den galgen !
Kraam//Lotta

Unknown sa...

Nu blev jag lite förvirrad..ha nån lämnat elaka kommentarer..grr. Tydligen då så finns det så elaka människor, avundsjuka. Jag tycker att du har en jättefin o inspirerande blogg, även fast jag inte lämnar kommentarer jämt så tassar jag in lite då o då här o alltid hittar man något. Fast jag förstår ju, du bestämmer själv hur du vill o hur du orkar. Men jag håller med de övriga här: du ä inspirerande o låt ingen annan få dig att tro något annat! (vet ju inte direkt vad det handlar om) Sköt om dig o ha det gott. Kram Lenita

Elzie sa...

Jag blir så trött på att höra om dessa människor som förstör andras liv. Varför ska dom hålla på? Har dom inte insett att världen blir bra mycket bättre om vi hjälps åt och tycker om varann för dom vi är? Att sen inte alla har samma intressen är ju bara bra.

Jag hoppas verkligen att du skriver om det ska bli en låst blogg. För snälla du, lägg inte ner den! Man får så mycket inspiration och glädje när man är härinne.

Ha det så gott.
Kram Elzie

Elin sa...

Hej! Hittade in här av en slump, vilken fin blogg du har. Nu ska jag fortsätta att kika vidare här på din blogg.

Kram Elin

Huset vid ån sa...

Hej vännen!
Jag kan bara hålla med alla andra, det är bedrövligt att det ska finnas massa avundsjuka människor som förpestar livet för andra....

Hoppas att du inte ger upp! Vi stöttar dig!
Många kramar till dig! Therese

Inspiration i vitt sa...

Hej Lena, jag hoppas verkligen att du fortsätter att blogga. ge inte elakingarna kraft då får de inte fäste. Fortsätt med allt som du tycker är roligt i din egen takt. Jag blir glad av dina inlägg och vill gärna fortsätta att titta in. Kramar i massor/Ingela.

annika sa...

"Det andra säger om dig säger mer om dem än om dig."
Visst är det lätt att tappa lusten men du har ett stort stöd från oss andra.
Du fixar och donar och är en inspiratör.
Vi ses snart....kul....
Ha en fin helg
Kram
annika